Блестяща кожа - ето как да имате като тази на Хейли Бийбър

Гримьорът на звездата разкрива своите тайни за нейното сияйно лице
Обновена: 23 апр 2023 13:36 | 23 апр 2023 13:36, Дарена Найденова
5
Блестяща кожа - ето как да имате като тази на Хейли Бийбър
БГНЕС

Ако мислите, че изваяните, сияйни визии са запазени само за елита на Холивуд, помислете отново. Благодарение на TikTok холивудските тайни за красота са по-достъпни от всякога. Примерен случай? Техниката Underpainting, която стана известна в платформата, след като потребителите откриха, че гримьорката Мери Филипс я използва върху звезди като Хейли Бийбър и Кендъл Дженър.

Независимо дали искате да експериментирате с грима, да очертаете лесно скулите и челюстта или просто да намалите количеството използвани продукти, Unerpainting може да ви помогне. С този метод гарантирано ще имате свеж блясък през цялата пролет.

Какво е Underpainting?
 
Underpainting или подгримиране се отнася до метода за нанасяне на продукти като контур, коректор, хайлайтър и руж под фон дьо тена. И въпреки че тази техника не е нищо ново, много професионалисти са я променили, за да я превърнат в своя уникалност.
 
С метода на Мери Филипс първо нанасяте контур, коректор и хайлайтър, след което поставяте лек фон дьо тен отгоре. Крайният резултат – безпроблемен, изваян външен вид с прекрасно покритие, който почитателите на минимален грим и естествено излъчване оценяват високо.
 

Слънцезащита за устните – нужна ли ви е?

 

Пролетен грим – лилави сенки за очи

Кремообразен руж с изтекъл срок на годност – кога да го изхвърлите?

Как да следвате техниката?
 
1. Подгответе кожата
 
Не е тайна, че под всеки безупречен грим се крие добрата подготовка на кожата. При Underpainting предварителното хидратиране на лицето е от ключово значение. Това е особено важно, защото използвате по-малко продукт с тази техника и подобрявате чертите на кожата. Плюс това, колкото по-добра е подготовката, толкова по-добре ще прилепнат вашите продукти. Мери Филипс е почитател на използването на серуми, овлажнители и гуа ша, за да подготви кожата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Че с това лице няма как да бъде красавица.
2
2
 
2
 
! Отговори
Ггенчо преди 1 година
За да имате кожата на тази госпожа на снимката правите следното:1. С кухненско ренде минавате лицето си докато спре да боли2. Слагате олио и сол3. Седите поне 8 часа на пряка слънчева светлина4. Готови сте и вече приличате на женския вариант на Джъстин Бегайбе
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
грозничка