Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!

Шефът на ГЕРБ в размисъл: Има някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече е ТОЙ
24 фев 2017 16:37,
252
Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!
Снимка: архив "24 часа"

Корнелия Нинова и Бойко Борисов влязоха в нов задочен сблъсък, този път на тема мъже, жени и поведението им в предизборните дебати.

Лидерката на БСП покани основния си опонент на дебат. Борисов се съгласи на сблъсъка, но поиска в него да участват и екипите на двете партии.

"Аз с жени трудно се надговарям", отвърна Борисов и допълни: "Сеир на хората не искам да правя", беше категоричен Бойко Борисов.

Още по темата

Отговорът на соцлидерката не закъсня. Тя призна, че е изненадана, че Борисов отказва дебат с нея с аргумента, че е жена.

"Първо - това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам да се разберем като мъже", посочи Нинова, цитирана от партийния си пресцентър.

Острите и закачливи реплики между Бойко Борисов и Корнелия Нинова датират още от времето на първия кабинет на ГЕРБ. Тогава двамата редовно влизаха в словесен сблъсък по време на петъчния парламентарен контрол. Именно в един от тях Борисов подметна закачка по адрес на депутатката Нинова, а тя му отвърна с репликата: "Що не излезете отвън да се разберем като мъже, да се върнем и да започнем да работим сериозно".

Днес тя отново отправи поканата, но този път като лидер към лидер.

Нинова си направи и друг извод от днешното изявление на Борисов - че не иска дебат с нея без подкрепа на експерти.

"Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това", каза още Нинова.

По-рано Борисов отново коментира многозначително отстраняването на досегашния главен секретар на МВР Георги Костов.

"Според мен този път са повечко хора, повече КОЙ има, умножиха се, удвоиха се", каза той.

Той се учуди, че след поголовната смяна на кадри, която става в държавата, нито премиерът, нито лидерката на БСП знаели какво става в държавата.

"След като се оказва, че най-големите партии не знаят, "значи някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече не е ТОЙ този път, вече има някой друг КОЙ, надявам се да разберем един ден всички", каза Борисов, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Батце силата му не е да спори с хора, които не му се слагат, когато усети критичност в отсрещната страна, се зачервява като домат и му иде да размаха бухалката, като едно време.
131
1
 
17
 
! Отговори
хахехи преди 7 години
Не плашете Баце, че току-виж вдигнал кръвно точно преди изборите. Ние си го знаем, че не разбира от нищо. Като си помислих думите "кражба" и "лъжа" веднага направих асоциация с ГЕРБ. А думите "винетка" и "билетче" каква асоциация събуждат у вас?
130
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само диктатори и СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ управляват сами, назначават президент, предават застрашени хора на Ердоган , не зачитат закона, няма съд и прокуратура,.................. На дебат ще умрем от страх и смях ! Цирка ще бъде пълен и за последно !!!!
129
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бившето 143 стана 142.Някой много ловко трие и размества, така обърква дискусията между форумистите.*** търси кой на кого отговаря!
128
15
 
8
 
! Отговори
До 143 преди 7 години
Нито е знаеща, нито е можеща.Нагла е - това нейно качество е било оценено, обещани са и конкретни неща и тя ще прави всякакви безпринципни май/му/н/джулъци, за да докопа обещаните бонуси.
127
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали Нинова не е поискала да говорят на английски , горкият собственик на ГРОБ !!!!
126
5
 
15
 
! Отговори
бивш пожарникар преди 7 години
Лоша работа е когато имаш *** човек срещу себе си.Нищо не се разбира от бръщолевенето му..Лошо е когато държавата се ръководи от един *** мутрагеньо.Как все пак е успял да стане приближен на баи Тодор и партиен член.
125
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между другото, при направено изследване при жертвите на телефонните измами, всички измамени твърдо вярват в Бойко.Пита се, има ли разлика между телефонна и телевизионна измама !?
124
4
 
22
 
! Отговори
СТРАХ! преди 7 години
СТРАХ ОТ МОЖЕЩА И ЗНАЕЩА ЖЕНА НИЩО ДРУГО, ДРУГОТО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НА НЕПОДГОТВЕН ЧОВЕК
123
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снегът се стопи и пълним дупките по новите пътища, плочките се разхлопаха,,санитарните"панелки текнаха, това са постиженията на ГЕРБ, за това се харчи огромен ресурс.Инвестициите са смешни, средното образование граничи с неграмотност, здравеопазването е гибел за населението, монополите безчинстват, като башибозук, косвените данъци ни обременяват непосилно, предприемчивостта не се толерира, за това пък администрацията е раздута и мародерства, така наречения,,бизнес"се храни само от държавни и об
122
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов продължава да се излага с пълна сила. С отказа за показва, че е едно безобидно момченце, което не му стиска да се изправи срещу Нинова. Не съм и фен на Нинова, но тя показа за втори път, че е повече мъж от Борисов!
121
6
 
3
 
! Отговори
край преди 7 години
Тия двамата да земат да се земат и да мирясаме. При мажоритарни избори тия ще станат едно неприятно семейство от Банкя и нищо няма да ни зависи от тях.
120
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 130Е, в дебат с Бойко няма как да чуеш смислени неща! В някой друг живот може и да имаме удоволствието...
119
2
 
20
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Той Баце затуй напоследък само жени назначаваше и то все такива, дето не спорят.... Чакай от такива да вършат работа. В ГЕРБ всеки чака Баце да му каже какво да прави....
118
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БАБА КУНАНяма да се изненадам, ако отиде на дебат с гаубицата (за всеки случай) :)
117
0
 
21
 
! Отговори
До 130 преди 7 години
Нито съм ГЕРБер, нито Б.Б. ми е кумир.Предчувствам какво ще стане и ме е яд, защото за 27 години не-тоталитаризъм не можахме да създадем друг стил на поведение.Където и да отидеш, виждаш, че продължава да бъде толерирана простащината и пр_им_и_ти_ви_зма, както през предишните 45 години. В такава ситуация вирее тарикатлъкът, а не достойното, сериозно поведение.На предизборен дебат искам да чуя сериозни концепции, а не празни обещания и обвинения-общи приказки, изкрещяни като на Женския пазар.
116
7
 
27
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
БОРИСОВ ВИНАГИ СИ Е БИЛ ЕДИН ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ!!!
115
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Пак повтарямКак кумирите падат! Знаете, че ще изглежда смешен, и ние знаем, но много искаме най-после маските да паднат, а не да гледаме шоу с втори състав на спектакъла. Бойко или е лидер и отива на лидерски дебат, или просо се страхува (както и вие). В подобни и по-тънки ситуации един мъж не може да бъде заместен от друг .... или??? Впрочем, той мъж ли е?
114
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво има да дебатира с тая хистеричка? Да излезе да и опука два шамара, че да се кротне малко.
113
6
 
21
 
! Отговори
33 преди 7 години
Балонът се спука! Видяхме, колко е мъж е ББ. Отказа му показва, какъв човек е управлявал държавата ни в 21 век. Неграмотен, ограничен, некомпетентен /да не говорим, че в съвременния свят трябва да знаеш поне един чужд език/, знаеш само аз, аз, аз..... И тук ме учудва хората, как може да гласуват за този човек. Разбирам, тези които са около него все пак те имат материален интерес, ами останалите българи. Отделен въпрос е как е създаден, с медиен пи ар, като гл. секретар. Жалко за Б-я!