Григор Димитров се противопостави на Джокович, но загуби финала в Париж

Гришо отстъпи на сърбина с 6:4, 6:3
Обновена: 5 ное 2023 18:02 | 5 ное 2023 17:58, Красимир Ангелов
128
Григор Димитров се противопостави на Джокович, но загуби финала в Париж
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби финала на Мастърса в Париж.

В зала "Берси" първата ракета на България отстъпи с 4:6, 3:6 пред сръбския си опонент след час и 39 минути игра. По този начин Димитров допусна 12-о поражение в 13 мача с Джокович и пропусна шанса да спечели втора титла в кариерата си от турнир от тази категория след триумфа си в Синсинати през 2017 година.

За Джокович титлата е седма в Париж след 2009, 2013, 2014, 2015, 2019 и 2021 година. Освен това трофеят е и 97-ми в колекцията му, като повече от него имат единствено швейцарецът Роджър Федерер (103) и американецът Джими Конърс (109). Четиридесет от тези титли той е спечелил на турнири "Мастърс".

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
3
 
! Отговори
фен(бивш) преди 6 месеца
До финала,игра с/у трудни съперници.ИЗМАЛЯЛ,УМОРЕН Е БИЛ.А и сърбина,още дълго никой не ще го измести,от челната позиция.
14
4
 
0
 
! Отговори
До 1. преди 6 месеца
Това е пазар! Гришо взима повече от Ноле. Паари бе брато.
13
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Някакви по къси гащенца се шматкат насам натам и размахват хилки а по телевизора даже и топчето не се вижда къде е!Пък и мачкайдришо не е българин а е частно лице
12
4
 
4
 
! Отговори
Ококорович преди 6 месеца
Джокович спечели този турнир,като във всеки мач правеше номера.
11
3
 
6
 
! Отговори
z-rock преди 6 месеца
Браво на Григор! Чакам с интерес следващия му турнир и с не по-малък интерес следващата мома! Както се казва "Дай боже всекиму"!
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 8Григор направи хубав турнир и спечели добри пари,а ти какво направи приятелче неизвестно///Колегата да неби да е играл у Париж та го питаш кво е направил?Древните гърци са казали има само едно място ПЪРВОТО. За това на първият са давали лавров венец, а на втория, като на последният нищо.
9
2
 
8
 
! Отговори
добре,че си го знаем преди 6 месеца
кряка за шум, а един надут паун, който скоро няма и да го четем в участие, само с любовни драми, като Божинката, е понеже си го знаем, заложих на Новакович и спечелих, мачкай Гришо, смях!
8
2
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 6 месеца
Просто Джокович е по-добрия тенесист. Нашия игра добре, даже доста добре, но Ноле си е Ноле. В спортът трябва да признаеш, когато противника е по-добър. Браво на Гришо все пак!
7
3
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 6 месеца
ЛЕГНАЛ ЛИ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ???
6
6
 
20
 
! Отговори
До №1 преди 6 месеца
Григор направи хубав турнир и спечели добри пари,а ти какво направи приятелче неизвестно.
5
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Заради Григор ме е срам, че съм българин, да го бие един въшлив сърбин!!По-добре да бе паднал на полуфинал, ама да не берем такъв гоолем срам.
4
7
 
31
 
! Отговори
Хаха преди 6 месеца
Не знам дали Джокович е най-великия, но ние след Григор няма да имаме тенисист от подобна класа. Както стана с 4 в света по футбол.
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Басииии изродааааа...на 36 години и мачка още.....Няма да се роди повече такъв тенисист като Джокович.
2
7
 
9
 
! Отговори
Петров преди 6 месеца
Приятелски мач и двамата играха колкото да не заспят, Григорката беше флегматичен нещо, онзи и той ама по-малко. Като финал на Б окръжна група.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жалка история! Нашия игра на 90% от това което показа срещу Циципас на полуфинала. А Джокович също толкова. Няма психика нашето момче срещу великите тенисисти. Спича се! Имаше един разбирач снощи дето плямпаше, че нашия ще бие защото Джокович е уморен след тия 3 часа битка с Рублльов и нещо му имало ...някаква контузия. Видя ли къде е контузията? Класата на най-великия тенисист в историята на тениса! Ей там я търси.

Спонсорирани публикации