Борисов недоволен: Нищо не се прави срещу купуването на гласове

Светослав Гаврийски е добър вариант за управител на БНБ, смята лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 сеп 2014 14:01 | 21 сеп 2014 14:01, Красимир Ангелов
254
Борисов недоволен: Нищо не се прави срещу купуването на гласове
Бойко Борисов. Снимка: БТА

На този етап не се прави нищо срещу купуването на гласове, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на свое посещение в Нова Загора.

"Това е и упрек към служебното правителство. При срещите ни с хората, те казват че се купуват гласове”, заяви Борисов, цитиран от радио "Фокус-Сливен".

По думите му има няколко партии, които "са силно заподозрени, но нищо не се случва". Борисов заяви, че ГЕРБ апелира за масово гласуване, независимо за кого. "Нека хората разберат това и да гласуват всички за когото си искат, тогава купеният вот ще стане неопределящ или поне няма да играе такава важна роля", подчерта бившият премиер.

Още по темата

Той изрази надежда, че след изборите ще се създаде стабилно правителство, "за да излезе държавата от тази тежка криза".

"На реформаторите казах, че с тези техни безумни искания и политиката, която водят, е ясно, че те работят за саботирането на стабилно управление, вместо да работим всички заедно“, посочи още Борисов.  Според него от ГЕРБ многократно са заявявали, че не са правили коалиция с ДПС, а реформаторите продължават да говорят едно и също.

"Аз вече си мисля, че те работят да няма стабилно мнозинство в следващия парламент, поставяйки тези неизпълними за нас условия. Не е важно кой какъв ще бъде в следващото управление, важното е да се решават спешните проблеми на страната, иначе това, което се случва, не е отговорно”, каза още Борисов.

Той посочи, че ще трябва да се положат огромни усилия за възстановяването на доверието в банковите институции у нас. "Аз съм убеден, че едно стабилно правителство и банките, които заявиха готовност да се включат в гаранционния си фонд, ще успеем да възстановим доверието в банковата система, а това минава първо през смяна на управителя на БНБ”, посочи лидерът на ГЕРБ.

Според него за този важен пост трябва да се намери консенсусна личност с опит. "Ето тук правя и жест към реформаторите. Гаврийски може да се справи прекрасно, нищо, че ми беше конкурент за София и съм го побеждавал на изборите. Той може да се справи, ако има подкрепата на парламента", прогнозира Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
4
 
1
 
! Отговори
vitosha преди 9 години
аре_кулата е (не)платен коментатор, ембрионален вариант на волен.
95
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Симеонов и сидер не са патриоти, а комунисти русофили!
94
0
 
20
 
! Отговори
този от снимката преди 9 години
Махнете го този от снимката. По-добре покажете дупето на Ким Кардашиян!
93
5
 
14
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Трите близначки бъдещи "парламентаристи" от ПП ГЕРБ? Защо не? Щом Б.Б. беше премиер.Звучи като виц ,но за съжаление ,като че ли е това ни е действителността.Срам.
92
3
 
17
 
! Отговори
само десет секунди преди 9 години
Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!
91
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички от батака са "умни" колкото димитър димов-бъзъкалийкса!Представете какви хора издигат за депутати, за избирателите да не говорим! Случаят 15/15 е красноречив какви са избирателите на бсп!
90
6
 
5
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
ТВ Алфа е некорпоративна медия, те няма приход, тя няма сключени договори за реклами!!Тя е един ембрионален вариянт на руската RT.Аз в мой живот се убдеих в едно, което ми дава надежда1Тъх както има черно и бяло, тъх както има действие и противодействие, така и на лошите, алнчни, майкопродани, егоистични хора, хармонията противопоставя, добри, морални, себе-тдаващи се хора, които балансират системата, колкот и да ние трудно да ги разберем!!Нека в нашия земен път изберем да сме с истината1
89
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не Ви ли омръзна да го плюете. Той не е виновен, виновни са тези които гласуват за него.
88
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
partiata na borisov mi predloji pari na men *ati lujeca dolen :D
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до учуденТака и не мога да разбера на кого му пука за СКАТ и защо е чак такъв проблем :) кой гледа скат по дяволите:)) сигурно същите луди които гледа и Алфа
86
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТРИЗНАЧКИТЕ ОТ БИГ БРАДЪР СА БЪДЕЩИТЕ МИНИСТРИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ !
85
3
 
11
 
! Отговори
Тиква преди 9 години
Точно пък Буда да говори за продаване и купуване?Тази неграмотна мутра,която цял живот се продава,първо на комунистите,на мутрите,на ердоган,на дпс неколкократно,на пеевски поне два пъти,на американците,на престъпниците от електроразпределителните дружества и на кой ли още не.И за каква криза говори този *** след като в резерва има близо 9(девет милиарда)?ВЪН МУТРИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА!Стабилност с крадците и мутрите ли?
84
2
 
8
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
Бойко открива паметник на Филиз Нуруллах, Волен дарява ренгетнов апарат на закритата от Бойко болница в Девин!А до мустакатата секретарка на БХК, подписала се като ''УЧУДЕН'' само ще добавя, чекак може АТАКА да се финансира от МИТ, а в същото време да иска 10-те млрда от Турция упоменати в Ангорския договор, защо АТАКА искаше да се разкрия срещата на Плевнеливоглу и Давитоглу, защо АТАКА иска ограда по границата с Турция, защо ДПС развали решението на НС от АТАКА за мораториума за земята?
83
2
 
3
 
! Отговори
aliisa преди 9 години
Puka li ti ce pak DPS ste speceli??????
82
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 105Ми докажи, че е купувал гласове бе:) то така на изуст е най-лесно да се говори :) виж за това Волен сега ще му плати 200 000лв за клевети понеже му е голяма устата :)
81
4
 
16
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
Тези дни борисофф беше на събор по случай обрязването на внуците на кмета на селото..ooldu..anadam. Цв Цв през няколко дни открива нова джамия...по чорапи разбира се....Защо сайта не пишр тезу новини...или не е удобно а???
80
0
 
4
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
другари от "днес" и като толкова не понасяте критиките на коментиращите или спрете всички коментари, или не ги четете, или спрете да публикувате идиотщини.
79
4
 
6
 
! Отговори
Ами да ! преди 9 години
Очушкай този бандит и проблема е решен.От лесно по-лесно!
78
4
 
5
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
Олигархията и монополите вият от болка по Волен и АТАКА, все пак има нещо позитивно в тази псевдо-предизборна кампания!!!
77
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно от опит знае ! Щом не го хващат... значи нищо не се прави ! Или го е яд, че той като купува и другите купуват и това прецаква неговите покупки