Патриоти в поход към НС: В любов и в омраза, заедно и разделени

И са откровени – няма значение дали ще гласуват с леви или десни
27 мар 2017 13:30,
86

Със заявка за силен резултат Обединените патриоти тръгват към 44 НС. С амбиция за нещо повече от "златен пръст" или коалиционен партньор в управляващото мнозинство патриотите се целят във властта. И са откровени - няма значение дали ще гласуват с левите или с десните.

Любов и омраза. Така могат да се опишат взаимоотношенията между заелите патриотичния сектор политици.

Бившият главен редактор на вестник "Демокрация", впоследствие PR на "Мултигруп", кандидат-монархист, до припознал се като националист Волен Сидеров. Той е кум на Валери Симеонов, който пък е сред учредителите на СДС в Бургас, става Атакист, а после прави своя патриотична организация.

Волен Сидеров, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и една патриотична драма – вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
11
 
6
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До АТАКИСТ - а? Волен министър? На кое, на психо-диспансерите ли? Тоя шут и за това не става. Освен да ходи да бие студенти, май го нема в други области. Така че, не гледай толкова фантастика. Ако пък не можеш да се откажеш, виж последния Стар Трек. По интересен е. Оп, забравих, че е американски. Да препоръчам нещо руско?
21
9
 
12
 
! Отговори
кой е Волен преди 7 години
Волен С .Биографията на едно *** .Фотограф и доносник на МВР и ДС преди 89 става десидент за една нощ след 10 ноември и върл седесар.По болшевики намразва родителите си комунисти .Мрази Бог ,но впоследствие решава ,че е време да стане болшевик и даже православен съветчик .Поднася венци на червената армия,но на митинги пускше Вагнер .Искаше да е фюрер ,но си мечтаел за времето на соца,когато било патриархално ,а той свалял всяка омъжена жена .Биографията на един ***.
20
4
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Волен Сидеров сега като стане коалиционен партньор на ГЕРБ и изведнъж от ***, руски шпионин и луд ще се превърне в "отговорен политик", "добър държавник" и "евроатлантик".Иначе да благодарим на генерал президента Маринкин Утьо, за това, че ни натресе за трети път Мутрата !Благодарим ти, генерале !Твоето протеже Герджиков направи и невъзможното, за да върне властта на Тиквата.Бравос !Сега ще ви гледаме сеира, но следващия път май няма да си ходите само с избори, а и със сопа !
19
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станой от АхелойСтабилност с ГЕРБ е вредна за България.
18
6
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Тука пишат хора яко раздразнени че техните малки ''десни'' партийки не влязоха или гербарасти които се надяваха малки десни партийки да влязат за патерици. Еми тва е положението момичета 3та сила сме защото сме единни! турците се разцепиха на 2, вие се разпаднахте на 5 тва е положението
17
3
 
6
 
! Отговори
Al преди 7 години
За тези, които се интересуват и искат мажоритарни избори:Димитър Кирилов Байрактаров - независим (РИК 25)4630.01%Това беше едно от лицата на ПФ, който реши, че е по-велик от партията. Свестен човек и най-активния депутат в 43 НС. Не сме дорасли за мажоритарна система още...
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не вдигнат пенсиите ги чака разпада на Радан.
15
6
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
пенсио - объркал си филма нещо. Бойко ше клекне пред националистите. Волен министър и 300 лв мин пенсия или мандата отива в БСП. А относно ДПС те няма нужда явно да са в управлението просто ще гласуват с него а то ще е БСП + ОП, капиш??
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спад на ОП а Атака изпадат.
13
6
 
8
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До Станой от АхелойИ патриотите и Марешки се надяваха на по-голям процент за да могат да извиват ръцетена ГЕРБ и БСП.При така стеклите се обстоятелства,БСП и да иска не може да направи правителство с тях.Единствения вариант за червено правителство минава през БСП+ОП+ДПС което е почти невъзможно.Така че набедените за патриоти и Марешки ще клекнатпред Бойко.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Факт е, че и този път нямахме избор - можехме да избираме само измежду десни партии. Преди години имахме шанс да се оправим, ако имаше конкуренция между лявото, дясното и центъра, но след 27 години без конкуренция на дясното, много се съмнявам, че България може да се оправи след 27 години дясно управление. То хората затова и гласуваха за някои партии през тези години - надяваха се, те да не са десни партии, но реалността попари всички надежди.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лика-прилика с кюфтето дето броеше пръстените на ръката на стачкуващата жена преди няколко години. Никакви проблеми при съставяне на правителството не се очертават
10
1
 
9
 
! Отговори
Само десни са в НС преди 7 години
"левите и десните" - реалността е, че всички са десни, а леви няма, няма и центристки партии. Разбира се това е според действията им, а не по това какво плямпотят. През последните 27 години, БСП има най-десните действия от всички партии били в парламента в тези години. Това не им пречи да твърдят, че са леви, а на останалите партии да подкрепят тази лъжа.
9
1
 
17
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
Пари все ни свързват,пари ни делят....да ме извинява Васко Кеца.
8
7
 
17
 
! Отговори
Krom преди 7 години
А на Валерката му се клатят забите за власт. Вчера след първото преброяване, едвам се сдържа да не наплюе журналистката на Нова ТВ. Тоя направо е отровен. Баси, се сме виждали алчни за власт хора, ама тоя от високото кръвно беше червен като омар.
7
3
 
23
 
! Отговори
асд преди 7 години
Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!
6
9
 
7
 
! Отговори
бай Спиро преди 7 години
Те и на другите "политици" не им е по-розова историята. Важно е "патриотите", които без съмнение са финансирани от Москва, да се еманципират и наистина да се борят за българския интерес. Да се отрекат от съветското енергийно робство. Да престанат да пипат по акъла *** с безумици като задължителна казарма и пр. Да кажат истината, че тенекето по границата на практика никой не спира. Да настояват да престанем да се дупим на чужди имперски интереси.Тогава ще ги призная.
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валери и Волен се мразят но за да останат в политиката се целунаха :)Ще се разделят, няма как да са заедно в компанията на Кракачанов.В последствие ОП ще се разпадне. Марешки е поредното временно явление което ще се изпари, но лошото е, че все има по някойя таква партия която да обира гласовете на наувниците и глупците!
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дързост и красота - епизод 8392
3
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия са ми най-смешни..Ама най -лошото е, че си и вярват, че са фактор! Добре ,еч преди изборите въдвориха в Карлуково баш патриота, дето се криеше под масите от народната любов преди години.. Него не можахме го видим на границата как се репчи на бабите- ама големите бабаите-бяха там..Смях......