Борисов към Цачева: Уважаема госпожо президент!

Зове за пълна мобилизация, изборите били вот на доверие
Обновена: 4 ное 2016 21:19 | 4 ное 2016 20:24,
108
Борисов към Цачева: Уважаема госпожо президент!
Снимка: БТА

ГЕРБ откри предизборната си кампания в зала "Арена Армеец" в София под звуците на 100 каба гайди и сред 15 000 свои привърженици. Тази вечер партията закрива официално кампанията за президент и вицепрезидент на България в Пловдив на Античния театър сред 6000 свои фенове и с... поларени одеяла.

На закриването на кампанията изненадващо в началото не дойде председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, за когото предварително беше съобщено, че ще бъде в Пловдив. Тук са кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, народни представители и областни координатори на ГЕРБ от цялата страна.

Малко преди за започне заключителният митинг, на хората бяха раздадени поларени одеяла. Въпреки че ноемврийската вечер под тепетата е доста студена, не видяхме никой да си мята топлото одеялце, за да се стопли. 

"Да си върнем гордостта, и да застанем гордо до лидерите в Европа! За да стане това, трябва да изберем Цецка! Няма българин, който да не е омаян от нейния чар и харизма", каза от трибуната Пламен Манушев.

"Срещу мен се изля кал и какво ли не. Но силата е да прощаваш. Ще работя с всички, искам да живеем в стабилна и сигурна държава", току-що изрече кандидатът за президент Цецка Цачева.

Точно в този момент на сцената на Античния театър в Пловдив се появи и Бойко Борисов и целият театър стана на крака да о посрещне.

"Уважаема госпожо президент!". Това беше обръщението на Борисов към Цецка Цачева. "Единствената ми препоръка към президентската двойка е да си спазвате правомощията и да не правите големи шлемове", заръча на кандидат-президентската двойка той. След което обясни на всички, че Стефан Данаилов е страхотен актьор, но лош политик и че по негово време е изгорял театърът, "а ние дойдохме и направихме това бижу".

"Никакво подценяване!", призова съмишлениците си премиерът. След което пожела успех на реформаторите, за да е максимално мобилизирано дясното, ако има втори тур, и да се подкрепят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
35
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 7 години
Не мога да си я представя тази да я гледам с увисналата й оядена гуша да ме поздравява за Нова година.
33
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боце бой по ***. Удари си и ти една бухалка!
32
1
 
18
 
! Отговори
гинеколог-политолог преди 7 години
Цецка е vulva hypnotica,т.е. такава...заспала!
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Фен на бспНормално, при игра с белязани карти.
30
1
 
35
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Другарке Цачева, откажи се, нямаш никакъв шанс!
29
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не става ясно, защо отиващото си момче пак набърква Европейският съюз и НАТО. Никой от кандидатите за президент не е заявил друг курс. До последно, Плевнелиев така и не схвана, че България е на първо място и пред всичко. Затова и този безславен край на едно безлично, петгодишно ходене по мъките, което в никакъв случай не може да се нарече президентство.
28
2
 
26
 
! Отговори
Фен на бсп преди 7 години
Свършено е с вас бити карти!
27
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новината на деня. В 23 ч. тази вечер ГЕРБ ще смени Цецка с Кристалина.
26
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само това, ами гербавите са направили и бюлетини, на които им се изтрива мастилото, ако е отбелязан друг кандидат, различен от този на ГЕРБ, и се появява зачеркнато в кутийката на Цачева. хаха
25
1
 
39
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Хора, да ги спрем най-накрая, че ще стане като в Турция накрая. 1. Не си продавайте гласа на гербавите.2. Ходете в секциите със собствен син химикал, пробутват такива на които мастилото избледнява и се водят невалидни. Така изкарват половин милион невалидни гласа и Цачка ще ни прецачка.3.Които сте в комисиите снимайте протоколите и ги качвайте в нета, за да се видят преправките на изборната мафия после в залата и около нея.4. Ако мафията победи, да излезем на улиците и да се противопоставим
24
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквения каза "хоп" преди Цеца да е скочила. Значи Цецо е уредил въпроса с бюлетини, протоколи...
23
1
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
ВИЦ - Баща нагледно обяснява на синя си устройството на държавата,като я сравнява със семейството и казва за да разбере детето: - В нашето семейство президента съм аз, *** е...власта,а баба ти е ДАНС.А аз кой съм-пита детето.Ти си...народа-отговаря бащата.След няколко дена детето отива при баща си и казва:-Татко знаеш ли,че докато ДАНС спи,власта отиде при друг президент,а...народа се вълнува.
22
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещастници гербаджииски.
21
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая диктаторска хунта с нашите пари направи тая зала, за да си прави фашистките мероприятия и за да се праправят изборните протоколи в залата, да се пренасят чували с бюлетини и другите изборни фалшификации. Върнете ни париите. А от залата си направете мавзолей на корумпираното ви и некадърно управление с което изгонихте хиляди честни хора от държавна служба, трудолюбивите пчелички, а набутахте вашите прос та циииии.
20
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГEРБ foreverВерно! Изберем ли Цецка няма да има скърцане със зъби. Ще ви се изпочупят зъбите от преживяне на сухи корички. ГЕРБ ще вземат още 16 милиарда и няма да има президент, който да каже "това е престъпление срещу бъдещите поколения"
19
0
 
26
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
До НИЩО ПОДОБНО:до 9 Жалки сте,гербаджии!Тая мания за единственост и неповторимост на вожда ви(от която сте прихванали),ще ви изяде главите!За евроатлантизъм плямпате,ама в главите ви са всъщност само еврофондовете!БКП-наследството ви си казва думата-черно бяло мислене и желание за възстановяване на член 1-ви(за ръководната роля на партията)
18
23
 
1
 
! Отговори
ГEРБ forever преди 7 години
До ПрофесорТочно казано!Изберем ли г-жа Цачева,просперитета ни е гарантиран!Някой друг ли е,ще има вой и скърцане със зъби!
17
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко знае. Присъствал е на разпределянето на бюлетините в печатницата. Преброил е вече гласовете за Цачева.
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази ако я направят, 1997-*** ще им се стори приказка !
15
0
 
21
 
! Отговори
РОСКО преди 7 години
До Патриот : РЕФЕРЕНДУМА ЗА НАТО И ЕС ГО ПРОВЕДОХА СДС И СОПОЛАН ПАСИ ,ДЕТО ВОЗЕШЕ НАТОВСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ В ТРАБАНТА СИ .СЕГА ПРЕДСТОИ ИСТИНСКИЯ РЕФЕРЕНДУМ - НА БЪЛГАРИТЕ.