Нинова настоява: Очи в очи с Борисов

Лидерски дебати има по цял свят, категорична е соцводачката
27 фев 2017 14:00,
145
Нинова настоява: Очи в очи с Борисов
Снимка: архив БТА

Лидерката на БСП Корнелия Нинова настоява за личен дебат "очи в очи" с основния си опонент, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

От няколко дни двамата партийни шефове си разменят реплики и хвърлят ръкавица с предложения и контрапредложения за телевизионен дебат между двамата.

Още по темата

В петък Нинова поиска диспут с Борисов, а той отвърна, че предпочита дебат между екипите, защото трудно се надговарял с жени.

"Отдавна ви чакам да се разберем като мъже", отвърна соцлидерката, а малко по-късно от ГЕРБ пратиха съгласие от Борисов за тв сблъсък, но с участие на екипите.

"Държа на личен дебат очи в очи, и втори отделен на нашите екипи, които да защитят програмата", каза днес Нинова, цитирана от "Фокус".

Според нея това няма да е махленска свада, както се опита да го изкара лидерът на ГЕРБ. Нинова допълни, че лидерските дебати са практика по цял свят.

Тя напомни, че напоследък кандидати и за президенти, и за премиери в света се изправят един срещу друг, за да представят не махленското си виждане за себе си, а визията си как ще развиват държавата, ако спечелят изборите.

"Предлагам това да се случи пред всички медии", допълни лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕваМного демократична партия е тази ГЕРБ, щом призовават за разстрел на опонента! Драга ***, за да е по-справедливо можете да се самогръмнете. Може и след 26 март.
53
13
 
9
 
! Отговори
123456 преди 7 години
Защо другарката Нинова, реши че на целокупния български народ му се слушат препирните и махленските приказки на лидерите. Като го иска толкова този Бойко да си направят един тимбилдинг двамата и да се наприказват...............
52
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще дойде борисов ама с екип. Който ще включва личния му лекар, масажист, охрана, и суфльори.
51
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да гледам как един едър, *** мъжага се подмокря от страх, че една жена може да го обори в пряк диспут!!!! Супер яко!!! Не бой се бе, Бойче! Ние всички знаем, че си пълен провал! И поддръжниците ти знаят, затова не искат да се явиш.
50
16
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Богата партия е тая Герб.Що *** е нагласила,що човечета оплюват ли оплюват-Колко ви плащат БЕ тролчета.И после,каква ще я вършите - за след изборите питам.Щото такива простички като вас и господарите им не ги щат,то не че герберите са много умни,но така се получават на практика нещата.Дерзайте оплювковци,да видим още колко глупости ще напишете.А относно менопаузата,то вашия лидер отдавна я е усетил и от ден на ден нещата май се влошават -като му слушам приказките.
49
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ !
48
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък настоявам Нинова в затвора, за престъпления срещу праводъдието. Ама ще отиде там колкото Станишев, Доган, пикaещия във фонтани или десетки други червени герои влязаха там кдето им е мястото.
47
15
 
20
 
! Отговори
dp преди 7 години
Тая не се наврещя ей. И с дебат и без дебат няма шансове срещу когото и да е, камо ли срещу Борисов когото масите в БГ харесват (политиката няма нищо общо с това).Къде е тръгнала, кой ще хареса вреслива леля с манталитет на ядосана келнерка. И да се появи на телевизора да врещи половин час срещу Борисов без да го остави да вземе думата какво, много симпатии ще спечели.Тая е по неизбираема дори от Цецка - а това не е никак лесно за постигане.
46
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожо Нинова ако за дебата си смените една буква в името, Тиквата ще изтанцува по талевизора танца на Дубетата в съпровод на музиката дерижирана от Симитрлийския кмет.пп: Дубетата- аре са знаеме че се пише с П след у-то
45
13
 
23
 
! Отговори
АМАН БЕ преди 7 години
пак ви казвам: каквато и да е Нинова, ББ е този, който БЯГА от дебат по телевизията! Човек, който се крие зад гърбовете на екипа си НЕ Е ЛИДЕР! Разберете го най-после! (или си сменете вожда)
44
18
 
11
 
! Отговори
Ева преди 7 години
Тази няма ли кой да я застреля и да свършат мъките ни/й?
43
3
 
23
 
! Отговори
до 42 преди 7 години
Много объркан човек си ти-не комунистите искаха предсрочни избори,Борисов си ги поиска като си даде оставката.Защо го направи божа работа,на мен не ми е ясно но ти може да ми обясниш.Благодарение на кого са тия предсрочни избори - не не може да бъдат благодарение на Борисов той винаги е прав,никога не лъже и е единствения в тази държава дето ги разбира тия работи.Ние сме простите ,че му срушаме,гледаме и най вече вярваме на глупостите му.Този човек ще доразсипе държавата,но нищо това си заслужав
42
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато червената крадлива крава 37%, вдигаше на *** майчинските и детските, за сметка на българите, тога *** на Момата и Чалмата, що не скачаха. Червените *** мучат сега заради изборите, щото са в тотална паника, и губят със техния чехъл изборите. То не бяха ислямистите, то не беше, че народа ще яде евтино телешко, и няма как да го скубят червените капиталисти и олигарси, като Гергов.
41
16
 
14
 
! Отговори
Алооо Курнелиааа, преди 7 години
Кой народ е зад теб? 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ заминаха да работят и живеят в ЕС! Синът ти и той заминал за САЩ! ОТ ИМЕТО НА КОЙ НАРОД СЕ ИЗКАЗВАШ?
40
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ауу, колко е противна тази жена, не искам да си представям даже, какво би било, ако стане премиер...
39
13
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Някой да си спомня Борисов да се е явявал в тел. студио с други хора-никога.Че той я някой му каже нещо наопаки ще стане и ще го набие.Те затова журналистите го кътат,много много не приказват,изчакват го да си каже приказките за магистралите и панелките,да оплюе опонентите си и така.Даже си мисля,че всяко негово яваване е предварително режисирано.Борисов не може да води деспут-това е самата истина,нивото му е много ниско.
38
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГОСПОЖО НИНОВА. ТАЯ. АГОНИЯ В КОЯТО СТЕ ЩЕ СВЪРШИ НА ПРОЛЕТ. КОГО ЗОВЕТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ В РЕДИЦИТЕ НА БСП. ТИЯ КОИТО ВЗИМАТ 250 ЛВ ПЕНСИЯ. И ЧЛЕНСКИ ВНОС ВИ ПЛАЩАТ. Я ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НАПРАВЕТЕ ПЕНСИИТЕ КАТО НА БЕДНИТЕ ГЪРЦИ. 850 ЕВРО И ТОГАВА МОЛЕТЕ ХОРАТА ДА ВИ ИЗБИРАТ И УВАЖАВАТ. ВАШИТЕ БОТУШИ С КОИТО СТЕ СТРУВАТ КОЛКОТО *** НСИИТЕ НА МАМА И ТАТЕ. Е ЗА КАКВО ГОВОРИМЕ. СМЕШНО Е ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ С ХОРАТА. И АКО НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ВОТ. Р РАДЕВ. СПЕЧЕЛИ. НЕ СИ МИСЛЕТД ЧЕ ВСИЧКО Е ЕЛЕКТОРАТ НА БСП.
37
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немога да разбера защо така яростно комунистите искат предсрочни парламентарни избори.Неможаха ли да разберат че болшинството от хората предпочетоха Радев пред Цачева, a не БСП ПРЕД ГЕРБ.Не можаха ли да разберат,че при едни предсрочни парламентарни избори ще го духат подводно да не се вдига прах,т.е. няма да имат и този жалък брой депутати дето го имат сега.А за тая противна лелка ***....единственото което мога да направя е да и се ..ра в мутрата!!! Пожелавам и да продължава в същия дух да
36
8
 
15
 
! Отговори
131 преди 7 години
Бойко, давай заден, защото тази ще те разбие, а как е набрала на господин "КОЙ" дето и спретна онези дела, направо ми е жал за вас, ако спечели.
35
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има една приказка - когато змията умира, най-много хапе. Та и нашата червеношийка тотално се разпищови и реши, че злобата й към опонента ще я окъпе в народна любов. Още живее в розовите си сънища, а те често се превръщат в кошмара, че може отново друг да управлява. Дали с размахването на пръст и с тропане по банката в Парламента ще успее да убеди хората, че именно тя и нейната партия са любимците на народа? Много се съмнявам, защото 65 г. всички ние ядохме тяхната горчива попара и още я сърбаме. И накрая ще й припомня една народна мъдрост - като си пееш Пенке, ле, кой ли те слуша!!