Нова прическа за лятото - кои стилове се завръщат?

Те са вдъхновени от 2000-те години
18 юни 2023 22:40, Дарена Найденова
3
Нова прическа за лятото - кои стилове се завръщат?
IStockphoto

Ако има едно ключово нещо, което определя тенденциите за красота на всяко десетилетие, това са прическите. Благодарение на правилото за 20-те години, което гласи, че модните течения се връщат на всеки две десетилетия, това означава, че сега отново ставаме свидетели на възраждането на стилове от началото на века. 

Името Y2K се отнася до 2000-те години, визирайки модни тенденции, които предоставят носталгични нотки от поп културата, зародили се в края на 90-те и началото на 2000-те години. Тук говорим за влиянието на известни личности като Кристина Агилера, Бритни Спиърс и Парис Хилтън, които създадоха революция в начина на обличане, гримиране, подстригване и поведение. Известни като бунтарските години, 2000-те са известни с ярките цветови палитри, дънките с ниска талия, слънчеви очила на закрито, миди поли и тениски с щампи. 
 
Говорейки за прическите през 2000-те години, те се характеризират с повече лак, обем и плитки. Аксесоарите за коса също не липсваха, като това беше времето на банданите, големите шноли и дори бижута по кичурите. Сега всичко това се завръща с пълна сила, за да ни напомни за живота, който сме имали преди повече от 20 години.

Прически за лятото - кои стилове се завръщат след 20 години
 
Оформящи лицето кичури
 
Оформящите лицето кичури са страхотен елемент за дамите, добавяйки още повече разнообразие и измерение както към вързаните, така и към пуснатите коси. Може да оставите кичурите си прави или пък да ги накъдрите в зависимост от вашия стил и предпочитания. 
 

Нова прическа – 5 стила за пролетта и лятото

Бюти съвети – масажирайте скалпа за растеж на косата

Аксесоари за коса – тенденциите за 2023 година

Големи шноли
 
Не само че големите шноли са супер практичен и ефикасен начин за оформяне на прическа и премахването на косата от лицето, но се очаква да бъдат основен аксесоар през лятото на 2023 година. Най-добрата част е, че шнолите са достъпни, могат да се закупят от всеки магазин и са много лесни за използване. Ако косата ви е достатъчно дълга, може да я оформите по редица начини, за да пасне на повода, на който отивате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо за втори път публикувате една и съща статия? Нали качихте преди няколко часа същия текст, но под друго заглавие?!
1
0
 
11
 
! Отговори
Прозтаг преди 10 месеца
Прическа стил "ела с мен в пещерата"!!!