Посреднощ полицията нахлу в дома на Начо Пантелеев, блъснал Ферарио Спасов

Причината е снимка с пистолет в социалните режи
Обновена: 13 ное 2023 09:58 | 13 ное 2023 07:00, Нели Христова
195
Посреднощ полицията нахлу в дома на Начо Пантелеев, блъснал Ферарио Спасов
Снимка: Facebook

Среднощна акция в Лясковец, след като прокуратурата пусна шофьора причинил катастрофата с Ферарио Спасов. Полицията влезе в дома на пуснатия с мярка "подписка" 24-годишен Начо Пантелеев заради снимка в социалните мрежи, на която мъжът е с оръжие в ръка.

Оказва се, че пистолетът не бил негов. Не са открити и наркотици, въпреки че е имало такъв сигнал, пишат от NOVA.

В града е настъпило объркване и около личността на Начо Пантелеев, тъй като се оказва, че има втори мъж, който също е от Лясковец и е роднина на мъжа, причинил катастрофата и е със същото име.

Той живее и работи в Англия затова няма нищо общо с инцидента. Така, веднъж задържания Начо Пантелеев остава на свобода, въпреки няколко часовото претърсване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
1
 
! Отговори
грешиш преди 5 месеца
До Действителноста в БГ ромеите са едно, нашите ц...ни, т. е роми са друго.
145
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако драснеш няколко хиксчета на бюлетината за бате Цеко си за затвора, а за убийство -домашен арест. Ега ти държавата.
144
0
 
12
 
! Отговори
как преди 5 месеца
блъснал-ТОЙ ГО Е УБИЛ-ДРАСКАЧИ НЕГОДНИ
143
0
 
14
 
! Отговори
мхмхмхмх преди 5 месеца
Директно в пандиза този мухъл !
142
2
 
6
 
! Отговори
Не ми пука преди 5 месеца
Централният Публичен Дом на сводника на *** Гриша Ганчев наречен ГРАД ЛОВЕЧ дето чернокожите африкански цесекари клатят по всички дупки девствените ловчанлийки за да ритат топката на Армията в Борисофата РЕКЛАМА си правят...............Цитирам ПРЕСТЪПНИК гостувал на ТВ СКАТ:"Бойко Методиев Борисов държеше монопола с *** в няколко квартала на София"..............Общия им бизнес ВИДЕН
141
0
 
1
 
! Отговори
ДО 153 преди 5 месеца
Дано следващия си ти!
140
1
 
6
 
! Отговори
Действителноста в БГ преди 5 месеца
По времето на Векийите Български Царе,ромеите не успяха да погубят България,въпреки постоянните и кървави войни,ни днес ромеите разяждат държавата от вътре,и това ще я погуби безвъзвратно на 100 процента.Който може да ходи на два крака,къде със самолет,къде със влак и автобус,да напуска територията и да се спасява.Дори и Малък Тошко като беше при Карбовски го каза точно това.Който иска да оцелее,трябва незабавно да напусне територията.Иначе ......лошо..
139
2
 
5
 
! Отговори
БЖЕЖИНСКИ Мика преди 5 месеца
ПРЕДПОЛАГАМ самоубиеца Ферарио Спасов самичък отишъл при Гриша Ганчев и Христо Стоичков с предложение да умре а те го завели при професионалистите от МВР да им помагат за ЧЕРВЕНАТА идея Ферарио Спасов да се самоубие........ИМА КОНСПИРАЦИЯ ЗЕЛЕН ХАЙВЕР и ОЧЕВИДЕН МЪРТВЕЦ вероятен доброволен самоубиец.............ЧЕРВЕНИЯТ ЦИРК от Литексо или Цска Тирето или пък 1948 го изнамери ЛЯСКОВЕЦ Начото.......ЖАЛКИ ЦИРКАДЖИИ
138
1
 
4
 
! Отговори
НАЧО колан ще лежи преди 5 месеца
Самоубиеца Ферарио Спасов му изпълнили предсмъртното желание МВР да му помогне чрез Начо ли да разбирам е тази абсурдна сапунка?.............От удар ОТЗАД с над 2000 километра в час и на 1 километър от колата се изхвърчва,и от удар в кормилото,тавана,вратата или запалката се умира........И смъртният случай може да се предотврати с елементарно СПАЗВАНЕ на ЗАКОНИТЕ по ПЪТИЩАТА като си сложиш ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ предпазен колан........Умрялата футбол ЗВЕЗДА ако както си личи е нарушил ЗАКОНА и е бил без.
137
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Катастрофите не се спират с невежество и неосъзнатост. Когато Човекът като индивид във физическото си проявление на Земята, се отдалечава от своя създател БОГ и от правилния път. Той се свързва със злите сили. Алчност за Пари Власт и Материални придобивки всичко това е извън Бога!! Ако искате да живеете в Любов хармония и смирение трябва да сте във връзка с Бога.
136
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
СЪД И ЗАТВОР ! ТОВА Е. ЖАЛКО ЗА ФИЗИЧЕСКАТА ЗАГУБА НА ЕДИН СТРАХОТЕН ЧОВЕК ФЕРАРИО СПАСОВ ...ДУШАТА У Е СВОБОДНА И ЩАСТЛИВА
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
.." Начо, лошо ли ти стана ,лельо?" ... Нямам думи. Ами не му е станало лошо.а БЕШЕ ЛИ МУ ЛОШО НА НЕГО КАТО Е КАРАЛ С 260 КМ .? ЗНАЧИ! ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е В ХОРАТА ! В ХОРАТА! НИСКО НИВО НА ВЪЗПИТАНИЕ КУЛТУРА ДУХОВНА ОСЪЗНАТОСТ И ЛИПСАТА НА НАКАЗАНОСТ В БЪЛГАРИЯ ВОДИ ДО ТОВА ! ВСЕКИ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА.
134
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Полицията съдилищата прокуратурата в България закрилят престъпниците.
133
0
 
5
 
! Отговори
Човек преди 5 месеца
Полицайте се отишли да му направят ***. Свикнали са с всякакви измамници и бандити така да процедурат. Жалка държава, с пропаднали хора.
132
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е ква е била идеята на цялата акция щом в крайна сметка пак е на свобода?
131
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Трябва спешни мерки срещу поведението на този вид индивиди, сещате се - децата на прехода, чалгаризацията и деградиралата ценностна система.
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Самоубийство ЕMилен Цветков как умря ве, гломпер...
129
0
 
5
 
! Отговори
Петър Стоянов преди 5 месеца
Не им върви на индийците имигрирали в страната преди един - два века . Подценяват обстановката и персоните . Този например си е мислел , че държи бог Шива за ръката виждайки малък Фолксваген да се движи по пътя според З.Д.П. и решил , че вътре шофьорът е някакъв беден , безработен пропаднал гражданин на нещастната страна и го е блъснал .Наскоро 20 г. "римлянин " в София излъга , че го заслепили отсреща и премаза двамата годеници на пеш.пътека .
128
20
 
0
 
! Отговори
Самоубийство Е преди 5 месеца
УДАР отзад НЕ е смъртоносен.............Челен Удар отпред е смъртоносен............Ударят ли те ОТЗАД с над 200 километра в час отпред НЯМА да има нищо смазано за да умреш..........Потомствения Футболен АЛКОХОЛИК Ферарио Спасов както винаги защото е футболна звезда вероятно карал препил с алкохол и надрусан с наркотици и от звездното футболно опиянение изобщо НЕ си сложил ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ според буквата на закона ШОФЬОРСКИ ПРЕДПАЗАЕН КОЛАН и затова УМРЯЛ........На ЗВЕЗДНИ *** безделници НАЧО
127
0
 
23
 
! Отговори
СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ преди 5 месеца
СВОБОДА ЗА ЛЯСКОВЕЦ И ВЕЛИКО ТЪРНОВО , ОТ ИНДИЙЦИ И ПРОДАЖНИ ПРОКУРОРИ....ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ Г-Н КОЖУХАРОВ,ЗА НЯКОЛКО СРЕБЪРНИКА ПРЕКРИВАТЕ *** АЛО ИЗМАМНИЦИ,НАРКОДИЛЪРИ,КОПУВАЧИ НА ГЛАСОВЕ И УБ8ЙЦИ.

Спонсорирани публикации