Местан към президента и премиера: Ревизирайте решения!

Според лидера на ДПС някои от актовете на кабинета будят тревога
16 сеп 2014 19:53,
96
Местан към президента и премиера: Ревизирайте решения!
Снимка: ДПС

Лидерът на ДПС написа писмо до президента и премиера, в което поиска да разпоредят проверки на някои управленски решения.

"Прави впечатление, че някои от тях далеч надхвърлят ангажиментите и приоритетите на едно служебно правителство“, пише в писмото си лидерът на ДПС. Една от темите, по които Местан иска проверка, е свързана със схемите по Директните плащания за 2014 – 2020 година.

Още по темата
“Обезпокоени сме от това, че в хода на съгласувателната процедура с ЕК се правят опити да се променят принципни позиции, които нашата страна вече е заявила“, пише лидерът на ДПС и добавя, че това касае схемите за дребните фермери и националните доплащания за тютюнопроизводителите. „Тези действия на служебното правителство пораждат напрежение сред българските земеделски производители", убеден е Местан.

Лидерът на ДПС отново изразява несъгласието си и с уволнението на кадри в централната и областните власти. Според нето доказани експерти се отстраняват по политически причини. „Надявам се, че ще предприемете нужните мерки, преди този процес да се е задълбочил и превърнал в тенденция“, пише още Местан.

Той припомня и че през октомври в Москва ще се обсъжда Рамковата конвенция за контрол на тютюна с идеята да се ограничи, а в бъдеще да се забрани отглеждането на ориенталски тютюн.

„Убедени сме, че никой в България не поставя под съмнение значимостта на тази култура в икономически, социален и демографски аспект“, пише лидерът на ДПС и напомня, че позицията на страната ни ще се изготви в мандата на служебното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
глупости по БТВ преди 9 години
Иван Костов тоест бившия министър от така наречените Дасикане Рома пак говори глупости по БТВ
43
0
 
0
 
! Отговори
Местане преди 9 години
Местан се продаде на Ердоган, сиреч играта загрубявя като се създава нова про-израелско-турска коалиция, безперспективието е ясно, мизерия от минал тип, но с по-силен резонанс се очертава. Тъкмо си мислехме, че с гейщината е свършено, а то какво излиза, сервират ни юдогейщина от Анадолски тип
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХОРА, ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ДА НЕ МОЖЕ ТУРЦИТЕ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ В СТРАНАТА НИ.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БРАВО НА ПРОФЕСОР БЛИЗНАШКИ! ЖАЛКО ЧЕ НЯМА ДА МУ СТИГНЕ ВРЕМЕТО ДА ИЗМЕТЕ ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ И ТУРСКИ *** НАМЪРДАНИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА. А БРАДАТИЯ ТУРСКИ КОЗЕЛ ДА НЕ БЛЕЕ, ЧЕ ПРЕЗ ЕДНАТА ГОДИНА ДОКАТО БЯХА НА ВЛАСТ УВОЛНЯВАХА БЕЗОГЛЕДНО И НАГЛО БЪЛГАРИ И НАБУТАХА ТУРЦИ И ЕНИЧАРИ, ПРОДАЛИ СЕ НА ТУРЦИТЕ ЗА ПАРИ.
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО ЦЕЦО - ГЛУПЕЦОЕЙ ***, ЗАРАДИ ТАКИВА *** КАТО ТЕБ СМЕ НА ТОЗИ РЕД. ТВОЯ ПРЕДАТЕЛ ОРЕШАРСКИ ЗАЕДНО С ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ПРОДАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА НА ТУРЦИТЕ. ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ БЪКА ОТ ТУРЦИ. ВЪЖЕ ЗА ВАС МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ ПОТУРНАЦИ.
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всичките до един в контейнерите за смет! гледахте ли клипчето как украинците хвърлят един депутат в кофа за ***? готина идея за справяне с проблема - само че ще ни трябват няколко по-големи кофи ДАЖЕ НАПРАВО ОГРОМНИ!
38
8
 
3
 
! Отговори
ЦЕЦО преди 9 години
ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МУШМУРОКА ,БЛИЗНАШКИ , ВОДИ ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА ЗА ГЕРБ ! ОТПУСКА МИЛИОНИ НА СОФИЙСКАТА ОБЩИНА , МИНИСТРИТЕ МУ ПЛЮЯТ ЛЪЖИ И МРЪСОТИИ ПО АДРЕС НА ОРЕШАРСКИ , МРЪСОТИИ ПРАВЕНИ ОТ ГЕРБ И БЕЗХАБЕРНИКА , ПРЕПИСВАТ НА ОРЕШАРСКИ ! ОМАЛОВАЖАВАТ ФАКТА ,ЧЕ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ , КОЙТО БЕШЕ ИЗТОЧЕН ЗА НЕЗНАЙНО КАКВО ОТ ГЕРБ , БЕШЕ ВЪЗСТАНОВЕН САМО ЗА ДЕВЕТ МЕСЕЦА ОТ ОРЕШАРСКИ !ВЪОБЩЕ ТОТАЛНО ОПЛЮВАНЕ ОТ ЦЯЛОТО "СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО" !ДОБРЕ ,ЧЕ СЛЕД ДВЕ-ТРИ СЕДМИЦИ ГО НЯМА !
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мюсолманската акция на Балканите се ЗАСИЛВА !
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местан ходи при твоя Президент Ердоган !Трябва да освободите Българските Язовири ?Защо преливат ? Защо преливатБългарските Язовири . Това е голям съботаж , вземащ жертви и тяхното подривно действие е насочено към ужастните последици Язовирните стени да се СКЪСАТ ! Това е повече отВойна !
35
1
 
27
 
! Отговори
Андрейчо преди 9 години
Най-голяма тревога в България буди не друг,а именно Местан с неговите действия и изяви,който работи единствено и най-вече за протурската кауза в България!
34
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фесовете от тая "партия" - директно в Анадола. А българските им еничари - на въже
33
0
 
11
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
в същност, следизборната врява относно връщането на пушенето в заведенията бе по инициатива на дпс, но по изпълнение на бсп. ех, другари, другари... толкова значими в "културен", икономически, социялен и най-вече демографски аспект.. ама местан и доган поостаряха вече, че да могат да обещаят на електората си и деца да му направят. вие сте тумор в организма на това общество.
32
1
 
1
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Желев, май ти скъсах хеморойдите, гледай да не ти разкъсам душата и пак да виеш- ЗАЩООО?Защото си долно животно, затова, пфу!
31
0
 
9
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
другарю местан, аз поставям под голямо-не, а под огромно съмнение вашата "значима култура", която е пред изчезване в напредналите народи, защото те осъзнаха, че е глупаво да плащаш високи здравни вноски с които да финансираш лечението на пороци. по-голямата част от купения ви електорат не плаща такива вноски, но ползва тези услуги. да наречеш отровата тютюн "полза в демографски аспект" е върховен цинизъм, твърде характерен за дс и дпс. а вредите от вашата "демографска" политика са катастрофални.
30
6
 
5
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
От както Боко купи сайта и само за Местан и Манолова има статии, пфу!
29
0
 
3
 
! Отговори
Osman преди 9 години
Hallo drug hcovek ne ostanali v Bilgariya ta vseki den Mestan ta Mestan,stiga vece s tozo b.......k,,,,
28
3
 
2
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Как си представяте вие, че Путин ще забрани ориенталския тютюн за сметка на американските *** Вирджинията и Бърлей. Мисли с главата!
27
4
 
2
 
! Отговори
"БРАТУШКИ" преди 9 години
ЗНАЧИ В МОСКВА ЩЕ СЕ ОГРАНИЧАВА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ТЮНЮНА, А...??!!ЗНАЧИ Т.Н. "БРАТУШКИ" ИСКАТА НАШИТЕ ХОРА ОТ РОДОПИТЕ И ДЕЛИОРМАНА ДА ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА И ДА ГЛАДУВАТ??!!!!ЗНАЧИ ,ТОВА МОГАТ ТИЯ ЧЕРВЕНИ КГБ-йски *** ----ДА ОСТАВЯТ НАРОДА НИ ГЛАДЕН И БЕЗ РАБОТА!ВСИЧКИ ЗЛИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ИДВАТ ОТ МОСКВА !!!!!!СЛЕД РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА ---ЦЕЛТА Е ДА СЕ СМЕНИ ЕДИН ГОСПОДАР С ДРУГ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ.... "РОБИ НА ТРУДА"/както пеят комунистите/ !ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ!!!!!!!!!!!!!
26
2
 
1
 
! Отговори
KUK преди 9 години
IZPALNIAVAM ZAPOVEDITE NA TURSKIA PREZIDENT.ZA MEN BALGARIA E CAST OT TURSKO PRISASTVIE.
25
3
 
3
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Янките са го задължили да се коалира с ДПС, иначе пускат ***, не знам ква е тая ***, но голямо шубе му е тая ***!

Спонсорирани публикации