Рецептата Dnes: Брауни без брашно

Любим десерт
30 апр 2023 11:45, Михаела Лазарова
9
Рецептата Dnes:  Брауни без брашно
Снимка: Istock

Продукти:

  • 3 големи узрели банана
  • 120 г фъстъчено масло без сол и захар
  • 50 г натурално какао на прах

Приготвяне:

В купа намачкайте на пюре бананите. Добавете към тях останалите две съставки и разбъркайте всичко много добре. Сместа се изсипва в подходяща тава, в която сте сложили хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 25-30 минути.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вкис на ти банани на фурна:)
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден произвеждам по едно или няколко браунита. Ако са толкова модерни да взема да ги продавам.. :)
4
4
 
2
 
! Отговори
Брауни ЕКСПЕРТ преди 1 година
Истинската Рецепта на Брауни никога не е включвала Брашно, това си е някаква побългарена наша си "ЕКСПЕРТИЗА". Брауни се прави с шоколад за готвене (топене на водна БАНЯ и смесване с разбъркани яйца + захар, ванилия) излива се в Тава с хартия за печене ). Пече се на 150 градуса 40-45 мин, после се оставя да се охлади до стайна температура, след това се замразява за 24 часа и се реже от камерата директно. Това е Брауни , всичко дрго рецепти на нещо друго!
3
3
 
2
 
! Отговори
В. преди 1 година
Ето това очаквах! Наздраве!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямам против новата секта в готвенето, но брауни се прави с брашно - това клесаво което сте описали може да си го кръстите нещо друго. Същото е и с млякото, онова там от ядките не е мляко, примерно може да го кръстите сок от ядки, или нът джус звучи прекрасно.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми се вярва от това да се получи нещо ядливо. Вие трябва първо да го приготвите, да го ядете, да го снимате, че след това да давате рецептата, Микаела. А не със снимка от ИСток, където крайният резултат е видимо с брашно.