Борисов недоволен: Нищо не се прави срещу купуването на гласове

Светослав Гаврийски е добър вариант за управител на БНБ, смята лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 сеп 2014 14:01 | 21 сеп 2014 14:01, Красимир Ангелов
254
Борисов недоволен: Нищо не се прави срещу купуването на гласове
Бойко Борисов. Снимка: БТА

На този етап не се прави нищо срещу купуването на гласове, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на свое посещение в Нова Загора.

"Това е и упрек към служебното правителство. При срещите ни с хората, те казват че се купуват гласове”, заяви Борисов, цитиран от радио "Фокус-Сливен".

По думите му има няколко партии, които "са силно заподозрени, но нищо не се случва". Борисов заяви, че ГЕРБ апелира за масово гласуване, независимо за кого. "Нека хората разберат това и да гласуват всички за когото си искат, тогава купеният вот ще стане неопределящ или поне няма да играе такава важна роля", подчерта бившият премиер.

Още по темата

Той изрази надежда, че след изборите ще се създаде стабилно правителство, "за да излезе държавата от тази тежка криза".

"На реформаторите казах, че с тези техни безумни искания и политиката, която водят, е ясно, че те работят за саботирането на стабилно управление, вместо да работим всички заедно“, посочи още Борисов.  Според него от ГЕРБ многократно са заявявали, че не са правили коалиция с ДПС, а реформаторите продължават да говорят едно и също.

"Аз вече си мисля, че те работят да няма стабилно мнозинство в следващия парламент, поставяйки тези неизпълними за нас условия. Не е важно кой какъв ще бъде в следващото управление, важното е да се решават спешните проблеми на страната, иначе това, което се случва, не е отговорно”, каза още Борисов.

Той посочи, че ще трябва да се положат огромни усилия за възстановяването на доверието в банковите институции у нас. "Аз съм убеден, че едно стабилно правителство и банките, които заявиха готовност да се включат в гаранционния си фонд, ще успеем да възстановим доверието в банковата система, а това минава първо през смяна на управителя на БНБ”, посочи лидерът на ГЕРБ.

Според него за този важен пост трябва да се намери консенсусна личност с опит. "Ето тук правя и жест към реформаторите. Гаврийски може да се справи прекрасно, нищо, че ми беше конкурент за София и съм го побеждавал на изборите. Той може да се справи, ако има подкрепата на парламента", прогнозира Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бибитко нищо не прави по излежаването на ефективните присъди на Ушко.
175
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах,мамина душица, .... чиста и неопетнена.
174
0
 
2
 
! Отговори
GERBENEOCELQ преди 9 години
ЩЕ ПОМЕТЕМ БОЙКО
173
0
 
2
 
! Отговори
GERBSUITUVA преди 9 години
СТРАХЛИВЕЦ СИ БОЙКО
172
0
 
2
 
! Отговори
DAADAD преди 9 години
БОЙКО Е *** МУТРА
171
0
 
2
 
! Отговори
ZABARNQVAMGERBB преди 9 години
ТОЗИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ СТАВА ЗА НИЩО
170
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
200 leva izkam.
169
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак това недоразумение.ужас...
168
0
 
7
 
! Отговори
НИЕ преди 9 години
Че нали вече Галактион те ръкоположи за премиер!Остава титлата Архонт,но и това ще стане!
167
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
166
5
 
6
 
! Отговори
Dea Atargatis преди 9 години
Гласувайте ! Когато има висока изборна активност, купените и "етносни" гласове и гласовете "под строй", губят своята сила! Гласувайте ! За да не може МАФИЯТА да си направи нова СЕДЕНКА , БСП- ДПС-Ибрици !Гласувайте !Ако не искате да се правят на ГЛУХИ И СЛЕПИ ПРЕД ВАШИЯ ПРОТЕСТ !Мафията Ви внушава да сте апатични, за да имат влияние техните продажни мискини !Гласувайте !
165
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1И с другите е така. От едно котило са всичките.
164
2
 
12
 
! Отговори
1 преди 9 години
През 2011 година бях свидетел как ГЕРБ си купуват гласове. Един *** след заплаха, че хората от неговия квартал на втория тур няма да подкрепят отново ГЕРБ, ако не им се плати местните представители му донесоха една торба с пари и се разделиха радости и щастливи. Аз съжалявах, че подкрепих същата партия на първия тур.Как да му вярвам Бойко, като го видях с очите как пазаруват гласове???????????????
163
0
 
9
 
! Отговори
Генерале, преди 9 години
Цветанов малко несигурно изтърва едно изречение в свое изказване - това, че имате намерение да увеличите бонусите за семейства, които имат до три деца, за сметка на многодетните. после си замълчахте по този въпрос. сигурно това е тактика - да не изтървете някой ромски глас.Само че 99% от ромите ще гласуват или за БСП, или за ДПС. Изказването на Цветанов може да отбие от вас малък брой роми, но ако някой от вас непрекъснато повтаря думите на Цветанов, той ще привлече много други гласове за вас!
162
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На снимката виждам само достойни хора за затвора.
161
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен-203То и другите клонинги на БКП-то, зченати и акуширани от лукановото обкръжение & последователи е същото. Препоръчваш ли някой за изборите :)))
160
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека да се знае също и че ВЕИ-мафията е закриляна от ГЕРБаджийте защото там основни играчи са Цветелина Бориславово (от името на Бойко Борисов) и Иво Прокопиев (от името на Росен Плевнелиев). Останалото са ала-бали-змни на безгръбначния им слуга Близашки.
159
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЙ увеличава тока ? КОЙ, КОЙ, КОЙ ? Не е ли именно слугата на ВЕИ-мафията и Задкулисието Борисов, който цяла година плащаше на разни дрогирани наркоманчета да се разхождат по жълтите павета под командата на ... о, Господи - Близашки, който сега за заслуги направиха Служебен премир ?
158
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Boko Mutrafonq e troen agent nai prodajnata licnost v Bylgariq.Agent e na Rusiq,USA i Turciq
157
2
 
11
 
! Отговори
А бе, Борисов!!! преди 9 години
Вместо да предъвкваш тази стара тема, направи нещо практично, за да спечелиш гласов:Обещай, че НЯМА да телиш шест милиарда заем. Генерале, това не е шега! Задъхваме се, за да изплащаме какво ли не! Не впрягай и внуците ни в нова тегоба! Само намекът за тези шест милиарда ЩЕ ТЕ ЛИШИ от гласове!Преди няколко години ти отстъпи пред червените наглеци и се отказа да разриташ хрантутниците в БАН, които задушават малкото кадърни учени намиращи се там! Продай за четири милиарда част от имотите им!

Спонсорирани публикации