ГЕРБ ще насочи приоритетно вниманието си към зеленчукопроизводството и овощарството

Цветан Цветанов: Имате нужда от нашата подкрепа и ще я получите
20 сеп 2014 13:01, Елка Василева
39
ГЕРБ ще насочи приоритетно вниманието си към зеленчукопроизводството и овощарството
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Ще насочим приоритетно вниманието си към зеленчукопроизводството и овощарството. Имате нужда от нашата подкрепа и ще я получите, защото ние сме доказали, че се грижим за българските земеделски производители. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов при посещението си на централния общински пазар в Стара Загора, който бе обновен по програмата "Джесика" за 2,8 млн. лв. по време на кабинета на Бойко Борисов.

Цветанов подчерта пред търговците на земеделска продукция, че новият пазар е голяма придобивка за града и с реализирането на този проект е изпълнено обещанието, дадено към местните производители и търговци преди 3 години.

 "Правителството на Орешарски не подписа споразумението с  Европейската комисия за новия финансово-програмен период и едва  служебното правителство още в първите 10 дни от встъпването си направи това. Това е причината за забавянето на плащанията към земеделските производители. Първата крачка, ако ГЕРБ се върне в управлението, ще бъде разблокирането на плащанията по еврофондовете. Искаме да Ви дадем глътка въздух, но затова ни трябва Вашата подкрепа на 5 октомври", посочи заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов припомни, че по време на управлението на ГЕРБ България усвояваше средства от всички  европейски фондове и нямаше нито една блокирана европрограма, което създаваше възможност за ритмично разплащане на държавата със земеделските производители.

По време на посещението си на централния общински пазар в Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ беше придружен от водачът на листата на партията в областта Лиляна Павлова, кандидати за депутати от листата и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
15
 
! Отговори
агроном преди 9 години
"ГЕРБ ще насочи приоритетно вниманието си към зеленчукопроизводството и овощарството"---------Нормално в тези сектори да са им насочени интересите и усилията, нали вожда им е тиква, като за изложба.
7
3
 
9
 
! Отговори
chach преди 9 години
da see baba ti ,che ti na neia chaka6.niakoi apartamentche a.
6
3
 
10
 
! Отговори
chach преди 9 години
da seem zelenchusi,za siganite,ne mersi.
5
4
 
10
 
! Отговори
KU-KU преди 9 години
TOZI DAVA NAREGDANE; DA SE KRADE SASTO I OT ZEMEDELIETO.KOGATO GERB ZAMISLIA DA OPRAVI ZEMEDELIETO PO NIVITE STE RASTAT SAMO PLEVELI I TRANI.
4
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Има ли по света такова чудо-осъден на първа инстанция с още няколко повдигнати дела от прокуратура да определя кой ще е на власт,да води предизборна кампания и нищо чудно пак да ни стане вътрешен министър -сигурно няма.Загубен и *** народ-чалга.Г-да телевизионери засрамете се,защо мълчите,защо го покрепяте,представяте ли си някой от БСП да е осъден и да се появява всеки ден по телевизиите -ще го унищожите на мига,двоен стандарт но се излагате.
3
4
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Да паднат всички...ограничения на...границата за внос на турски чушшки и домати,само да се спират за проверка...*** и да се проверяват,дали са достатъчно турско-сини.(от приоритетите на Герб за...зеленчуковносителите)
2
6
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Патологични лъжци особено Цветанов и Борисов,но като има кой да им вярва.Представям си каква "цветуща"държава ще имаме след 4 години-магистрали и беден народ едва връзващ двата края.Но нищо важното е че Борисов и мутрите ще се возят по магистрали,те не са случайни хора те са величества.
1
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това грозно лице на този безнадеждно *** човек ЗАЩО още не е в затвора ?