ГЕРБ ще насочи приоритетно вниманието си към зеленчукопроизводството и овощарството

Цветан Цветанов: Имате нужда от нашата подкрепа и ще я получите
20 сеп 2014 13:01, Елка Василева
39
ГЕРБ ще насочи приоритетно вниманието си към зеленчукопроизводството и овощарството
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Ще насочим приоритетно вниманието си към зеленчукопроизводството и овощарството. Имате нужда от нашата подкрепа и ще я получите, защото ние сме доказали, че се грижим за българските земеделски производители. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов при посещението си на централния общински пазар в Стара Загора, който бе обновен по програмата "Джесика" за 2,8 млн. лв. по време на кабинета на Бойко Борисов.

Цветанов подчерта пред търговците на земеделска продукция, че новият пазар е голяма придобивка за града и с реализирането на този проект е изпълнено обещанието, дадено към местните производители и търговци преди 3 години.

 "Правителството на Орешарски не подписа споразумението с  Европейската комисия за новия финансово-програмен период и едва  служебното правителство още в първите 10 дни от встъпването си направи това. Това е причината за забавянето на плащанията към земеделските производители. Първата крачка, ако ГЕРБ се върне в управлението, ще бъде разблокирането на плащанията по еврофондовете. Искаме да Ви дадем глътка въздух, но затова ни трябва Вашата подкрепа на 5 октомври", посочи заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов припомни, че по време на управлението на ГЕРБ България усвояваше средства от всички  европейски фондове и нямаше нито една блокирана европрограма, което създаваше възможност за ритмично разплащане на държавата със земеделските производители.

По време на посещението си на централния общински пазар в Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ беше придружен от водачът на листата на партията в областта Лиляна Павлова, кандидати за депутати от листата и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бизнеса с мотики ще стане най голям купувайте докато не са им вдигнали цените.
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
26
1
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
ЦЕЦО крайно време е да се разработят площите в затвора БЕЛЕНЕ и няма да е лошо да си агроном там , все пак ще си вип затворник . БЕЗРАБОТИЦАТА ПО ВАШЕ ВРЕМЕ НАМАЛЯ , ЩОТО ВКАРАХТЕ ПОЛОВИНАТА НАРОД ПО ЗАТВОРИТЕ , НО НЕ ЗНАМ ВАС КОГА ЩЕ ВКАРАМЕ. КОГАТО ПСИХЯСАМ КАТО ВАС И ТИЯ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС , ТОГАВА МОЖЕ И ДА ПОВЯРВАМ В ЛЪЖИТЕ , ЗА СЕГА СЪМ ОЩЕ ДОБРЕ И МОГА ДА МИСЛЯ СМИСЛЕНО
25
2
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
КЪМ ЯБЪЛКОВИТЕ ГРАДИНКИ НА ЦВЕТЕЛИНКА ЛИ ЩЕ НАСОЧИТЕ ЯБЪЛКОПРОИЗВОДСТВОТО В С. ТРУД- ПЛОВДИВСКО ИЛИ КЪМ НОВИЯ КОРАБ, КОЙТО СИ ЗАКУПИ ИЛИ КЪМ ЧЕРНОМОРИЕТО ИЛИ КЪМ ПАМПОРОВО СЪС ВСИЧКИТЕ ХОТЕЛИ ИЛИ КЪМ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. ДАЙТЕ НЯКАКЪВ ЗНАК ЗА ДА РАЗБЕРЕМ ВСИЧКИ ПРОСТОСМЪРТНИ. ИЛИ ЩЕ НИ НАПРАВИТЕ ПОРТИЕРИ НА ВАШИ БЛОКОВЕТЕ ВЪВ КОИТО СА ВАШИТЕ АПАРТАМЕНТИ.
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛЪЖЕЦ.
23
2
 
6
 
! Отговори
ЖОРО преди 9 години
ПО ПРАВДОПОДОБНО ЩЕШЕ ДА ЗВУЧИ , АКО ТОЗИ ЗАТВОРНИК БЕШЕ КАЗАЛ ,ЧЕ ПРИОРИТЕТНО ГЕРБ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПОДОБРЯВАНЕ УСЛОВИЯТА В БЪЛГАРСКИТЕ ЗАТВОРИ ! ТОГАВА ЩЯХМЕ ДА МУ ПОВЯРВАМЕ ,НО НА ТАЗИ ЛЪЖА И ДЕМАГОГИЯ - НЕ !
22
2
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Ясно Цецо в затвора ще се занимава със градинарство и овощарство!
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако начело на ГЕРБ са истински политици и икономисти с безпартийно минало - то ГЕРБа ще е добра партия за България,а не с ББ и ЦЦ....както 3 години се излагахме пред света....
20
2
 
7
 
! Отговори
don преди 9 години
Ако го правят, по начина, по който го правеха през миналия мандат, тежко им и горко на зеленчукопроизводителите и овощарите. Май скоро ще минем само на вносен зарзават
19
3
 
7
 
! Отговори
ТОШО преди 9 години
ТОЯ *** ,ЗАЩО НЕ Е В РАИРАНИ ДРЕХИ ,ГОСПОДИН ГЛАВ. ПРОКУРОР ? МОЖЕ БИ ЗАЩОТО СЕ ПРЕДПОЛАГА ,ЧЕ ДРУГИЯ КАНДИДАТ ЗАТВОРНИК ОТНОВО ЩЕ СТАНЕ ПРЕМИЕР ? ЛОШО ,МНОГО ЛОШО ,НО ЩОМ НОВИТЕ НИ ГОСПОДАРИ ОТ САЩ , ЗАПАДА И НЯКОИ ГЕНЕРАЛЧЕТА ОТ ДС ГО ЛАНСИРАТ ОЩЕ , МОЖЕ ДА ГО ИЗТЪРПИМ ОЩЕ 3-4 МЕСЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ !
18
4
 
9
 
! Отговори
аж преди 9 години
Тоя *** Г. Ралчев пак ли ви пише програмата?
17
2
 
3
 
! Отговори
dg преди 9 години
Е що? А любимите животновъди, а миро , а Цветан Димитров за него внос на семенен материал нема ли? а тия недоносчета в Брюксел нема ли да си ги прибирате?
16
2
 
13
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
докажателството е добре известно-садете картофи!
15
4
 
16
 
! Отговори
se преди 9 години
Ха ха ха тоя някога хващал ли е мотика ???
14
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТоА га са го пусналев отпуск от Централнио бе?!
13
2
 
11
 
! Отговори
666 преди 9 години
КОГААА!!!
12
4
 
9
 
! Отговори
123 преди 9 години
da be ete seem tikvi,a boiko 6te im reji lentichkite.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
CVYKI MISLQ E KRAINO VREME DA UVELICHISH DOBIVA NA ZELENCHUCI I PLODOVE V ZATVORNICHESKATA ZELENCHUKOVA I OVOSHTNA GRADINA
10
4
 
15
 
! Отговори
как вървят цените? преди 9 години
Цецо, как вървят цените на гласовете за купуване на пазара?
9
3
 
7
 
! Отговори
Nqkoi преди 9 години
Da ama ne uto4ni 4e 6te zaseli arabite po selata,6te im dade zemq i 6te stimulira tqh,a ne balgarite!*** mrasni!