Знаци, че някой не иска да ви бъде приятел

Никога не сте част от важни за тях събития
20 апр 2024 17:45, Михаела Лазарова
11
Знаци, че някой не иска да ви бъде приятел
Снимка: Istock

 В живота си срещаме различни хора. Някои познаваме от нашето детство и ученически години, други срещаме в университета, работата и т. н. Взаимоотношенията ни с някои от тях могат да бъдат доста объркващи и да получим смесени сигнали, че с някои може да създадем приятелство.

Кои са знаците, че отсрещната страна няма нищо против да общува с нас, но не смята да ни бъде приятел?

1. По-често вие сте тези, които ги търсите – Ако въпросният човек никога не ви се обажда или не ви пише, отговаря уклончиво, когато вие му пишете, то това е знак на липса на приятелство. Оправданията, че е много зает, са абсолютен знак за нежелание за комуникация с вас.

2. Търсят ви, само когато им трябва нещо – Това е още един знак, че въпросният човек е интересчия и не желае да ви бъде приятел. Напълно нормално е приятелите да търсят помощ от време на време. Това обаче не трябва да е единствената причина, за да бъдете потърсени.

3. Дават ви неубедителни обяснения – Особено когато сте насрочили среща, а те я отменят в последния момент. Може би дори няма да ви вдигнат на момента, когато ги търсите, а след това ще ви представят една зле скалъпена лъжа.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Anonimna преди 1 седмица
Това не знам как да го коментирам, но имам дин познат, който ми каза, че съм нахална, понеже вечер ходя да се гушкам при него, а той, с цялата си наглост и нахалство, какво постоянно ме дебне къде и с кой ходя да се гушкам!?! Това неговото не е ли признак на прекалена наглост!? И не знам как да се отърва от него :))) Баси и "ковида", дето съм лепнала :)
9
0
 
4
 
! Отговори
През годините преди 1 седмица
съм ги имал от всичките изброени дотук!По-скоро предатели,отколкото "приятели"!Към днешна дата съумях и успях да ги разкарам от живота си!Остана един,единствен добър познат,който е на-път и той да бъде разкаран!Имам дом,семейство,жена,деца,работата ми е напълно самостоятелна,свързана с пътуване,и така ми е най-добре!По-добре сам,отколкото зле придружен!А такива навлеци-"уж приятели" някои,от които нагли,че и нахални,особенно ако ги поканиш на маса и чаша:"Мерси,нещем нужда"!!!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А баджанак всеки иска да става :)))
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Все ще се намери някой!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тегли му шута на такъв, а ако вече е успял да ти навреди, върни му го тъпкано, защото е една от най-гнусните постъпки да предадеш човек, който те е приел като приятел, бил е винаги коректен спрямо теб и ти се е доверявал.
5
1
 
3
 
! Отговори
Т преди 1 седмица
Как ще споделя нещо на приятели, да не съм мръднал, аз и на дъската не споделям нищо. Ще чакаш някой да се зарадва друг път, виж в подходящ момент споделям нещо малко на конкурентите и гледам сеир.
4
2
 
1
 
! Отговори
Голяма снимка преди 1 седмица
Като от филм на ужасите
3
1
 
10
 
! Отговори
Anonimna преди 1 седмица
То вече е си е трудно да има човек приятели. Хахо-хихи и като ги опознаеш, разбираш, че си се заблуждавал. Затова е по-добре по-повърхностни отношения с "приятелите", че иначе боли.
2
2
 
8
 
! Отговори
Социална психология преди 1 седмица
Специално тази на снимката, ще прекара всичките ви приятели подред, само за да ви е гадно.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
при мене е по скоро никой :)))

Спонсорирани публикации