В БСП говорят против ръководството, за да станат звезди!

Кутев: ГЕРБ да направи компромис и да състави правителството
Обновена: 21 окт 2014 13:59 | 21 окт 2014 09:54, Камелия Цветанова
35
В БСП говорят против ръководството, за да станат звезди!
Антон Кутев. Снимка: Булфото, архив

Остри критики срещу хора от БСП, които говорят против ръководството на партията, отправи Антон Кутев, член на Изпълнителното бюро на партията.

„Винаги е имало хора, които са говорили против ръководството и го използват за личен пиар. В момента, в който някой каже нещо срещу ръководството на БСП, става звезда, а трябва да удрят ГЕРБ“,  коментира той по bTV тази сутрин, след като през миналата седмица депутатът Кирил Добрев заяви, че партията се управлява от „тричленка“, която решава кой да просперира и кой не.

Още по темата
"Има хора в партията, които не са разбрали, че колкото повече топят ръководството, толкова повече потъва партията", каза още Кутев и като пример посочи освен Кирил Добрев Георги Кадиев и Страхил Ангелов.

Според него обаче нищо не се променя, дори и ръководството на БСП да е различно.

„Сменихме Сергей Станишев и какво се случи? Сега ще махнем Димитър Дъбов, както иска Кирил Добрев, и какво ще стане, ще прокопсаме ли?“, риторично попита той.

Кутев смята, че отслабването на левицата се дължи на обстоятелството, че всички партии ги нападат, а и те "отвътре се бият“.

„Катя Николова, срещу която говори Кирил Добрев, е в ръководството на партията, откакто той е депутат, а той е четвърти мандат в парламента“, обвини Кутев.

Според него БСП е единствената партия, която се занимава с политики, а не с издигането на една или друга личност, и държавата ще загуби много, ако я няма.

Изпълнителното бюро на БСП днес ще реши дали отново да преговаря с ГЕРБ, след като вчера лидерът на партията с най-много депутати Бойко Борисов обяви, че ще търси подкрепата на социалистите по определени теми.

„Смятам, че не трябва да се включваме в управлението. Те направиха ужасни грешки, които ни струват много. Държавата е в такова положение, че всеки трябва да прави компромиси. ГЕРБ носи отговорност за управлението на държавата. Нека я носят, а не да прехвърлят тежестта на БСП”, коментира той.

Въпреки критиките към ГЕРБ обаче Кутев смята, че трябва да има правителство.

„Когато ние имахме 84 депутати, направихме правителство с възможния компромис, който беше ДПС, сега те трябва да си направят компромиса, такова е положението в държавата, че трябва да има компромиси“, настоя социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
след 5 часа до Пешко преди 9 години
До ПешкоДраги ми Пешко,с 500 символа трудно бих ти обяснила какво е лява идея,но все пак ще опитам.Социална държава,в която има 5% богати,5% бедни и 90% средна класа,безплатно образование,лено достъпна и символично платена здравна помощ,перфектна инфраструктура,собствени енергийни източници,безкомпромисна данъчна система и позитивно отношение към законите.Това се постига обаче с работа върху начина на мислене на хората още в детска възраст/разбирай-възпитание/.
19
1
 
5
 
! Отговори
К.ДОБРЕВ Е ПРАВ! преди 9 години
КУТЕВ В ЪГЪЛА И ДА МЪЛЧИ. ТОЯ КЛАКЬОР НА СТАНИШЕВ ГО СЛУШАХМЕ И ГЛЕДАХМЕ ТВЪРДЕ ДЪЛГО. МИСЛЯ, ЧЕ НЕ Е ЗАБЪРКАН В ДАЛАВЕРИ, КАТО СЕРГЕЙ, ЗАТОВА ДА МЪЛЧИ, А СЕРГЕЙ НЕМЕДЛЕНО ДА БЪДЕ ИЗКЛЮЧЕН ОТ БСП. И ПЕС СА ВДИГНАЛИ РЪЦЕ ОТ НЕГО И ЕВРЕЙСКАТА МУ ПОЛОВИНКА МОНИКА, КОЯТО НЯМА НАЯЖДАНЕ. ПОСРЕДНИЦИТЕ НА МУТРИТЕ ОТ СИК И БОЙКО БОРИСОВ-ДИМИТЪР ДЪБОВ, ЕВГЕНИ УЗУНОВ И ОНАЯ ДРУГАТА - СЪЩО ВЪН. С ТОЗИ СЪСТАВ НА ИБ, БСП НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НИКОГО И СТАВА ВСЕ ПО-ОМРАЗНА.ЗАТОВА ВЪН НА МУТРЕНСКИТЕ ПОСРЕДНИЦИ ОТ БСП
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименBRAVO DR.KUTEV.PREDLAGAM DR. KUTEV ZA PREDSEDATEL NA BCP.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хаха, кой го казва.
16
0
 
4
 
! Отговори
адъ преди 9 години
Трябва да се спаси държавата... от българските политици!
15
2
 
6
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
В България няма лява партия. Тази БСП-ДС трябва да се саморазпусне и на нейно място да дойде една социалдемократична нова партия, но от хора до 35 години. Тъй като другаря агент на РУМНО Иван Костов не пожела да направи лустрация въпреки , че имаше 2/3 мнозинство в парламента. Това е начина иначе агония до 0.01 % подкрепа от народа.
14
6
 
6
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
ГЕРБ прави компромис като кани МЪРШИТЕ от БСП да участват в управлението на страната! НО! Но БСП се страхува от КАШАТА, която забъркаха през последната година и половина, УЗУРПИРАЙКИ властта без да са спечелили избори! Сега трябва да "стажуват" при ГЕРБ за да се понаучат как да водят страната НАПРЕД, а не към АГРЕСОРА ПУТИН!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледа замечтан в светлото бъдеще ,когато ще го живей щастлив човека , ако не той ,то тоз след него
12
4
 
6
 
! Отговори
Кутьо Пияндурников преди 9 години
Горкия ,не улезна у парламенто и се е пропил от мъка .Глей к,ви торбички ей.Куте земи ва да изтрезнейш малко и тогава да съ напийш кът ората ва .Иначе е нормално -като изпуснеш кокала ,като те изритат да плюеш .И без това в БСП плюенето е издигнато в култ един вид спорт в който господа комунистите са почти шампиони -наш Кутьо е в призовата десятка
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на тоя какво му става.не можем да го разберем.Кутув,Кутев.....
10
5
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До Анонимен 14,това е малко наивно. Има дясна и лява икономическа политика по принцип. Дясната да речем иска да ограничи ролята на държавата в икономическите отношения, за да ги остави по-скоро на естествения им ход, и само да регулира - да речем чрез лихвен процент или да поддържа конкуренция. Лявото на БСП обаче не ми е ясно - нито данъчната политика, нито икономическата. За момента "лявото" у нас са олигарси и монополисти, които конкуренция не търпят. Ако е това - ясно, ама уж не било
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пешко, дясно е така да ти замразят доходи, пенсии, детски, и.т.н, така да ти увеличат ток, парно, вода, бензин и.т.н, че да не ти се живее и като видиш някой да се самозапалва, да му завидиш. Лявото би трябвало да е обратното, но в случая не се различава много.
8
1
 
10
 
! Отговори
ЕДИНСТВО! преди 9 години
Кутев, държавата потъва и нищо няма да се промени ако не се включите в управлението. Заровете томахавките и престанете да се делите и съкарате като на женския пазар. Това не е ПАЗАР а ДЪРЖАВА - нашата РОДИНА!Докато българите не се обединят няма да има прокопсия. Хайде стига вече всеки да дърпа черджето към себе си и да поработите за това, за което сте били избрани!
7
4
 
11
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Я някой левичар да вземе да обясни какви са тия велики леви идеи. Слушаме за левите идеи илявото от Дъбов, Кутев, Гоце, Р. Петков, Станишко, Сашко Симов (Дърева и Волгин са революционери), но никой така и не разяснява какво точно е лява идея и каква е лявата идея на левицата. Не вярвам да е пет лева към пенсиите по Коледа и то не на всички. Та някой с две думи ще каже ли?
6
3
 
23
 
! Отговори
Георги Димитров преди 9 години
Нормално е да има такива хора. Цялото БСП се гради на доносници и ***. Едно време мръсниците, който са крадяли от германците са ги направили "борци против фашизма", после доносниците са ги направили агенти на ДС, след което и началници на доста големи предприятия. БСП малко по малко ще изчезне карто партия.
5
0
 
2
 
! Отговори
ляво мислещ преди 9 години
На БСП и трябва човек с лидерски качества,а такъв в момента-липсва.Единственото спасение е да се издигне жена за водач на партията,която може би ще успее да убеди и обедени повечето ляво мислещи в държавата.На тези избори подкрепата беше малка,защото насреща нямаше никой.Търсете лидера,господа,може би той трябва да е като Бойко Борисов,но в женски пол.
4
11
 
11
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Да живее САЩ, долу русия, путин и евразийския съюз!!!
3
0
 
6
 
! Отговори
мори преди 9 години
за да ядеш мармалад после,затова ли
2
4
 
20
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ЕХ..КРАДЕ ВИ СЕ *** АМА МИНА ТАЯ..АКО НЕ СТАНЕС ИЗБОРИ И В ШУМАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ САМО КРАДЕНЕ ДА ИМА..
1
6
 
22
 
! Отговори
Коки преди 9 години
Гей с червена риза ... за умрялата столетница - само добро или .. нищо.

Спонсорирани публикации