Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно

"Гоненията срещу нас целяха ГЕРБ да бъде унищожен"
20 сеп 2014 14:02, Елка Василева
364
Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно и няма да спестим на никого нищо. Ние минахме през гонения с една единствена цел - ГЕРБ да бъде унищожен и на негово място да дойде Реформаторският блок. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на детска градина "Камбанка" в Стара Загора.

"И затова се събраха от кол и въже хора там, само и само да попречат на ГЕРБ да има пълно мнозинство и да управлява самостоятелно. Желаем им голям успех, но това, което чувам, от  поведението им и това, което правят, те ще са последните, с които ще си разговарям след изборите", добави Борисов.

Председателят на ГЕРБ припомни състоянието на София, преди да стане кмет на Столична община. „Така наречената "Синя София", Костов - премиер, Софиянски - кмет, след него - СДС, ДСБ и всичките тези борци за демокрация, те така бяха опоскали столицата, че над 140 детски градини бяха реституирани, продадени и разграбени. Оттогава, откакто го има ГЕРБ в София, над 100 детски градини сме направили само там, а в страната сигурно са 300-400“, каза Бойко Борисов.

Бойко Борисов подчерта, че съдебната система трябва да е стабилна. "Когато те определяха кой да е главен прокурор, ние си мълчахме. Когато те определяха кой да е шеф на съдиите, ние си мълчахме. Мълчахме си и тази година и два месеца, когато бяхме подложени на репресии, защото считахме и считам, че всеки трябва да си мине през проверките, когато има нужда", обясни Борисов.

Той припомни още, че се видя, че парите им са в КТБ. "Парите на партия ГЕРБ са в ДСК, нямаме сметки, нямаме обръчи, нямаме кръгове, нямаме никаква зависимост. Напротив - мъчим се да я спасим банката. Мъчим се, защото ако бяхме изтеглили държавните пари от КТБ, както те направиха, КТБ щеше да фалира преди година и половина. Но в момента има поне 3-4 такива банки, където държавата помага. Е, защо не кажат, че ГЕРБ е виновен и за това? ГЕРБ подкрепя българските банки, за да има български банки. Откъде накъде ще ми правят всеки ден някаква интрига и внушения в обществото, че имаме общо с това. Напротив - те имат общо", заяви Бойко Борисов в Стара Загора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО ОРУЕЛ. Че те всички горе са комунисти, Как се става фактор без школата на БКП и ДС, как се прави партия,,, ще трябва да гласуваш за Камеран или Оланд
246
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
245
3
 
2
 
! Отговори
Анон преди 9 години
Само ,,атака'' са верни но докато върнем на Бойко дълговете..........народа ще си пати
244
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е,неАм думи!Народа го изгонИ с камъни отидигна цената на тока!Сего "лакеите" му,дето маАха *** цела годинапо улиците и пречеха на хилядихора да работят и учат,вдигнаха цената на тока ЗА ДА ГО СЛОЖАТ отново на власт!Та този народима МНОГО КЪСА ПАМЕТ!Забрави ДянкоФ,Фидоската,Мишо бирата,ало Танов,"***",спрените пенсии,спрените заплати,препоръчаните за овчарлъкмладежи,пържолките за кучетата,фалита на хиляди фирми,кофтия матРял,милярдите отздравната каса и...т.н.!НАРОДЕ!
243
2
 
3
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Преведено на български означава - " Ще ви разкатаем фамилиите " ..
242
2
 
2
 
! Отговори
Щ преди 9 години
Всяко чудо за три дни ще управлявал еди как си -а защо не го направи до сега а режеш само ленти и си возиш задникъ а сега се ослушваш че трябва евро заем а кой ще го връща с лихвите? Затова България затъва яко с дългове
241
2
 
7
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Немога да си позволя да гласувам за ГЕРБ, аз обичам България и българският народ.
240
2
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
И ТАКА - НЕ РАЗБРАХМЕ- КОМУНИСТ ЛИ СТЕ ИЛИ НЕ СТЕ. АКО СТЕ ТАКЪВ - ЗНАЧИ ВЪРВИТЕ ПО ПЪТЯ НА Т. ЖИВКОВ/ ТАМ СТЕ С ВРЪЗКИ/АКО НЕ СТЕ ПРАВИТЕ ДЪРЖАВАТА НИ ПОРЕДНАТА РЕПУБЛИКА/ ЩАТ / НА АМЕРИКА.ОЩЕ КАКВО ИМА ДА ПРОДАВАТЕ. НЕ ВИ ЛИ СЕ НАПЪЛНИХА ВЕЧЕ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ.?!НАС ОСТАНАЛИТЕ - КУЧЕТА НИ ЯЛИ, НО И ТЕ НЕ НИ ИСКАТ ЗАЩОТО МНОГО ГОРЧИМ.КАТО ХЛЯБА КОЙТО ЯДЕМ.
239
1
 
0
 
! Отговори
драган ганчев преди 9 години
До П.Петровколко езика знаеше любимият ви тодор живков който ви беше 45 годии лидер.или забравихте за целите полупроводници.
238
2
 
4
 
! Отговори
Анкета преди 9 години
Кой е по-виновен за сегашното състояние на България?Бойко Борисов(-)Тези които гласуват за него(+)
237
4
 
4
 
! Отговори
умерен преди 9 години
Кумунетата откраднаха 10 (десет) милиарда лева за 14 месеца само....който и да дойде на власт е обречен.....Докато не ги избесим по стълбовете агентите на *** България ще загива...
236
1
 
1
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
Ako tiq galoshi vzemat vlasta blagodarenie na Balgarskite galoshi to az si xvurlqm pasporta...
235
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ще управляваш ?Ти Само ПРОДАВАШ Българските интереси ..!Ако управляваше , нямаше да вдигате тока предварително !
234
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти сече управляваш , за малко - но твърдо и крадливо !
233
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малее мафиотския бос ,Какъв тон , след изборите ще си разговаряме ..защото по време на изборите ще фалшифицираме ?
232
7
 
4
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
КОМУНДЕЛИиииииии! Четете заглавието и си вързвайте гащите! Чака Ви голям и дебел пожарникарски маркуч! Никой не Ви е виновен! Защо УЗУРПИРАХТЕ ВЛАСТТА, след като загубихте изборите?????
231
4
 
6
 
! Отговори
НЕ ВИ ЛИ СРАМ преди 9 години
МУТРАГЕН, ЗАЩО СИ СЕ СНИШИЛ И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СЕ ОЗЪБВАШ И РАЗМАХВАШ ТОЯГА? МНОГО ПРОСТО, ЗАЩОТО БОКО УПРАВЛЯВА С ЕДИН ПОСТОЯНЕН КОАЛИЦИОНЕНЕ ПАРТНЬОР- ПРОДАЖНАТА, ПРОСТИТУИРАЩА БЪЛГАРСКА ЖУРНАЛИСТИКА. ТЕ, ЖУРНАЛЯТА МУ ВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА КАКТО И ГНУСЕН ПИАР. МАДАМ В. ДОРИ СЕ ПРОСЪЛЗИ ОТ УМИЛЕНИЕ НАД НОВАТА БАНИЦА, КОЯТО ЛИЧНО МУ МЕСИ, КОЛКО ОБРАН В ИЗЯВЛЕНИЯТА СИ Е МУТРАГЕНА.КОГО ЗАБЛУЖДАВАШ МАДАМ/С АСОЦИИРАНЕ НА БАРДАК И МАДАМ/.КОГО ЗАБЛУЖДАВАШ, МАДАМ И ТЕБЕ ПОДОБНИТЕ?
230
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам народа как е способен толкова бързо да забравя.. подслушаните разговори, пържолките, твърденията, че Доган го е поръчал.. нямам думи!
229
20
 
6
 
! Отговори
вън ДПС и БСП преди 9 години
Бойко, за втори път ще те подкрепим. Този път очакваме да свикаш велико народно събрание и да направиш промени в конституцията.
228
12
 
11
 
! Отговори
Преподавател в СУ преди 9 години
Като четеш идиотските коментари на червените *** разбираш , защо в България нищо не става. Е как да стане с *** , нагли и злобни комуно-социалисти . Затова където имаше лустрация като Чехия, Полша и Унгария се оправиха, а ние ще тъпчем още 50 години с тези *** от БКП-БСП-ДС.

Спонсорирани публикации