Евгений Михайлов: След избора на председател на НС ще се разбере дали сме със Запада или с Русия

През последните 2 години ПП-ДБ насилствено дават властта на Радев, смята режисьорът
12 апр 2023 17:37, Йоана Цонева
85

Подигравка е да карат всички избиратели да ходят през два месеца на избори, за да угодим на ината на някого, който не е доволен от нещо. Това заяви режисьорът Евгений Михайлов.

"Очаквам разумът да надделее и играта с хората в България да спре. Трябва да се намери мнозинство и да имаме редовно правителство, защото в противен случай ще продължат оплакванията, че цялата власт е в парламента. През последните две години ПП-ДБ насилствено я дават в ръцете му", заяви той.

По думите му "днешният ден не е случаен за свикването на НС, тъй като е Международният ден на авиацията и космонавтиката".

"Трети пореден избор едни хора се готвят за мисия - ту 121, ту 131. Някои от ръководителите на "Продължаваме промяната" обещаха, че ще имат мнозинство. Вместо това имат по-малък процент спрямо този на предходните избори. Ако искат да идем на следваща мисия до Марс, вероятно ще са с още по-малък екипаж", поясни той.

Михайлов смята, че пред новото НС трябва да има няколко основни приоритета - влизането ни в Шенген, приемът ни в Еврозоната, предоставянето на помощ за Украйна и превъоръжаването на армията.

"Не може да се приеме бюджет за определен период, който не се знае от кого ще бъде изпълняван. Той представлява баланс между приходи и разходи, баланс на отговорности и задължения. Трябва да се знае кой ги поема, заради което е нужно да има мнозинство", каза режисьорът.

Пред Bulgaria ON AIR Михайлов отбеляза, че след избирането на председател на НС ще стане ясно дали България ще "върви" заедно със своите партньори от най-успешните икономики от ЕС, НАТО и САЩ, или с Русия.

"Учудващо е, че по време на цялата предизборна кампания нито ПП-ДБ, нито дори ГЕРБ не се занимаваха с това да обяснят на хората колко е безумно да се провежда референдум за приемане на еврото", изтъкна той.

Гостът обобщи, че след избора на председател на Народното събрание ключово ще бъде и единството при приемането на бюджета. Според него всичко останало би било "продължаване на даване на властта на президента".

"Понеже някои искат импийчмънт на Радев, имам кратка формула за това - съставянето на редовно правителство, което ще му отнеме властта, подарена от "Продължаваме промяната" през последните 16 месеца", заключи Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
за какво разделяте обществото аз съм за мир и дружба с всички в нато и ес сме безреферендум
54
0
 
1
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 1 година
Генчо Канарчето ,макар и руски възпитаник ,за пари и слава бе готов да съдейства на гробокопачите на България т.е. на втория ешелон на БКП , който бе кръстен СДС та спокойно да окраде и продаде България ! Измисления му фалшив запис с "таковете да дойдат", бе специално скалъпен против тогавашния президент П.Младенов почти 3 години след като цифровата обработка на звук и сигнал е вече реалност .Но понеже малко хора знаеха това ,номерът мина .Генчо е психологическият убиец на П. Младенов !
53
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
това пък от къде изпълзя само глупости говори за 30 години не се научи как да седържи
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗА БЛАГОДАРНОСТ ПОСЛЕ ДЪРЖАХА ШЕФА ИЗВЪН ВСЯКАКЪВ ЗАКОН НА МЯСТОТО ДО 71 ГОДИНИ ПРИ ПРЕДЕЛНА ВЪЗРАСТ ОТ 60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕНЧО, А ПО ТВОЯТА ЗАПАДНА ОРИЕНТАЦИЯ СЕ РАЗБИРА КОЙ ТИ Е ПРЕДЛОЖИЛ ПОВЕЧЕ ПАРИЦИ, НАЛИ?НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ОТ ОНЯ ФАЛШИВ ЗАПИС КОЙТО ЛАНСИРА СТАНКО ТОДОРОВ ДА ДОЙДЕ ГО НАГЛАСИХТЕ ДА Е ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ... ДАЙТЕ ЕДНА ИСТИНСКА ЕКСПИРТИЗА НЕ ОТ ЗАВИСИМИЯ БИВШ ШЕФ НА ИНСТИТУТА ПО КРИМИНАЛИСТИКА И ИСТИНАТА ЛЪСВА. БИ ТРЯБВАЛО СЛЕД ТОВА НИКОЙ ВЕЧЕ НИКЪДЕ ДА НЕ ТЕ КАНИ И ДА ТЕ ЗАЧЕРТАЯТ ОТ СПИСЪКА НА МЕДИЙНИТЕ МОНОПОЛИСТИ-ЛАТЕРНАДЖИИ.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Старите *** пак изпълзяха от дупките.
49
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съветският съюз ни освободи от живковската диктатура.
48
1
 
6
 
! Отговори
Руснаците преди 1 година
Кой ни освободи от турското робство? - руснаците. Кой ни освободи от фашизма? - руснаците. Кой ни освободи от комунизма? - руснаците. Те са наши тройни освободители. Цар Освободител има паметник, съветската армия има паметник. На Горбачов трябва да му построим паметник.
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горбачов искаше да сваля Живков, Петър Младенов и Андрей Луканов се консултираха с Москва, Горбачов им нареди и го свалиха те на 10 ноември 1989 година. Нашата демокрация е подарена от Съветския съюз и Горбачов. Руснаците ни освободиха от комунизма и Живков.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе ла-йн-ар-че ние нормалните сме с българия а такива като тебе все гледат да са с някой дето не от българия- та да ги изхранва - толково са им възможностите
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евгений Михайлов си има близнак във България наречен Емил Кошлуков..........вместо да ходят във партията на Лютви Местан и ДПС да си се съберат заедно в партия че народа задръсти психиатриите от политическите МАСКАРАДИ
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емил Кошлуков студентстваше в САЩ повтарям в САЩ и там най-близкия му приятел станал бивше червено маркскомунистическо величие от СССР...........факт............в дебат по БНТ Министъра МВР-геният Румен Петков каза:"Кошлуков ти не можеш да мислиш така че изобщо не прави такива опити" и шефа на БНТ млъкна?........А АЗ НЯМАШЕ ДА млъкна при такива думи
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя с танковете нема ли да го целнат в десетката?
42
0
 
4
 
! Отговори
Бако преди 1 година
Бако Генчо, България е избрала отдавна. Пингвин!
41
1
 
7
 
! Отговори
Любомир интервюто: преди 1 година
След 5 май 1989 с Жельо Митев Желев поехме курс да сваляме Живков и четяхме само вестниците на СССР продавани у нас..................Революционери бе
40
5
 
14
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Този беше от СДС-Шайката,кормеща държавата, крадяща народа и продаваща интересите на Родината на шпионите от Козяк. Дано има Господ !
39
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е оттрепка, привличаща като магнит развалени домати и други неща за изхвърляне. Мобилизиран срещу някой лев да хвали национални предатели и колаборационисти на неоколониалната империя в разпад сатанинските щати.
38
2
 
3
 
! Отговори
Има Нов Ред Пенсии преди 1 година
Ама да не мислите че разправям вицове...........Интервюто с Мълчалия от 1989 до 2023 е скорошно по БНТ на Кошлуков който докато бил в САЩ си намерил нов най-добър приятел бивш Министър на държавата СССР........и това е факт а не виц......Не съм Ви хуморист от кръчма шоуто на Бойко,Радев,Корнелия и сие а Сериозен Ум
37
4
 
15
 
! Отговори
Има Нов Ред Пенсии преди 1 година
2023 година турският мюсюлманин Евгений Михайлов със сълзи по БНТ за първи път призна че избягал от Живков във СССР и КПСС го пазили от БКП.........тоя съветски турчин от партията на Лютви Местан срам няма
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До32 . Небивалици написа. Ердоган не може да ползва НАТО за своя армия. Както е и Абсурд с негова армия да влиза в България