Сиди: Лъжат ни, че живеем прекрасно

Според него няма нормален разговор за политики
10 авг 2022 16:15, Петя Славова
34

Новата очертаваща се коалиция между патриотичните формации у нас е обединение на българофилите. Вчера този съюз се представи пред медиите като участие взеха представители на ВМРО и НФСБ, както и партия КОД на Петър Москов.

"Има изключително напрежение в обществото. Не си спомням горивото да е било 3,60 лв., всеки ден газът покорява нови върхове. Има хора, които искат да закриват търговски вериги и да нормализират отношенията си с Русия. Не виждам нито един, който да милее за България. Лъжат ни, че живеем прекрасно и ходят на закуска в американското посолство, за да редят кабинет", заяви Александър Сиди от ВМРО в студиото на "България сутрин".

По думите му няма нормален разговор за политики и за бъдещето, а кого и как мразим днес. Сиди отбеляза, че все още не са направили коалиция, а са провели разговор за тръгване в посока на обединение, което да се бори за вземане на властта и нормализиране на политиката.

"Не ни стигна времето да тръгнем да правим този проект. В момента хората гласуват, защото мразят или харесват Бойко", посочи той.

Сиди се съмнява след изборите да бъде излъчен редовен кабинет.

"Единственият шанс за стабилен кабинет е ГЕРБ, "Продължаваме промяната" и "Демократична България. Ако това се случи, предвиждам по-дълъг живот на следващия парламент. По-скоро не виждам как това може да се случи. Може би ще отидем на въртележка от избори", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Според Сиди се е разразила ужасяваща кампания срещу ВМРО от "невероятни демократични човечета, които всеки ден разказваха невероятни глупости". Той изтъкна, че за разлика от останалите партии, те са сменили ръководството на ВМРО и са поели по нова линия.

"Възраждане" не попада в патриотичния, а в популисткия сектор. Разговор и допирни точки с тях нямаме. "Има такъв народ" има правилна позиция по темата "Македония", но много неправилни позиции по други теми - възстановиха възможността Карадайъ да се моли на Ердоган за нови 100 хил. гласа на тези избори. Г-н Янев беше споменат като една от онези формации, за които засега не виждаме ясна зависимост от руското или американското посолство", коментира Сиди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
"Лъжат ни, че живеем прекрасно" - глупости - те си приказват че живеем прекрасно, никой не им вярва, ни и никой не иска да си губи времето да спори по въпроса. Освен политиците, коиъо се пънат отново да се докопат до държавната хранилка, разбира се.
26
0
 
3
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Никой не вярва на псевдо-патриотите от ВМРО спонсорирани от Москва. И този си-ди се мисли за българин, а баща му сигурно е от Хондурас (?!) Не знам дали е си-ди (CD) или DVD обаче издишат. Патриоти на три ракии и българия на три шкембета - бегай мужик!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами ти си живееш прекрасно, бе Сиди ... в твоя случай не е лъжа.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе, България е рая на света. Хаххаха
23
0
 
1
 
! Отговори
Сиди е циганин преди 1 година
Фамилията е популярна сред демирджийските кланове.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЦитат "България най че има повече свобода". Така е, правилно си усетил предимствата на България. Но проблемът е изключително простото население което в голяма степен неутрализира позитивните страни.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И всичко това което си написал как противоречи на това което аз написах? Сърбия ни напада със съгласието и покровителството на русия. Факт. Срещу кого воюва Турция нама значение, важното е, че щяхме да имаме буфер между нас и арабския Свят и нямаше да имаме риск Турция да тръгне да спасява турскоеизичното население от дискриминация както тръгна русия. А това, че русия е била в гражданска война също няма значение. Оказват решаваща военна помощ на Турция в критичен момент.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политиците не ме интересуват. Който умее да прави бизнес и да печели пари може да го прави навсякъде. Дори и в най бедните държави. В България според мен вече се живее доста добре. Всяка страна си има плюсове и минуси. На мен поне ми харесва в България най че има повече свобода и е малко като в дивия запад едно време. Има някаква доза екшън на мен това ми харесва. Има възможности. Западните държави са ми много скучни и прекалено цивилизовани. Хилядите им правила и норми ми действат задушаващо.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакайте сега, последното правителство падна заради засегнати руски интереси - изгонени посланици, оръжие за Украйна, антируски премиер и т.н. В момента служебното правителство е съставено от прикрити и недотам прикрити русофили, които искат да подновяват връзките с Газпром, макар че едва ли от това цените ще паднат....ама нали трябваше да се намери повод да се обвинява К.Петков, че съсипал страната? Та, питам аз, къде се реди правителството на БГ - в американското или руското посолство??
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 18 По време на Сръбско Българската война Сърбия воюва с изцяло австрийско оръжие а България с руско . Ако някой си мисли че Сърбия би дала на Русия откраднатите от България земи е чисто луд. Сърбия воюва за себе си а не за Русия . Ататюрк воюва срещу Англия , Франция и Италия а не толкова срещу Гърция . По онова време ,,Европа,, е окупационна сила в Турция включително проливите по силата на Версайския договор .По това време Русия е в гражданска война.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко жалко е да си русофил. Пише "четете историята". Ами четете я де. Четете например как 1885 Сърбия с покровителството на русия ни напада в гръб. Четете дневниците на Стамболов да научите как са се държали руснаците с България. Никога не са ни помагали, а ние винаги сме били за тях една васална губерня. Обаче работническо-селска тиква това не може да го проумее. Ако не беше Ленин помогнал на Ататюрк сега най-вероятно Турция щеше да е напълно азиатска държава. Ама точно русофилите не четете.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички протести на гръцките патриоти завършват пред американското посолство . А самото посолство е Атина е обстрелвано не само с огнестрелни оръжие ами и с РПГ . Колко изстрела по американското посолство имат ВМРО ??? Точно обратното .Купуват скъпи Ф16 ки от врага . ВМРО имат заслуги пред Ф16 ти но за сметка на България .Да не говорим че бяха в коалиция с герб - дпс и пращат дупитати да служат в чужд парламент . Еврогейския парламент . Много обратни патриоти ми се виждат ВМРО .
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти и Толупа със сигурност живеете!
14
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България винаги ще бъде с Русия до края на света. Никога няма да заобичаме американците и западните колонизатори които винаги са били против нас. Единствено руснаците са ни помагали. Западните държави винаги са ни били врагове. Четете историята!
13
3
 
9
 
! Отговори
Сиди, преди 1 година
Докато бяхте патерица на ГЕРБ ,вие ни лъжехте.Няма да влезете в Парламента.А Москов ,който внесе ваксините с живак,за да трови децата срещу комисионна.Никога!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А други едни ни лъжат, че само да вземат властта и веднага ще ни оправят.
11
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
никои не ни лъже ние не вярваме на никои които не става за нищо гледа дастане депутат да се добере до кокала и ще ми разправя врели некипели
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е по площ с размерите на Белгия, Холандия и Швейцария взети заедно. Разликата обаче е, че в България живеят българи и затова живеем зле и бедно. Мързел, чалга, носталгия по соца, експертно мнение по всички теми, тарикатлък. И за капак и ние като руските нацисти сме тръгнали да се увличаме по империализма. Никой не ще в русия и затова тръгнаха с танкове да завземат Украйна. Така и България вместо да покаже на Македония, че ние сме 100 пъти по-яко място за живеене, ние се дървим с ВМРО.
9
0
 
0
 
! Отговори
до 2 преди 1 година
Аз не съм пушил трева зад даскалото,учил съм информатика, не съмбягал от часовете. Но не ми се живее вече, едва на 39. Това ако е живот днешното.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Блурей какво каза? А Елпи?