ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае

Нямам нищо общо, написа Диана Дамянова
Обновена: 28 сеп 2022 22:36 | 28 сеп 2022 22:30, Нели Христова
518
ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае
Снимка: БГНЕС

Никола Николов от ГЕРБ обвини Кирил Петков в лъжа и посочи, че по-рано днес Венко Сабрутев е гостувал в предаване в ефира на Nova News.

"Кирил Петков излъга за пореден път всички в национален ефир", категоричен е пиарът на ГЕРБ.

Обвиненията от ГЕРБ дойдоха след като днес Петков се яви на предизборен дебат в bTV, на който трябваше да отиде съпартиецът му Венко Сабрутев.


Появата на Кирил Петков ядоса останалите участници в дебата и дори стана причина ГЕРБ да напуснат студиото.

Петков обясни, че Венко Сабрутев не можел да се яви по лични причини и затова той ще го замести. След края на предаването се появи и пост в страницата на "Продължаваме промяната" във Facebook, който също твърди, че Сабрутиев е бил лично възпрепятстван. От своя страна партията на Петков и Василев обвини ГЕРБ в "бягане от отговорност".


"Дали в неделя Кирил Петков, няма да вземе да се самообяви за министър-председател и да нахлуе в Министерски съвет, преди ЦИК да са обявили резултатите?", попита отново в социалните мрежи пиарката на ГЕРБ Севделина Аранудова.

Бившият пиар на "Продължаваме промяната" Диана Дамянова отрече да има нещо общо с хода на Кирил Петков да се появи неканен на дебата в bTV.

Ето и какво написа Дамянова във Facebook:

"НЕ, НЕ СЪМ АЗ!

ПОВТАРЯМ . НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО."

Преди началото на кампанията Дамянова обяви, че няма да работи повече за ПП, няма да е отговорна за победата им и заминава на село. Добави, че е време да се даде път на младите и ще се върне на 2 октомври, за да даде гласа си за ПП, чиято победа миналата година смята за своеобразен венец в кариерата си.

 

Бившата говорителка на кабинета Лена Бориславова пък коментира създалата се ситуация в студиото на bTV без думи, публикувайки меме на страницата си във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама пък мемето на Бориславова е много яко - баш в центъра на десятката ...пък и тоз Петков много страшен , бе - всички криви муцyнu се изпокриха като мишки .
43
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е тия клоу- ни от Възраждане да бъдат забранени със закон.Да бъдат обявени за предатели във военно време и заковани с присъди.Не може да агитират срещу решенията на ЕС и НАТО в такова предвоенно време.Та това са врагове на Родината.И незачитащи суверинитета и.Те са съюзници с един външен агресор
42
12
 
7
 
! Отговори
СССР преди 1 година
Браво Кире мутратааа от Банкя да изпълзява от зайчарника ,шубето е голям страх да знайш,като мишки се разбягахааа хахахаха Дена и тоя ръб Дончев ,цяла българия ги видя тия гербави пъпешииии.Хахахаха гърч за герберааааа и уииии за тролааа в днес бг
41
9
 
23
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Кирчо искам да ти благодаря от сърце за *** ти изпълнение днес. Така както ти закопа ПП, няма как друг да ви закопае.... #ПРОСТОКИРО FOREVER
40
7
 
7
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 година
Калинките от свободния като срещнат втория най-добър университет в света, стават мишки и подвиват опашки!
39
8
 
30
 
! Отговори
Когнитивното преди 1 година
Състояние на Кирчо известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано как глупавите са твърде глупави ,за да осъзнаят че са глупави.
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До КоментиращиТо нито Каримански, нито онзи от БСП о от Възраждане са лидери на своите партии, не смяташ ли?
37
8
 
18
 
! Отговори
ТОВА Е СМИ НА ДЕБАТА преди 1 година
БРАВО БТВ, АГИТИРАХТЕ МЕ МЕН И МНОГО ДРУГИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ! ПА ПУСНЕТЕ КИРО В ЕФИР, БЕЗ ДА Е КАНЕН!
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Срам за ГербСамо дето на Венко Сабрутев нищо не му се беше случило, понеже в същия момент го даваха в НОВА.
35
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкият Кирилчо, подлагат го на кръстосан огън, как смеят тези от БТВ.Та той Кирилчо толкова хубави неща направи за България, нали?
34
16
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и какъв е проблема...аааа бочко го е страх и не дойде, и наркомана от иТн...холограмата,бтВ опитват да налагат "правила"обслужващи правоимащи като гроб,забравили ,че живеем в Свободен Свят...в 21 век и комунистическите нагласявания на борисов не ви правят чест!!!...руски референдуми в чужди домове опитват да правят бтв,неадекватна водеща,редактори зависими...тотална излагация...ония от итн бе ководещ...злобен...злобен на всички,прекъсваше,всички с лъжи ...наглоста и липсата на възпитание
33
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да сте чули по БТВ да се води дебат или предаване на тема Борисовата роля във газовата криза.Борисоеия принос за войната в Украйна.Газовата пътна карта и съглашението за изчезването и между ...Борисоф, Радев ,Караянчева и ДАНС.Някой да е чул такива новини по БТВ?
32
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберската телевизия ГРАБ подложиха Кирил на кръстосан огън.От една страна той се опитваше да води дебат.Цънцарова го прекъсваше и обвиняваше в измама....Кирил ги измамил??
31
3
 
7
 
! Отговори
смах на плаца преди 1 година
Че има ли политик да не лъже?
30
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Положението е зле, защото последните 8 месеца един журналист не зададе нито един неудобен въпрос на управляващите, а само ги канеха те да ни се хвалят колко много са били свършили докато просто се бараха под парапета.
29
4
 
8
 
! Отговори
Ee това така сигурно преди 1 година
ГЕРБ да те обвинят във лажа е най лошото нещо
28
14
 
17
 
! Отговори
Срам за Герб преди 1 година
Какво ги интересува Цънцарова и другите участници, коя партия кой представител ще изпрати? Ако на Цънцарова нещо й се беше случило и бяха я заменили с друг водещ, телевизията трябваше ли да дава обяснение? Какъв беше инатът й, да не спре да говори не по темите, а защо Петков дошъл вместо другия... А гербавите само това и чакат, като удавник да се хванат за сламка и да избягат от дебата. Защо беше там Дончев с кривата си тенекиена глава? Срам за Герб и срам за БТВ!
27
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ не искат да отговарят за кражбите на милиарди през последните 12 години.
26
4
 
15
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Даже ленка е останала без думи
25
9
 
34
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Щом и пиарката на ПП побърза да се разграничи от поредната простотия на Кики,,може да се сетите какво мислят нормалните в самата партия!