Д-р Симидчиев: Очаквам 49-то НС пак да е с кратък живот

Искам децата ми и внуците ми да живеят в стабилна и устойчива държава, заяви той
6 фев 2023 12:58, Йоана Цонева
40
Д-р Симидчиев: Очаквам 49-то НС пак да е с кратък живот
Снимка: БГНЕС

49-то Народно събрание ще е копие на 48-ото - с кратък живот. Има нужда от програмен тип управление по конкретни политики. Това коментира пред bTV д-р Александър Симидчиев, бивш депутат от "Продължаваме промяната".

И в двете формации има хора, които да направят импулс, е неговото мнение по повод обединението на Демократична България и "Продължаваме промяната" за изборите. Обединението между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" трябва да се случи, за да има полза за хората, категоричен е докторът.

Още по темата
Той анализира двата възможни варианта: Двете формации заедно да имат по-малко, отколкото по отделно, или да имат повече гласове. Ако са ясни критериите на обединението - ползата ще е по-голяма от предишната конфигурация.

Нововъзникнали организации в местната власт са обещали подкрепа на "новото обединение", стана ясно от думите на Симидчиев. Той самият е готов да участва отново в изборите, но подреждането на листите още не е започнало.

"Искам децата ми и внуците ми да живеят в стабилна и устойчива държава, като единственият начин това да се случи е, когато има хора които искат да направят нещо стабилно", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЖурналистТова за м'триала го каза един преди доста години и целият народ скочи... прав беше човекът, такъв е материала. Затова не трябва да има лабаво, но при нас не е така. Без страх, мат'триала избуя съвсем........
12
0
 
8
 
! Отговори
Журналист преди 1 година
Аз също искам подобни неща за децата и внуците си. Дори и мисля, че следващите няколко НС-я ще са подобни на предишните. С такива политици, нищо друго не може да се очаква. Но пък, други си нямаме. Такъв е материала.
11
0
 
9
 
! Отговори
въх и живота на преди 1 година
дуппеедатите ли!? Очаквам 49-то НС пак да е с кратък живот
10
4
 
8
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Жалко д-р Симидчиев да смятате че Партията на провалите и Донос за България на олигарсите, довели до фалит страната , неизгодни сделки , афери след афери , попълване ошфорните сметки на ПП със 100 млн евро, закриване ТЕЦ о уж да ограничат главния прокурор и сложат послушен такъв е добре за страната! Нищо не става от комунисти , тенните наследници и хора от ДС!
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този да ходи да си гледа ваксите! Помним в присъствието ан Мангъров какви шарлатании наговори! Кой му има вяра още?
8
4
 
7
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Вируса се оказа много по издръжлив от парламента! А Греб имат нагласата да ви закарат на местни и държавни избори в едно! Тогава местните купувачи на гласове не крадат парите, дори дават от себе си, за да станат кметища и общински съветници и да крадат обществени поръчки! Иначе, видяхте какво стана последните избори! Партията им даде пари да осигурят гласове, те ги присвоят и след това разперват ръце театрално и се заклеват, че са дали колкото трябва, но машините извратили вота! Е ги махнаха!
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от тия социолози, политолози и всякакви такива измислени професии, щото са фрашкани с партийни пари и дрънкат квот им кажат
6
4
 
8
 
! Отговори
aa преди 1 година
тоя *** оправи ковида, сега ще оправи политиката, затвор ще те оправи тебе
5
4
 
11
 
! Отговори
Искам децата и преди 1 година
внуците ми да живеят в стабилна държава! Заяви той и тръгна към самолета... Много рано се сетихте, след няма и 35 години, помните ли времената, когато имаше 40-50 човека на опашка за мизерна заплата от 300-400 лева? Свършиха тия времена, сега ако има кандидати, те се пазарят за труда си! А тия, които не искаха да се пазарят - на самолета и директно в Хамбург. Сега се сетихте, къде искате да живеят вашите деца, ама персонално вашите, а не нашите - общонационално. Такива изказвания звучат кухо!
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
като искаш стабилна държава, защо си с кръвожадните? Не може да поддържаш огън наблизо, и да очакваш, че няма да се прехвърли към теб. Човек с претенции за наличие на собствен разсъдък, е странно да действа така.
3
6
 
7
 
! Отговори
Еrror 404 404 404 40 преди 1 година
Тоз кoBuguoт оправи ковида,сега и изборите ще оправи!
2
6
 
5
 
! Отговори
негласуващ преди 1 година
Че кой ще ви "гласува" повече в манипулирания театър който не е никакъв избор!Когато изборите станат платени за абсолютно всички а не само за чингапуците,тогава изборите ще са реални!
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре. Убаво. Дайте следващата нищоприказваща врачка.