Борисов към Цачева: Уважаема госпожо президент!

Зове за пълна мобилизация, изборите били вот на доверие
Обновена: 4 ное 2016 21:19 | 4 ное 2016 20:24,
108
Борисов към Цачева: Уважаема госпожо президент!
Снимка: БТА

ГЕРБ откри предизборната си кампания в зала "Арена Армеец" в София под звуците на 100 каба гайди и сред 15 000 свои привърженици. Тази вечер партията закрива официално кампанията за президент и вицепрезидент на България в Пловдив на Античния театър сред 6000 свои фенове и с... поларени одеяла.

На закриването на кампанията изненадващо в началото не дойде председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, за когото предварително беше съобщено, че ще бъде в Пловдив. Тук са кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, народни представители и областни координатори на ГЕРБ от цялата страна.

Малко преди за започне заключителният митинг, на хората бяха раздадени поларени одеяла. Въпреки че ноемврийската вечер под тепетата е доста студена, не видяхме никой да си мята топлото одеялце, за да се стопли. 

"Да си върнем гордостта, и да застанем гордо до лидерите в Европа! За да стане това, трябва да изберем Цецка! Няма българин, който да не е омаян от нейния чар и харизма", каза от трибуната Пламен Манушев.

"Срещу мен се изля кал и какво ли не. Но силата е да прощаваш. Ще работя с всички, искам да живеем в стабилна и сигурна държава", току-що изрече кандидатът за президент Цецка Цачева.

Точно в този момент на сцената на Античния театър в Пловдив се появи и Бойко Борисов и целият театър стана на крака да о посрещне.

"Уважаема госпожо президент!". Това беше обръщението на Борисов към Цецка Цачева. "Единствената ми препоръка към президентската двойка е да си спазвате правомощията и да не правите големи шлемове", заръча на кандидат-президентската двойка той. След което обясни на всички, че Стефан Данаилов е страхотен актьор, но лош политик и че по негово време е изгорял театърът, "а ние дойдохме и направихме това бижу".

"Никакво подценяване!", призова съмишлениците си премиерът. След което пожела успех на реформаторите, за да е максимално мобилизирано дясното, ако има втори тур, и да се подкрепят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека Цецка се порадва на обръщението "уважаема госпожо президент" още два дни. После вече няма.
13
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Да си върнем гордостта, и да застанем гордо до лидерите в Европа! За да стане това, трябва да изберем Цецка! Няма българин, който да не е омаян от нейния чар и харизма", каза от трибуната Пламен Манушев"..... Абе, редакторите, гледам календара - днес не е първи април, да не сте се объркали нещо...
12
0
 
34
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
На тази снимка липсва нещо-белезниците на ръцете....
11
1
 
33
 
! Отговори
Сс преди 7 години
Няма българин, който да не е омаян от нейния чар и харизма"Е аз не съм,и не виждам къде е тоя чар и харизма
10
1
 
31
 
! Отговори
ПОНЧО преди 7 години
До АнонименАМИ ,НАЛИ ДО СЕГА БЕШЕ ЖЕНА ОТ ГЕРБ-ПАК ЛИ ЖЕНА ?НЯМА ДА СТАНЕ ТАЯ ! ИЗБИРАМЕ СИ ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ.ЦЕЦКА , ДА СИ "УПРАВЛЯВА" НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОЩЕ 4-5 МЕСЕЦА.
9
1
 
45
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Бочко,оставката в джоба ли е?Щото с тея лафове като нищо може да прецакаш баба Цецолана още на първия тур!Цецо е голяма работа,ама повече от 5% не може да излъже,чувалът с костинбродски номера е крайна величина,все пак....
8
1
 
43
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Цеца ако стане...прецедент,няма да работи за...разделение на властите,а ще е твърдо за...сливане на властите,защото тя и Боко са едно;*** в едно гърне.
7
1
 
52
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Кога се проведе референдума за членството ни в ес и говнато?!За какъв избор ми говориш соросчо предателски,кой го направи този избор вместо нас?
6
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама разбира се, че гербаджиите направиха Античния стадион!!! Как може да ни лъжат до сега, че някакви римляни са го строили!!!Слава на герб!!!
5
1
 
48
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Баш моя град ли ще изберете бе гербереасти мръсни долни ***,чума да ви тръшне .Марш от Пловдив!
4
51
 
5
 
! Отговори
ОХРИДСКИ преди 7 години
Анонимнико червен ,България отново ще направи своя цивилизационен Евроатлантически избор .Въпреки хибридните матрьошки и кремльовски предатели. Гласът за Ц. Цачева е глас именно за пътят на България.А тои е на Запад към ЕС и САЩ ,а не към Евразииската руска таига и ледени полета на варварите.
3
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ЖЕНА, А НА САЩ МЪЖ.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази ако стане прецедент, ще го кара да и ду ха!))))))
1
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако тази наистина стане президент ще ни докаже няколко неща:1. На тая територия живеят много овчедушни хора2. На тая територия са останали много малко трезвомислещи и независими хораИзбирането на Цецка бетонира Борисов във властта. Така той ще може необезпокоявано да прокарва проосманската си, васална политика, без никаква изгода за българският народ