Бабата на Габриела, обвинена в убийстното на Пейо: Не съм възпитала убийца!

Косъм в колата я свързва с престъплението
23 апр 2024 18:25, Нели Христова
34
Бабата на Габриела, обвинена в убийстното на Пейо: Не съм възпитала убийца!
Снимка: БГНЕС

Косъм от Габриела Славова в джипа, в който е убит Пейо Пеев, я свързва със смъртта му. Това съобщи в Софийския градски съд наблюдаващата прокурорка по делото Виолета Желева.

Тя обясни, че косъмът е намерен на шофьорското място. Габриела е обвинена, а убийството, извършено заедно с майка ѝ Красимира Трифонова

"Славова е искала да помогне, за да не се стигне до смърт", казаха за косъма адвокатите на Габриела. И посочиха, че е нормално в колата да има косми на клиентката им - все пак била съпруга на Пейо. В джипа, където мъжът бе удушен в началото на януари, нямало ДНК на Габриела по волана, добавиха още юристите. Според обвинението Славова е препелана Пейо да прокара колата и така да се спаси от задушаване.

Габриела Славова не дойде в залата. Там бе Велико Минков. Той каза, че вече е дал ДНК и до 7 май трябва да има резултат дали второто дете на Славова е от него. Самият Минков е успял да види детето, което смята за свое. За бащинството се води дело.  Пейо е писан като баща на бебето, тъй като по време на раждането му имал брак с Габриела, сключен 4 месеца преди това. По закон всяко дете родено по време на граждански съюз се води на съпрузите. Пейо е дал приживе проба.

Съдия Снежина Колева посочи, че има данни Габриела да е участвала в убийството. Добави, че под домашен арест няма кой да ѝ помага да гледа децата, и я остави в ареста. Славова може да обжалва на 30 април.

Моята внучка не е убийца, тя е прекалено възпитана. Изучи се. Аз не съм възпитала убийца! Пледирам към всички - мярката ѝ да бъде променена, да бъде пусната на свобода, да си гледа децата". Това каза пред NOVA Тона Трифонова, баба на Габриела Славова.

"Не съм виждала записите от колата и не им вярвам. Научила съм внучка ми и дъщеря ми да се пазят от лошите хора. Много лъжи се изговориха, много неверни неща. И двете са невинни, не са убивали никого", убедена е Трифонова.До момента разследващите предполагат, че двете жени първо са удушили 44-годишния Пеев в автомобила му, а след това опожарили превозното колата с тялото му. Проверява се дали има и други, замесени в укриването на следите от престъплението.

Първоначално Габриела беше под "домашен арест" с решение на първа инстанция, но Софийският апелативен съд измени мярката ѝ.

В ареста е и майка ѝ - Красимира Трифонова, която също е обвинена за убийството на Пейо Пеев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от Русия
Сталин е чудовище? Музеят в Гори разказва различна история
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Ваштамаадаева преди 4 дни
Тея трябва да ги изгорят публично ....
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами хората се променят, обстоятелствата също.
25
0
 
4
 
! Отговори
Българско правосъдие преди 1 седмица
Убиваш и те пускат да си гледаш децата.Майко и мила и тия ще ги пуснат.
24
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
и трите в затвора това не са хора а из-ро-ди децата не трябва да се дават намаика им защото ще ги убият заради злобата към бащите им има нещо в днк имтука медицината има думата това са някакви редки заболявания но много опасни
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И БАБАТА В ЗАТВОРА НО В МЪЖКИЯ
22
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бабке, фактите показват обратнопо на думите ти. И хиляда пъти да кажеш, че не си, всъщрост си възпитала две ненормални същества - психопати - убийци, отнели живот без капка разум, без капка морал, без грам съжаление, тотална деградация бабке.
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много хора си повярваха в тази държава, като цяло последните 20 години България просперира, но бе окрадена от държавните служители, не само висши като тази дипломатка, от всички. ИТ съм в началото на кариерата ми заплатата ми беше в пъти на президент, премиер и т.н., еми сега те ме минават в пъти да не говорим за шефове на болници и държавни предприятия с 6 цифрени заплати!
20
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Явно обстоятелствата не са изяснени. Описаното сега е различно от описаното преди!
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дайте сега да чуем лелинчото на Габриела каква била добра. После дайте шуранайката на Габриела да ни каже колко е добра. Простотията край няма
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво друго би казала бабата на Габриела, за нея тя не е уцийца. Но доказателствата и фактите е друга. Горкият Пейо, така ли, трябваше да завърши, удушен от две жени!
17
1
 
5
 
! Отговори
Мерише и лошо преди 1 седмица
Скумрията на Габриела
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бабата лъже и не вярва на ушите си.
15
1
 
6
 
! Отговори
Слаба подготовка преди 1 седмица
А е трябвало бабе, сега нямаше да е в ареста!
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая женица е сляпа. Нейните гарджета били най-красиви. Вижда треската в чуждото око, а кола в своето не вижда. Типично за комунистическите възпитаници и тези от диктатурата. Смотани българи, балканци...
13
4
 
1
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 1 седмица
АЕ ЗЕЛЕ ЧАКА ПИСТА !
12
2
 
3
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 1 седмица
ХАОС СТАТИЯ У ХАОСА ! КВО ТОЛКО !
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нищо не можах да разбера - к' прочела и, к'во прокарванияна коли, кви 5 лева !?!?!?
10
3
 
2
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 1 седмица
ТИКВАТА А ОБЯСНИ ЗА БАИБАТА С ПРОССТИ ДУМИ !
9
2
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 1 седмица
Напротив! Писаха, че е имал частен бизнес и то с подробности
8
2
 
5
 
! Отговори
МИЛИОНЕР преди 1 седмица
Тази дали е бабата на помакинята им от Герб ? Която си го врътка дупето, но не можа да си я направи ротацията. Така е с политичките ни и техните лидеир от бившата ДС. Кириле Петков, в ДС не се членува. Разликата между членуването в българския и англияския езици е в толкова проста. Ти си учил там нейде си, както и Николайчото ви Василев. Колкото и да ги разбирате финансите, обикновените ви *** майките. А и, си има защо.