Пълнолуние в Скорпион на 24 април - повишаваме силата си

Ето какво ни очаква
Обновена: 24 апр 2024 08:22 | 23 апр 2024 12:51, Михаела Лазарова
0
Пълнолуние в Скорпион на 24 април - повишаваме силата си
Снимка: Istock

На 24 април ни очаква пълнолуние в знака на зодия Скорпион. Това априлско лунно събитие се нарича още Розова Луна, тъй като се случва в период, в който цъфтят розовите листенца на някои дървета. Скорпионът е мистериозен знак. По време на това пълнолуние е много възможно някои тайни отпреди месеци да излязат наяве, тъй като Луната ще бъде в квадрат с мощния Плутон в същия ден.

По време на пълнолунието бихме могли да бъдем честни със себе си и да изчистим онези връзки или навици, за които знаем, че ни вредят от доста време.

Когато имаме пълнолуние в Скорпион, реакциите ни към другите, към събития могат да станат по-остри, точно като жилото на Скорпиона. Възможно е да чувстваме нещата малко по-страстни или може да сме готови да стигнем до крайности, до които иначе не бихме. Луната в Скорпион не е известна с това, че е сдържана.

Но това е събитие, което ще ни накара да погледнем навътре в себе си, за да разберем наистина дълбочината на чувствата си. Този период на интроспекция може да доведе до по-голямо самосъзнание, както и до осъзнаване на хората около нас.

Не бива да се изненадваме, ако получим червени флагчета относно някои хора в обкръжението ни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Миш-маш
С какви сувенири си тръгваме от различните си пътувания?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари