Всички обичат Бойко, искат да го прегърнат, чак ще го удушат!

Нужни са 3 партии за стабилно мнозинство, смята Ревизоро от ПФ
Обновена: 23 окт 2014 14:05 | 23 окт 2014 10:17, Камелия Цветанова
62
Всички обичат Бойко, искат да го прегърнат, чак ще го удушат!
Емил Димитров - Ревизоро. Снимка: Булфото, архив

За да има стабилно мнозинство, са нужни три партии, смята бившият шеф на Агенция „Митници“ Емил Димитров - Ревизоро, който ще е депутат в 43-ото Народно събрание от Патриотичния фронт.

Още по темата
Според него трите партии трябва да споделят отговорността.
 
Патриотите днес отново сядат на масата за преговори с ГЕРБ, като се очаква те да обсъдят финансовата политика и идеята на ГЕРБ за преструктуриране на приходните агенции.

„Надяваме се на конструктивен разговор без извиване на ръце. ГЕРБ трябва да каже дали ние ще влезем в управлението”, заяви Димитров по Нова телевизия.
 
Той смята, че при всички случаи, когато се стигне до съставяне на правителство, трябва да има разписан документ - било то споразумение или програма, за да знаят партиите в какво участват и че носят отговорност.

По думите му обаче участието във властта на Патриотичния фронт не е на всяка цена, а първо трябва да се види сходството в програмите на двете партии и дали може това, което са обещали на избирателите да се случи.
 
„Миналата година Бойко Борисов спечели предсрочните избори, но не състави кабинет, защото тогава беше: "Сговорна дружина Бойко пребива". Сега пак спечели изборите, но всички обичат Бойко, толкова много искат да го прегърнат, че има шанс да го удушат”, коментира Ревизоро.

Според него обаче преговорите, които започна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов са „добра процедура“.

Той коментира и предложението на ГЕРБ за обединяване на Агенция „Митници” и НАП.

Според него има няколко държави, в които те са едно ведомство, но има още 20, в които са две, дори и повече.

"„Аз лично не съм много убеден, че това трябва да се случи, това по-скоро ще ликвидира структурата", коментира Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ДО 46 КОГА СКОРО СИ ХОДИЛ В РУСИЯ ТА ПЛЮЕШ БИСЕРИ? В МОМЕНТА НАЙ НИСКАТА ЗАПЛАТАЕ 1500 ДОЛАРА И ТО НЕ В СТОЛИЦАТА, А В ДОСТА ОТДАЛЕЧЕНИ РАЙОНИ КЪДЕТО Е -30 ГРАДУСА ПРЕЗ ЗИМАТА. НЕЩО НЕ СИ НАЯСНО, ИЛИ СИ ПРАВИШ ВЯТЪР. НЕ МОЖЕШ ДА УБЕДИШ ТОЗИ КОЙТО Е ЗАПОЗНАТ С ТОВА!!! ЗА ТОВА СИ ТРАЙ И НЕ КОМЕНТИРАЙ!!!!
40
3
 
5
 
! Отговори
reostat преди 9 години
Толкова го обичам че го искам да го видя удушен
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За пореден път се убеждавам, че няма по-гнусен, *** и мързелив народ от българския. Искам да избягам от това племе час по-скоро!
38
1
 
4
 
! Отговори
салих преди 9 години
Ревизоро не се отказва от властта.Къде ли не беше ,с кой ли не се съюзяваше и си мислеше ,че говори истини и хората му вярват.Властта опиянява всеки , който се е добрал до нея и този не е изключение. Поредната грешка на прехода.
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абре Петре, били сме и в държави с моного повече магистрали от Испания като Гермния и САЩ, но ако мислиш че тези държави имат само магистрали и нищо друго много се лъжеш.Пътувай по гордостта на ББ Тракия след Стара Загора и брой колко ТИРове се движат.Аз ще ти кажа много малко, а транспорт значи индустрия.А погледни в Германия колко камини се движат, аз ще ти кажа -много. Индустрия трябва, а мутрите в БГ от това не разбират, мгистралите в БГ са само за имидж на тъпите управляващи..
36
3
 
3
 
! Отговори
Гащичките стягат преди 9 години
От Тошето по-велик няма
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, какво нещастие за всички, че трябва да управляват заедно, гладят едни програми, мислят как да разпределят баницата. Кой се отказва от властта беее, кой!!! Иначе се отричат един от друг като прокажени, после десни с леви..., манджа с грозде. Аз лично вече се чудя има ли откъде да ни доят, защото няколко маймуни ни съсипаха и си живеят бейски, а ниеее да му мислим като вкючваме топлото тая зима.
34
8
 
5
 
! Отговори
петър преди 9 години
Миналия месец бях две седмици в Испания-в Каталуния и Майорка. Бедна ви е фантазията скъпи ***, колко магистрали и модерни шосета има там.Много, много, много - нови , модерни , бързи и удобни.И строят още и още. Поработете малко бе хора, спестете някой лев и идете да видите свят и ще разберете че няма по-*** и вредна фраза от "ние асфалт не ядем".Щели ГЕРБ да строят магистрали и ЖП - ами точно заради това трябва да ги изберем, не виждате ли че за година след тях държавата рухна...
33
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
do istina sto pati e po-dobre da sme ruska gubernia,otkolkoto turski vilaet,zashtoto pri vilaeta klaha naroda ni,a rusnacite ni osvobodiha ot izvergite-turci.Da sme im priznatelni.Samo predatel bi govoril taka ,kato teb
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма *** е този на снимката. То бива човек да се слага на някого, ама чак пък толкова. Като прочетох написаното, останах с впечатлението, че ревизоро си е чиста проба гей. Не е нармялно мъж да говори за друг мъж по този начин. Освен ако не е минал на отвъдния бряг. Каква е тази обич между мъже, какви са тези прегръдки. Един истински мъж може да изпитва умажение и респект към друг мъж, то чак пък обич!!!
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От постна пица,/ при управлението на ГЕРБ/, ако се съвъкуплят с БСП, народа ще мине на туршия!ГЕРБ,БСП,АТАКА,ДПС и всички червени издънки са ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ КОМУНИСТИ!!!!!!!!
30
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мачкай боко *** защото ако им паднеш и те няма да ти простят.
29
2
 
8
 
! Отговори
tuzarya преди 9 години
Целта на "реформата" в митниците и НАП е да се уволнят и малкото компетентни хора в митническата администрация и да останат некомпетентните но лоялни "калинки"! По такъв начин ГЕРБ ще канализират цялата контрабанда в свои ръце! При предишния си мандат ГЕРБ се опитаха да реализират пъкления си план като преместят Агенция Митници в Русе, но не успяха! Сега целта е да се унищожи Агенция Митници като същата се слее с НАП!!
28
2
 
9
 
! Отговори
бай Курти преди 9 години
и аз го обичам ама от 5 години съм на яслата на Герб
27
4
 
13
 
! Отговори
куподон преди 9 години
Бойко го обичaт сaчо доближените фирмaджии и дaлaверджии, Ердогaн и бългaрските
26
4
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ = БСП преди 9 години
Май ще стоите гладни и с неплатени сметки и заеми. Икономиите, които ще направи ГЕРБ са: Закриване на болници, училища, общини, съкращаване на персонал, орязване на бюджети, теглене на огромни заеми с цел лична облага на тройната коалиция. Те икономисват и вземат тази икономия за тях, а за вас - дръжките. Ще ядете трохите, които останат от това, което са откраднали тройната коалиция и това, което Бойко му се откъсне от сърцето да ви даде. Със сигурност ще ви удари с нови данъци и скъп ток.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГрррррррррррBAT SALI-DEMOKRATO
24
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами постната пица вкусна ли е при управлението на ГЕРБ? Ще стане още по-постна и турцизирана от РБ.
23
8
 
4
 
! Отговори
Гррррррррррр преди 9 години
12, а кой предпочиташ да е лицето на България? Местан ли? Или може би Станишката, тая мишка, която НЕ СПИРА ДА БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ! Нямам против да мразите Бойко, но ми дайте алтернатива! За Бога!
22
2
 
11
 
! Отговори
Акъл море преди 9 години
***,които се натискат да управляват България са същите,които се срещат по улиците и полетата на древната държава България.Простотията,наглостта и лакомията са доминиращите качества на територията на иначе много древната държава България.

Спонсорирани публикации