Асен Василев: ПП няма да подкрепи кабинет на ГЕРБ

Ще водим разговори по политики с всички парламентарно представени партии
Обновена: 4 апр 2023 18:30 | 4 апр 2023 18:24, Анисия Иванова
546
Асен Василев: ПП няма да подкрепи кабинет на ГЕРБ

ПП няма да подкрепи кабинет с мандат или участие на ГЕРБ, казаха Асен Василев и Кирил Петков след заседание на политическото ръководство на партията.

Ще водим разговори по политики с всички парламентарно представени партии, добави Василев.

„Ние ясно обещахме на нашите гласоподаватели един нормален европейски живот, което включва честни и свободни избори“, допълни Кирил Петков.

Официална пресконференция на ръководството на коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" ще има след като се проведат отделни заседания на двете партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още по темата: политикаГЕРБпп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
449
1
 
4
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
Редовно правителство е необходимо преди всичко на политиците и партиите влезли в НС. Защото, като изключим жабите, квакащи по форумите против ген. Радев, повечето българи като че ли свикнаха със служебни правителства. Още повече, че те като че ли вършат по-добра работа от редовните, тъй като не са обременени от междупартийи договорки и задкулисни сделки. Ако продължи така, електората току виж си задал въпроса: наистина ли ни трябват едни 240 търтея в една сграда вършещи, на практика, нищо?
448
4
 
8
 
! Отговори
Йордан преди 1 година
Стига вече Радев и неговите протежета. За 2 години съсипа България. Злоба, завист и омраза - това са радевчетата. Разделяй и владей - Радевата политика вече 2 години - само кражби, кражби, кражби, лъжи, омраза.
447
1
 
12
 
! Отговори
Boko преди 1 година
Серсеми сте и серсеми ще си останете! Щели да водят "разговори по политики". Ха-ха, какви политики, какви пет пари, като не участваш в кабинет водят се виртуални политики!
446
3
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 1 година
От изборите стана асно Америка загуби Русиа спе4ели Изхода за америка.Президенска република
445
2
 
2
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
Първия Мандат, у киреча. Втория при Ристю Фашиста, или върнат веднага , с две думи и той у киреча. Третия за Възраждане, и върнат веднага. Юли месец избори. Дай БГ или квото е останало от нея в коалиция с тиквата. Щото иначе не влизат.
444
5
 
7
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Щом няма да подкрепите, значи нови избори!Това значи да възстановиш 100 000 000 лв. в бюджета или ....да го подкрепиш!?
443
4
 
17
 
! Отговори
тези,двамцата преди 1 година
играят заложени мини на някой си. Замисълът е да се омаломощи ДБ, което изглежда е успешно. Истината е, че на ДБ мястото е при ГЕРБ, защото са ЕНП. В ДБ явно са толкова заблудени и уплашени, че ГЕРБ са канибали и ще ги направят курбан, Затова гледаме почти три години как оплитат конците и докараха легитимиране на "израждането"!
442
7
 
13
 
! Отговори
Вън от ПП преди 1 година
Време е да си ходите и да оставите ПП на по кадърни!
441
1
 
8
 
! Отговори
И ко ся? преди 1 година
ПеПейци отсвириха Герб ли?
440
8
 
15
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА КАБИНЕТ НА ГЕРБ, А ЗА ЕКСПЕРТЕН КАБИНЕТ. ИНАТЪТ НА ТИЯ Е ПО- ГОЛЯМ ОТ МОЗЪКА ИМ, ДОКОЛКОТО ГО ИМАТ.
439
7
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Няма отърване от тия двамата некадърници,ей ?! Хем прости,хем махални,хем безотговор ни ,а се представят за света вода ненапита ?! Но ние си имаме хубава приказка : НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА,А КОЙТО МУ Я ДАВА ! Колко още бели трябва да направят тия двамата ***,за да се осъзнае народът ни ?!
438
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Успех на всички български граждани!
437
21
 
4
 
! Отговори
СЕЛСКА ИСТОРИЯ -стих преди 1 година
Мома Герберана първа е в селоТО, но й е лошо потеклоТО. Много грехове имаЛА, за Кюлчета се продаваЛА, даже и Путин обслужваЛА. Заоправдава са момата - не била сифилисТИЧКА, а евроатланТИЧКА. Не била куромпиРАНА, а към натовците ориентиРАНА. Никой обаче не й вярва! ЧЕРВЕН ФЕНЕР яко миналото й осветЯВА. А тя - на някой льохльо да я коалира все още се надЯВА.
436
13
 
29
 
! Отговори
Васко преди 1 година
Време е хората да прогледнат и разберат що за политици са Киро и Асен. Техните спонсори не желаят в България да има мир. Кукли на конци!
435
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само така....
434
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Инатът е на мутраляците от ГЕРБ, не искате да си тръгнете доброволно. Е, тогава не обвинявайте другите, че стъпват на ясни позиции и не са като гербаджиите, които си сменят мнението според местоположението на слънцето и се гушка с всеки корумпиран. НЕ@!
433
9
 
17
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Ината на "лидерите"от пп-продължаваме потъването-ще разбие държавата,крахът на която започна от тях и е напълно логично,при едни нови извънредни парламентарни избори,да си получат заслуженото.Справка-итн.
432
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошно така, само така. Никаква подкрепа за ГЕРБ! Никаква! Трябва да има хора с принципи, които като кажат нещо да го отстояват. Не, като бизнес мутрите от ГЕРБ, с едната ръка обещава, с другата бърка в чекмеджета, да онова прословуто чекмедже с пачките. Моля ви хора, рзберете най-после, че заявените предизборно неща трябва да се спазват, не като златните пудели на Борисов.Събев, шофиоре напусни!
431
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едният от тези двамата има проблем с главата, а другият има проблем с гъ....Аз питам - колко прос.. трябва да си, за да се довериш и да глаусваш за тези ?Или колко кокал си налапал по време на тяхното управление ?Категориите хора гласували за тези са три - 1.Неудачници и неграмотници, 2.Такива, които са се нагушили по време на тяхното управление 3. Споносори - който си искат парите умножени ( Черепа, оня от Белград, Прокопи, бобоците, Нексо, Сашо Дончев(само с 500 000)
430
7
 
24
 
! Отговори
s преди 1 година
Вижте ги тези мушмуроци."Ние няма, ние няма". А за какво сте избрани?Ами ако ГЕРБ подкрепи правителство с вашия мандат и ви държат на кайшка ?Тогава какво правим? Нови избори ли ?