Йотова притеснена от нихилизма на ГЕРБ от нощта на изборите

Трябва да намерим възможност за съставяне на кабинет, на мнение е тя
Обновена: 4 окт 2022 13:25 | 4 окт 2022 13:25, Нели Христова
31
Йотова притеснена от нихилизма на ГЕРБ от нощта на изборите
Снимка: БГНЕС

"Трябва да намерим възможност за съставяне на правителство. България има нужда от сериозни и грамотни хора, които да я преведат през кризите", това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова пред журналисти преди церемонията по връчване на наградите в десетото издание на националния конкурс „Кмет на годината“.

"Не знам дали има политическа сила, която да е доволна от тях. Що се отнася до президентската институция - ние ще спазим всички конституционни текстове - и по отношение на свикването на Народното събрание, и по отношение на консултациите с партиите", коментира Йотова резултатите от изборите.

Тя изрази притеснение от това, че носителите на първия мандат - ГЕРБ, "започнаха с отрицание и нихилизъм още от нощта след изборите".

"За съжаление, за втори път след вота през ноември миналата година, БСП, лявата партия в България, е във втората половина на класацията на българските политически формации", заяви още вицепрезидентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
31
 
! Отговори
гост преди 1 година
Къде видя нихилизъм? Аз виждам, че още вярват, че насреща си имат нормални хора...
4
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 3Ти откъде знаеш кой колко е откраднал?и не ни пробутвай опорките на м..утрите, че новите за 6 м са откраднали колкото онези прес...тъпниц..и за 12 години
3
4
 
41
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
Е че с възторг ли да започнат герб?! Две години със зеленото чорпаче трошите и малкото останало от тая държава, набутахте кирчо и кокорчо, които за 6 месеца окрадоха колкото герб за първите си 6 години .... и сега искате някой да се радва, че първи ще получи мандат да управлява!Няма управия свате!Така омазахте всичко, че нищо не може да се оправи вече!Добре поне, че Терминал 1 и 2 още работят та има изход по единично!
2
2
 
36
 
! Отговори
червен фалит преди 1 година
Притеснениата на Йотова тепърва ще нарастват
1
3
 
31
 
! Отговори
бай Танас преди 1 година
Тая па чаплa...