Всички обичат Бойко, искат да го прегърнат, чак ще го удушат!

Нужни са 3 партии за стабилно мнозинство, смята Ревизоро от ПФ
Обновена: 23 окт 2014 14:05 | 23 окт 2014 10:17, Камелия Цветанова
62
Всички обичат Бойко, искат да го прегърнат, чак ще го удушат!
Емил Димитров - Ревизоро. Снимка: Булфото, архив

За да има стабилно мнозинство, са нужни три партии, смята бившият шеф на Агенция „Митници“ Емил Димитров - Ревизоро, който ще е депутат в 43-ото Народно събрание от Патриотичния фронт.

Още по темата
Според него трите партии трябва да споделят отговорността.
 
Патриотите днес отново сядат на масата за преговори с ГЕРБ, като се очаква те да обсъдят финансовата политика и идеята на ГЕРБ за преструктуриране на приходните агенции.

„Надяваме се на конструктивен разговор без извиване на ръце. ГЕРБ трябва да каже дали ние ще влезем в управлението”, заяви Димитров по Нова телевизия.
 
Той смята, че при всички случаи, когато се стигне до съставяне на правителство, трябва да има разписан документ - било то споразумение или програма, за да знаят партиите в какво участват и че носят отговорност.

По думите му обаче участието във властта на Патриотичния фронт не е на всяка цена, а първо трябва да се види сходството в програмите на двете партии и дали може това, което са обещали на избирателите да се случи.
 
„Миналата година Бойко Борисов спечели предсрочните избори, но не състави кабинет, защото тогава беше: "Сговорна дружина Бойко пребива". Сега пак спечели изборите, но всички обичат Бойко, толкова много искат да го прегърнат, че има шанс да го удушат”, коментира Ревизоро.

Според него обаче преговорите, които започна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов са „добра процедура“.

Той коментира и предложението на ГЕРБ за обединяване на Агенция „Митници” и НАП.

Според него има няколко държави, в които те са едно ведомство, но има още 20, в които са две, дори и повече.

"„Аз лично не съм много убеден, че това трябва да се случи, това по-скоро ще ликвидира структурата", коментира Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
12
 
! Отговори
AHТИМУТРА преди 9 години
ТОЗИ ОТ СНИМКАТА И ЦЕЛИЯ ПРЕДАТЕЛНИЧЕСКИ ФРОНТ СА НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ИЗМАМНИЦИ ПРОДАЖНИЦИ И ЛИЦЕМЕРИ ПЪЛНИ!
20
2
 
11
 
! Отговори
the reign of Volen преди 9 години
Бургaзки псевдо-нaционaлисти, лaпaчи нa Тиквени оргaки, вкaрaли и Ревизоро митничaря в пaрлa!
19
3
 
18
 
! Отговори
AHТИМУТРА преди 9 години
САМО ХОРА ПРОДАЖНИЦИ БЕЗ НИКАКЪВ МОРАЛ МОГАТ ДА КАЖАТ, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** УПРАВНИК БОРИСОВ БИЛ НЕЩО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД КАТО ИЗХАРЧИ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ПЛЮС НА ЗДРАВНАТА КАСА И ВЗЕ НОВИ 4 МИЛИАРДА ЗАЕМИ ЗА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!!БОРИСОВ СЪСИПА ИКОНОМИКАТА С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО С ГОДИНИ КЪМ ВСИЧКИ БЮДЖЕТНИ НО ДЪРЖЕШЕ ПАРИТЕ ПО-ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ БАНКИ ЗА ДА ПОЛУЧАВА ПРОЦЕНТ!ХОРАТА СИ ИЗГУБИХА РАБОТАТА ФАЛИРАХА МНОГО ФИРМИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ПАЛЕНИЯ БЕСЕНИЯ ТОВА БЕШЕ ГРОБ!
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименKOLKO NESHTASTEN KOMENTAR--TA NALI PREZ KOMUNIZMA VSICKI GIVIAHME DOBRE.
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички обичат мизерията и турцизацията, да им е честито новото герберо-турско правителство.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !REVIZORO DEPUTAT--SRAM ZA BALGARIA.
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА НЯКОИ НЕЗНАМ КАК ДА ГИ НАРЕКА И СЕ ЧУДЯ КАКЪВ НАРОД ЖИВЕЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. 25 ГОДИНИ ПОТЪВАТ В БЛАТОТО НАДОЛУ С ГЛАВАТА И ПАК ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ МИСЛЯТ ЧЕ НЯКОЯ ТИКВА ИЛИ ГЕЙЧЕ ЩЕ ГИ ОПРАВИ. НЕ НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ОПРАВИ. АКО ВИЕ САМИ НЕ СЕ ОПРАВИТЕ. ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ СИ ИМАТ СВОИ ИНТЕРЕСИ КОИТО СИ ЗАЩИТАВАТ. ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ КАТО ВИ ВДИГНАХА ТОКА ВИ ЗАЩИТИХА ИНТЕРЕСА? НЕ ЗАЩИТИХА СИ ТЕХНИТЕ ВЕНТИЛАТОРИ И ЖАМЛЪЦИ. А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЧАКАТЕ ДА ВИ ОПРАВЯТ.
14
2
 
13
 
! Отговори
AHТИМУТРА преди 9 години
САМО НАБЛЮДАВАЙТЕ ЗА КАКВИ ПРОДАЖНИЦИ СТЕ ГЛАСУВАЛИ!!!!!!БОРИСОВ ЯСНО ИМ КАЗА, ЧЕ ЩЕ Е УПРАВЛЕНИЕ НА МАЛЦИНСТВОТО С ПОДКРЕПАТА НА ДПС ТЕ ПАК СЕ НАТИСКАТ ЗА НЯКОЙ МИЗЕРЕН ПОСТ ПРОДАДОХА ЕЛЕКТОРАТА СИ КАТО ЯНЕ ЯНЕВ!
13
4
 
14
 
! Отговори
AHТИМУТРА преди 9 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** БОРИСОВ !!!!!САМО 1 ТРЕТА ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ Е ЗА БОРИСОВ !!!!!!ТОЯ ДА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!!!!ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ ТОВА МУ Е КРАЯ ЩОТО ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО ПОДКРЕПЕНО ОТ ДПС И ТЕЗИ КАЗАХА, ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ!!!ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ПРЕДАТЕЛНИЧЕСКИЯ ФРОНТ СА ВЕЧЕ В ИСТОРИЯТА!
12
15
 
7
 
! Отговори
историк-анализатор преди 9 години
Като почетете просташкия коментар на 9 - никога повече ГЕРБ , ще ви стане ясно защо наричат БКП-БСП-ДС *** . Може ли да наричаш своя народ опростачени , а другарю комунист-социалист. Когато същия този народ гласува за БСП е мъдър , а сега ***. Този коментар обяснява защо бай Тошо е искал да бъдем 16 република на СССР .
11
4
 
21
 
! Отговори
Ъъъ преди 9 години
Не всички обичат Бойко, мой човек.Аз, например, не го понасям и се срамувам от това, че по света за България съдят по него.
10
21
 
7
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Искаме или не в момента няма по добър политик и държавник от Борисов . Само го сравнете с недоразумението Станишев и неговия заместник Миков. То просто няма база за сравнение . Станишев нищо не е учил и работил през живота си , Миков също. Борисов е бил Гл. секретар на МВР , кмет на София , Премиер на България . Това е истината и затова червените *** беснеят .
9
9
 
19
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
И мойто магаре Марко ще заобича опростачения народ, ако БиТиВи и НОВА започнат сутрин обед и вечер да дават нашия Марко и да повтарят колко добър управник ще стане от него, народът ще избере и Марко.Медийната машина на Новия световен ред промива мозъците на хората.Един *** пожарникар беше издигнат до нива, за които във времето, когато е бил треторазредна мутра дори не е помислял.На световният елит е нужен точно такъв да управлява България. Верен слуга, да не мисли много, а да изпълнява.
8
12
 
7
 
! Отговори
АМИ ДА...ХА,ХА,ХАА преди 9 години
ТО , ТОВА Е ЦЕЛТА ----БОЙКО И ГЕРБ ДА БЪДАТ УДУШЕНИ И ЗАТРИТИ КАТО ПАРТИЯ!!/....такава е заръката и на Москва-изпълнявана стриктно от агент-Иван-Каракачанов/СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА!!!
7
3
 
8
 
! Отговори
Боко Хамам преди 9 години
Айде се,а сички бай-Симо Саксовски подливници в една коалиция. Да се сетите и за Меглената! Ида дадете не,кво постче и на Лизашки, че да не му увисне натягането на човека!
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, па няма да целуват съсела Станишев, я.
5
5
 
19
 
! Отговори
слави преди 9 години
Е НЕ ВСИЧКИ,САМО ХОРАТА БЕЗ МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА,НАГАЖДАЧИТЕ,ТИЯ ДЕТО И МАЙКА СИ БИХА ПРОДАЛИ.
4
4
 
26
 
! Отговори
тьп народ слаба дьрж преди 9 години
Прегръат бойко за да седнат на софрата на кражбата. 25 год крадоха и унищожаваха- кажете един осъден и в затвора за тия си действия-няма и щом продьлжавате да избирате тия *** ще ви крадат вас и вашите пари за пнесии за здравеопазване за образование за инфраструктура и т.н. НИМА ЗАБРАВИХТЕ БОЙКО КАК ОКРАДЕ ЗДАВНАТА КАСА С ДВА МИЛЯРДА И ГИ ДАДЕ НЕЗНКМ СИ КЪДЕ ОЩЕ НЕ Е ЯСНО НО ВАШИТЕ ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ И ЛЕЧЕНИЕ ГИ НЯМА И ПАК ГЛАСУВАХТЕ ЗА КРАДЕЦА ЗАЩО???
3
5
 
23
 
! Отговори
прегръщат крадеца преди 9 години
ЕТО ВИДЯХТЕ ЛИ КАК ДЕЙСТВА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ И САЩ. ОСОБЕНО САЩ - ПРЕДИЗВИКВАТ ВОЙНА И ТЪРСЯТ БАЛЪЦИ ДА Я ПЛАТЯТ- В СЛУЧЕЯ ЕС. НО ТОЯ ПЪТ ЕС НЕЩЕ ДА ПЛАЩА И СЕГА САМО ЛАЯТ. ДАЙТЕ НА УКРАЙНА БЕЗПЛАТНО И БЕЗ ДА ПЛАЩА СТАРОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ. ПОЛЯЦИТЕ СА ВЪЗМУТЕН И. ЧЕ ФАШИСТИТЕ ОТ МАЙДАНА ИСКАТ БЕЗПЛАТНИ ВЪГЛИЩА И НЕДААВАТ- ТОВА Е ЕВРОГЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И СОЛИДАРНОСТ. ВИЕ САМИ ГО ИЗПИТАХТЕ НА ГЪРБА СИ ЕС НЕДАДЕ И СТОТИНКА /КРИСТАЛИНА/ СЛЕД НАВОДНЕНИЯТА В БЬЛГАРИЯ НИТО СТОТИНКА- ЕВРОГЕЙСКА СОЛИДАРНОСТ САМО ДАЙ. НО ПРЕД РУСИЯ ТИЯ НОМЕРА НЕ МИНАВАТ ВРОКУЧЕТАТА ЛАЯТ И ННЕИСКАТ ДА ПЛАТЯТ миЛЯРДНИЯ ДЬЛГ НА
2
3
 
37
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Ревизоро, преди година и ти го плюеше. Сега лижеш плютото. Очакваш да се закачиш до акцизите - до голямата лапачка. Тарикат.