Биков: Кризата ще се реши, но без Петков и Василев

Василев да спре да дава акъл, поиска той
28 авг 2022 16:22, Александър Попов
82
Биков: Кризата ще се реши, но без Петков и Василев
Снимка: БГНЕС

Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка криза, в която се намираме в момента и би било добре да спре да дава акъл, защото видяхме какво може през последната година и два-три месеца, когато беше министър на финансите, заяви пред БГНЕС Тома Биков от ГЕРБ, след регистрацията на листата в 24 МИР София, където е водач на коалицията ГЕРБ-СДС.

Биков припомни, че Василев не е бил част само от отишлото си управление.

„Той обърка три бюджета. Забърка половината от кашите, които в момента и в следващите месеци, може и години, ще се опитваме да решаваме, благодарение на неговите усилия“, каза водачът на листата на ГЕРБ.

Биков няма оперативна информация за слотовете, защото ГЕРБ не са в управлението, но това, на което се надява е България да не остане без газ за зимата.

Според Тома Биков първото условие кризата да бъде решена е в нейното разрешаване да не участват Кирил Петков и Асен Василев. Той подчерта, че ГЕРБ-СДС тръгва с амбицията за победа.

"Нямаме никакви съмнения, че ще спечелим изборите. Въпросът е да можем да имаме редовно управление сред предсрочните парламентарни избори. Според мен колкото повече депутати има ГЕРБ в Народното събрание, толкова по-вероятно е да имаме и редовно правителство", каза още той. По думите му колкото по-малко депутати имат ПП, толкова по-голям е шансът България да има редовно правителство.

Успешната формула за управление, заяви Биков, е страната ни да има проевропейска формула на управление с антикризисна програма. Той съобщи, че в следващите дни ГЕРБ-СДС ще представи своята антикризисна програма, тя ще бъде и краткосрочна, и дългосрочна, и очакват да бъде коментирана и от останалите политически сили, които би следвало да представят и своите антикризисни програми и да се види къде са "тези драматични разлики", за да започне да се мисли и за някакви компромиси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: ГЕРБТома Биков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Биков, преди 1 година
Чиято най-успешна роля като артист е говорящи храстче,говори за бюджет.Безценно!
65
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биков: Кризата ще се реши, но без Петков и Василев ----------- прав е, ще са при бай Ставри :)
64
1
 
1
 
! Отговори
питащ преди 1 година
И без бойко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя е такъв некадърник , че може само да копае дупки ...при това не много добре
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е
61
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в парламента е пълно с такива непотребни и нищо не умеещи хора като бичев затова сме на това ниво
60
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
62 Колко пъти, трябва бедните българи да плащат скъпо и прескъпо, за некодърността на управниците след ГЕРБ и за многото избори, само и само Борисов да бъде изхвърлен от политическия живот и партията на която е лидер, да бъде присвоена от други партии? Все неуспешно. Не разбраха ли, че ГЕРБ е незаобиколим фактор в българската политика? Стига обучения, некадърност, кражби, чужда намеса, това съсипва държавата.
59
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков и Василев вече са пуснати по течението от своите ментори, само че още не го знаят. Скоро ще разберат.
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без ГЕРБ ще се разреши още по бързо.
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 58 ...Защото половината пари от обществени поръчки и еврофондове се открадват ЗАКОННО.Според Гешефтурата всичко е законно.Дори несъбраните пари от хазарта по времето на Горанов законно не са събрани.Демек законно сме ощетени.Борисод и Горанов нямат вина...ми кой тогава?
56
5
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Бичо, то не е само да плюеш опонентите си, трябват идеи за справяне с кризата, ама нямате такива. С плюнки политика не се прави! ГЕРБ сте едни манипулатори, лъжци и скандалджии.
55
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо по времето на ГЕРБ и румънците ни задминаха и по заплати и по развитие и от Румъния е Европейския главен прокурор, а нас ни критикуват за липсата на дълбока реформа в съдебната система?
54
4
 
8
 
! Отговори
Въпрос? преди 1 година
Защо по времето на ГЕРБ и румънците ни задминаха и по заплати и по развитие и от Румъния е Европейския главен прощурор, а нас ни критикуват за липсата на дълбоща реформа в съдебната система?
53
6
 
15
 
! Отговори
Въпрос? преди 1 година
ГЕРБ са изолирани от всички партии. Никой не иска да прави коалиция с тях, защото са корупционери. Защо ГЕРБ не съставиха правителство, нали имаха 3 пъти възможност?
52
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев ни натресе тия изкопаеми политизирани военни ***.Щели да се молят на Путин.А Путин като се трогне пък.Като си спомни че сме братя .Та чак ще оттегли главорезите си от Украйна от срам.
51
4
 
7
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Радев ги натресе тия лъжци,некадърници,Радев ще ги унищожи. Няма да разреши да носи провала на тия пълни провали
50
2
 
10
 
! Отговори
А също и без теб, преди 1 година
Сачевъ, Даритковъ, Буци, ТомоФ, Делян,Деси дулофска, Корни, мравояда, гнома, свирчеф, божанкоф, вагиненин,плешо, минджеф, баджанака, мустакатото ленче, карамардъ, Данчо Ментата, шиши и още куп безполезни крадливи медузи обитаващи последните няколко народни събрания! Всичките сте за затв0ра!
49
8
 
14
 
! Отговори
Shark преди 1 година
ДА, И БЕЗ ГЕРБ СЪЩО!!!!!
48
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това биче лицензиран актьор, за 15 години в политиката смени 3 партии от заклет Куневист от Партията на гражданите, става съучредител на Реформаторския блок и заклет антибоковист. От няколко години пък е момчето на ГЕРБ за мръсни поръчки в медийте, където се опитва да громи душманите на Боко и ГЕРБ.Такива политически компаньони кат Биков нямат място в бълг. политика.
47
3
 
10
 
! Отговори
българин преди 1 година
Да го жъгна на тая , до Биков !!