Нинова: Без социална партия в кабинета трудно ще се мине кризата

Цялостната политика по доходите трябва да продължи, иска тя
Обновена: 7 сеп 2022 11:06 | 7 сеп 2022 09:45, Анисия Иванова
134
Нинова: Без социална партия в кабинета трудно ще се мине кризата
Снимка: БСП

„В тези трудни времена без социална партия в правителството хората трудно ще преминат кризата. Показахме с резултати, че работим за тях. Кой каквото иска да си приписва, но без БСП в правителството нямаше да има безплатни детски градини, по-ниски данъци за работещи млади семейства, увеличено майчинство и пенсии", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на празника на район Овча Купел в София.

По думите й левицата винаги е защитавала работниците и благодарение на БСП се е увеличила минималната работна заплата и ваучерите за храна.

"Ние увеличихме подкрепата за енергийно бедните. Но понеже инфлацията изяжда тези увеличения, цялостната политика по доходите трябва да продължи, а само БСП е автентичната, доказала се и в опозиция, и в управление като социалната партия. Ще продължим и в следващия парламент да повишаваме доходите и да се грижим за хората", обеща Нинова.

Тя се срещна с хората и отговори на множество въпроси, които ѝ зададоха лично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"но без БСП в правителството нямаше да има безплатни детски градини, по-ниски данъци за работещи млади семейства" - ХХАха - смъкнаха 50 лева данъци и вче голямта работа ... спасииха бедните ...
46
2
 
4
 
! Отговори
леле леле преди 1 година
нинова дето си поръчва обувки директо от Лондон а очилата ( не са само едни ) и една бройка струва колкото заплатата ми , говори за социална загриженост към народа :) това ако не е безочие !
45
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Корнелия Нинова си е подала данъчната декларация (за разлика от Слави например). Къде са и милионите?" - Да, ще си подаде керливите ризи и ще ги просне публично. Колкото и всички останали, дето сме ги ивдали в какви ли не коли и из какви ли не къщи го направиха ...
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дърпаш ни назад нинче, отиваш си
43
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места, за да може всяко дете да има достъп до образование, увеличиха се стипендиите за надарени деца" - Ввсе неща, които се праивха и от предните правителства, или ще ми кажеш, че аз не ходих до училище с автобус ...
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие бяхте тези, които взимаха рушвети и съсипваха чужд бизнес, с цел да подпомагт партийните си кадри. 15 години минаха и все още сте се забили къде ли не и нямате махане, ама си помагте по партийна принаджлежност ....
41
1
 
3
 
! Отговори
L. преди 1 година
БСП са на светлинни години от понятието за социална партия.
40
0
 
4
 
! Отговори
от бузлуджа преди 1 година
абе другарко нинова , що ти викат госпожа лъжа ? трябва да си другарката лъжа .
39
1
 
7
 
! Отговори
Изправи се. преди 1 година
Без социална партия не може, но няма да е твоята.
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още го помня ония бургаския, дето идваше на пленумите на БСП с Ролс Ройс, а като го попитаха защо, изцепи, че с москвича и трябвало да идва. Още помня, как същиия помагаше на Митьо Очите :) ...
37
1
 
3
 
! Отговори
да да преди 1 година
тя бсп(бкп) е социална партия от 1944г. мдааа!
36
0
 
16
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Каква социална партия сте Нинче като стр пълни с милионери и милиардети? И кскво нсправихте/ без руст на производството направихте увеличение на социалните разходи и направихте дефицитс още по голям ! Чао Нинче за нищо не ставате!
35
0
 
13
 
! Отговори
Мето преди 1 година
Нищо социално няма в БСП - партия на корупционни милионери на които не им дреме за обикновените хора. 2 милиона българи избягаха в Европа и ако нещо не се подобри - още 2 милиона ще избягат. Така българите в чужбина ще станат повече от българите в България.
34
1
 
15
 
! Отговори
Г-жа Лъжа преди 1 година
Искам пак на власт, има още горе за сечене, комисионни от оръжия, комисионни от газ. Трябва и държавата да се фалира няма време.
33
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане, никога БСП! Дори и да не спечелят,винаги ще ги избирам.Единствените които работят в полза на народа.Радвам се че ги има,че не се отказват въпреки всичко.Не им е лесно...Желая им успех!
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, самата ти и голяма част от твоята партия сте КРИЗАТА. Изчезнете веднага, за да се оправим!
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тая "социалната" задачата и е да пази Борисов и колониялният режим
30
0
 
9
 
! Отговори
Синчето преди 1 година
на кака *** има ли го на снимката? Или се мъчи още завалията в тая пуста Америка? Като се е замислила за социални политики и моите/нашите деца и внуци, дали нейните такива ще се възползват от тези политики? Да е жива и здрава приватизаторката - съсипа бьесьепьето, както и най-върлите му противници не са мечтали.
29
5
 
0
 
! Отговори
Социална политика преди 1 година
До Христо Христов: Нямала БСП социална политика? Вярваш ли си на тролската опорна точка Чети: Социална политика благодарение на БСП: Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места, за да може всяко дете да има достъп до образование, увеличиха се стипендиите за надарени деца
28
1
 
13
 
! Отговори
Ало Нинова, преди 1 година
Откога партията на милионерите и олигарсите БСП е социална партия?!