Месечен хороскоп за март 2024 година

Какво да очаква всяка зодия
Обновена: 1 мар 2024 16:32 | 1 мар 2024 16:32, Теодора Драгоева
1
Месечен хороскоп за март 2024 година
Снимка: iStock

Добре дошли в март 2024 г. Това е епично важен месец от астрологична гледна точка. Първо ще има лунно затъмнение във Везни, второ започва сезонът на огнения Овен, а и Меркурий преминава в смелия Овен, помагайки ви да изразите себе си. Новолунието в Риби пък ще извади поета във всички нас и ще ни накара да разсъждаваме повече по време на този транзит. Любовта изобилства, когато Венера навлезе в поетичните Риби, дори хората да са леко разклатени в привързаността си.

Когато Слънцето се премести в Овен, то ще отбележи астрологичната Нова година и пролетното равноденствие. Малко след това боецът Марс ще се присъедини към Венера в Риби, помагайки за изясняване на всяко объркване относно чувствата. По време на пълнолунието и лунното затъмнение във Везни внимавайте да не изгорите важни мостове в живота си.

Важни дати през март 2024 г.:

Събота, 9 март: Меркурий влиза в Овен

Неделя, 10 март: Новолуние в Риби

Понеделник, 11 март: Венера влиза в Риби

Вторник, 19 март: Слънцето влиза в Овен

Петък, 22 март: Марс влиза в Риби

Понеделник, 25 март: Пълнолуние и лунно затъмнение във Везни

А ето и какво да очаква всяка зодия през март месец 2024 г.:

Овен (21 март – 19 април)

Вашият сезон започва този месец, Овен. Но първо Меркурий се премества във вашия знак и вие започвате да се чувствате по-живи. Медитацията и релаксацията са вашите най-добри приятели, ако искате да останете спокойни. Новолунието в поетичните Риби ще ви насърчи да си позволите известно време за почивка, която също ви се препоръчва по време на високооктановото затъмнение във Везни по-късно през март. Когато романтичната Венера се премести в Риби, ще се чувствате така, сякаш отново е Свети Валентин. Ще искате да пишете любовни стихове или да правите други творчески неща, за да изразите колко много означава някой за вас. А когато Слънцето навлезе във вашия знак, то отбелязва пролетното равноденствие и астрологичната Нова година и вашата задача ще е да намерите баланс и търпение, за да оцените всички подаръци, които звездите ви дават.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: хороскоп за месец март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Hello March