Петкова: Готови сме с кабинет в рамките на първия мандат

По думите й, страната има нужда от стабилност
30 ное 2022 10:00, Петя Славова
46
Петкова: Готови сме с кабинет в рамките на първия мандат
Снимка: БГНЕС

Очаква се съвсем скоро президентът Румен Радев да  връчи мандата на ГЕРБ.

Според Теменужка Петкова, партията е отговорна и вече е готова да предложи правителство още в рамките на първия мандат с готов проектосъстав.

Още по темата

"Нека стартира конституционната процедура по връчването на мандатите, ще проведем отново поредица от разговори с нашите потенциални коалиционни партньори. Считаме, че такъв наш потенциален и естествен партньор е "Демократична България", коментира пред БНТ Петкова.

По думите ѝ страната има нужда от стабилност и от редовен кабинет, от работещ парламент заради войната в Украйна и галопиращата инфлация.

"Нашата програма е изпратена към всички парламентарно представени политически сили. Ще водим разговори по политики с всяка едан от тези партии, ще търсим допирни точки, ще определим приоритетните теми", допълни Теменужка Петкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 1 година
Демократична България могат да бъдат партвяор на всеки, който им обещае повече постове и облаги.
32
0
 
0
 
! Отговори
Слави преди 1 година
Коалиция с ДБ е малоумие
31
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
аман от лицемерие,къде е мама меркел?...майката на пУтин...тя го създаде и финансираше през орбановци,борисовци...през диктатури обслужващи касапина от сибир,доган и борисов са съучастници в престъпленията на пУтин...обслужваха го всячески използвайки и убивайка Народите си,подчинявайки ги на ...пУтин,погледнете медийте им...по гьобелс!...вижте армийте им...доведени до...само им се яде,вижте здравеопазването им...грабежи,вижте образованието им...пУтин и обслужващите го са боГове,децата ви роби..
30
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
хаха...къде е Пътната Карта за строежа на руски поток който осъществихте с доган и бойко...г-жо?Българите му го платихме а вие си взехте комисийонните,ама газа скъп...и ПП виновни,пропаганда е вашето лъжи и манипулации,престъпници сте и бъдете сигурни,че Справедивостта е нейжбежна!!!...гарантирано от САЩ!!!защо скрихте картата?какви ангажименти поехте към пУтин с доган-борисов г-жо???
29
1
 
0
 
! Отговори
Галин преди 1 година
Коалиция с ДБ е като таралеж в гащите. На тях не може да се разчита за нищо.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази къклица,вместо да е в сливенският "почивен" дом,тича по студията да се блещи като изоглавена.
27
3
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Като сте готови,вземайте мандата.Не Президента да се чуди накъде да запали самолета,за да бави връчването на мандата.Готови ,ама не съвсем.
26
2
 
3
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Кабинет с ДБ?! Леле, каква глупост и излагация ще е това.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минзухарка Петкова кога ще каже , каква бе цената на газа от САЩ , докарана от Русия ? И къде загуби документите -карти , за да не ги покаже ?
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая е заприличала на булдог! По скоро - *** между прасие и булдог. Да обобщим - прасие с глава на булдог. Явно е потребила доста еФтини кифтета и пържоли от "стола" на НС. По лични наблюдения, прясната зелена салата, репичките и туршията на носят таква "шия". Възхитете се на управленците си - все повече от тях заприличват на някои от героите на Фермата на Оруел.
23
4
 
7
 
! Отговори
Митю преди 1 година
Т. Петкова вместо да си поръси главата с пепел, дава анонси за готовност отново да демонстрира въпиющата си некомпетентност. Никога сме нямали толкова измислен министър на енергетиката! Ама НИКОГА !Сложили слушалките вкл. към сървърното в Банкя, магнитните наколенки и по цял ден крякат по всички медии тия Мис Ирки. Ужас !
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП се забатачи поради все по очевидното вляние на ограничениат, наложени им от спонсорството на Черепа, подхранващо съществуването им!
21
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
минушке сладка, значи маджо се обади на бойко и се разбраха кой колко и как ?
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Сериозно съм убеден,че светът се управлява от луди хора.Тези,които не са луди или се въздържат,или не могат да участват"-Толстой Л.Н.
19
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ обявяват ДаБ за естествен съдружник, понеже в ЕП са съпартийци от ЕНП. Ще бъдат поканени да участвеат в правителство, предложено от ГЕРБ. Подкрепям това, като нещо напълно естествено и вярвам, че мнозина споделят такова мнение. Упоритото говорене, чуващо се от фактори на ДаБ против, очаквам да се отрази на тази партия много негативно на следващите избори, които изглеждат неизбежни.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 17Интересно,през 2015г вселенският е обвинил БПЦ във филателизъм и Бокича е отказал да го приеме.А сега е на крака при него ,да му цуне ръката?!!!Що за чиляк?!!!
17
11
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Направете кабинет, повечето разумни хора желаят това, че ненормалността в България създадена от едни случайници ни идва в повече. Тези, които няма да ви подкрепят са врагове на народа , защото хората искат стабилност и няма да простят на саботьорите.
16
4
 
11
 
! Отговори
Теменужка, преди 1 година
Вече два месеца ,откакто спечелихте изборите,защо инфлацията е "галопираща?
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко е при Вартоломей,вселенски патриарх,грък ,приел турско гражданство,който след папите го е погалил по тиквата.....
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такава наглост никъде я няма. Мафиотите от гроб ще крадат докато изчезне България.