Патриоти в поход към НС: В любов и в омраза, заедно и разделени

И са откровени – няма значение дали ще гласуват с леви или десни
27 мар 2017 13:30,
86

Със заявка за силен резултат Обединените патриоти тръгват към 44 НС. С амбиция за нещо повече от "златен пръст" или коалиционен партньор в управляващото мнозинство патриотите се целят във властта. И са откровени - няма значение дали ще гласуват с левите или с десните.

Любов и омраза. Така могат да се опишат взаимоотношенията между заелите патриотичния сектор политици.

Бившият главен редактор на вестник "Демокрация", впоследствие PR на "Мултигруп", кандидат-монархист, до припознал се като националист Волен Сидеров. Той е кум на Валери Симеонов, който пък е сред учредителите на СДС в Бургас, става Атакист, а после прави своя патриотична организация.

Волен Сидеров, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и една патриотична драма – вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
6
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До АТАКИСТ - виж човече, нямам личен спор със теб. Не одобрявам никой от сегашните политици в България. Просто мисля, че онзи големият - какъвто примерно е бил Стамболов още не се е появил в тази държава. Не го приемай лично. Имаш вяра, така да е. Карай според нея. Надявам се заради теб, да не се разочароваш. Лек ти ден, и не се сърди. Не те поучавам.
41
4
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
ДОСТ остава извън парламента и това е изцяло заслуга на ПАТРИОТИТЕ!!!
40
3
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Точно това става и в момента. Българина е толкова отвратен от ГЕРБ че си мисли: нека моята партия направи коалиция с ДПС, по-лошо от герб няма накъде! Аре ся ти ми отговори ако можеш ;)
39
5
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Понеже се пишеш историк да ще те образовам малко. България пада под турско робство 14ти век не защото е била много по слаба боеспособно от Турция а защото управляващите и местните феодали са подтискали селяните с огромни данъци, тежки обичаи като булка в селото да спи 1вата вечер при наместника и т.н... И когато турците нападат и нашите феодали искат да мобилизират селяните в войска да се бият. Българинът отказва, крие се по горите от гняв и мисли: Нека турците дойдат по-лошо от сегашните няма!
38
1
 
4
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Над 65 хиляди гласа по-малко имат атака наречените патриоти, в сравнение с предишните парламентарни избори през 2014 година. Това е поход да не изпаднат от парламента.
37
1
 
7
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
И са откровени - няма значение дали ще гласуват с левите или с десните.Аз ви казах, да сме ме слушали. Патриотите ще направят всякаква коалиция, само и само да са на власт, без значение дали с БСП, ГЕРБ, ДПС или ДОСТ.
36
3
 
8
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Е гаси фесовете, няма по-смешни патриоти от тези.
35
3
 
5
 
! Отговори
месара преди 7 години
ааааа не така , другаря сидеров от националист сега е върл съветскофил , не пропускайте такива важни неща от биографията му !!! ше го разсърдите и пак ше ви почне :):):)
34
4
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Аз и още 300 000 ! Следващия
33
4
 
9
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До АТАКИСТ 39 - не бе, сериозен. Иронизирам новооткритата обич на Лидера ти - Волен към руското и съветското. Как така български "националист" забрави Добричката епопея през 1916 година? И прегърна Путин? Как забрави 5 Септември 1916г., и Тутраканската крепост? Към българските войни паднали срещу многократно по големите румънско-руски сили, уважение някакво? Не ми отговаряй, няма какво. Просто те иронизирам, драги ми Смехурко. Или пък опитай.
32
5
 
14
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Сидеров и Симеонов бяха заедно в началото, после се разделиха и сега пак са заедно. Кой ли им вярва вече на тези лъжепатриоти и лъженационалисти?
31
0
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До Анонимен-38А ако Бойко не им даде това което искат?Какво става с ОП?ГЕРБ по свирката на ДПС няма да играе,защото им е ясно че ще изпаднат в забвение.А в случай на нови избориОП няма да вземат и толкова, колкото взеха сега.Не забравяйте поговорката за орел,раки щука.
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предатели! Сидергулус и Валерогулус си сложиха вече фесовете.
29
7
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Ти повдигна темата за САЩ затова ти отговарям и те разочаровам като ти казах че никой националист не мрази Америка ***! 2ро Волен никога не е бил патерица на Бойко. Валери Симеонов беше до момента в който разбра че техните искания не се спазват а РБ си правят каквото искат че и раздават по 30 еуро бонуси за успех 3.50 на р0мските козунаци!Други въпроси драги ми смехурко?
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 19 не виждам защо трябва патриотите да клякат - или Бойко ще им даде каквоот искат, или ще бъед принуден да играе по свирката на ДПС или след една година паритята му ще е наполовина или отиваем на нови избори. Това са трите варианта.
27
3
 
7
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До АТАКИСТ - 34 - е, а ти бот ли си? На име Атакист? Този който славиш - Волен - е абсолютно клише. За това. На Америка и е през оная работа дали я мразиш. С "Лидери" като Волен - още повече. Та ... я кажи, докато беше патерица на Бойко в предишния му мандат, колко националистически "изяви" направи Сидеров?
26
3
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До АТАКИСТ-22Не съм се объркал.Волен не може да бъде министър,защото е удостоверен че е с психично разстройство(това е цената за да бъде осъден на полезен труд)Пенсия от300лв.и индексация на другите пенсии ще бъде прието без никакъв проблем.Относнокоалиционното правителство,без трите партии не могат да се съберат необходимитегласове.
25
4
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
кром защо мислиш че националистите мразим Америка?! Те са велика нация с велик действащ Президент! Мразя последните им управляващи. А ти си ограничен *** на име Кром
24
5
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Защо си мислиш че ЕС = стабилност?? Бойко иска да въведе еврото тук. Потърси инфо в нета какво е станало с немската марка като минават на евро. Хипер девоавация ще има защото точно преди да минем на евро една тиха вечер без много обяснения валутния борд ще падне и 1 евро = 5-6лв за една нощ ще те ''подстрижат 3 пъти'' Ем не разбирате нищо ем го играете анализатори!
23
7
 
5
 
! Отговори
Луд преди 7 години
Бойко да ги остави БСП и ОП да направят правителство с ДПС и след 2 години ще има само една партия в парламента-неговата.