Хаджигенов: Борисов опитва да оцелее правно

Кабинет на малцинството е глупав виц, не трябва да се случва
Обновена: 15 май 2023 16:03 | 15 май 2023 16:00, Йоана Цонева
29
Хаджигенов: Борисов опитва да оцелее правно
Снимка: БГНЕС

Иван Гешев няма никакво бъдеще. Отиването му като посланик не е никакъв вариант. Това заяви пред БНР адвокат Николай Хаджигенов от "Ние идваме".

По думите му това, че сега Гешев ще се сбие с тези, които го назначиха, е добре за гражданите. От битката на политическата олигархия, назначила си Гешев като куче пазач, няма да излезе печеливш и ще нанесе щети и на двете страни, смята Хаджигенов.

Още по темата
Според него заявката на Мария Габриел за освобождаване на Гешев е опита на Бойко Борисов да оцелее правно, защото той политически няма бъдеще. Появиха се едни хора, които го върнаха на бял кон в парламента, и той почувства възможността да оцелее с опитите за правителство. След скъсаното листче с оставката на Гешев очевидно правителство няма да има и с първия, и с втория мандат, допълни Хаджигенов

Правителство без подкрепа на ГЕРБ, не е правителство. Правителство на малцинството е глупав виц, което не трябва да се случва. Така че отиваме на нови избори, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Амчи да го бяхте изчегъртали докато можехте!
4
4
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Този избирателя го изхвърли от политическата сцена!!!Защо още го показвате?Неговото мнение не е меродавно!!!Той е слуга на козяк
3
2
 
9
 
! Отговори
гей порно е преди 1 година
това между Гешев и Боко. Опитват се да си го нaчykam взаимно и от цялата им битка никой няма да приключи като истниски мъж.
2
6
 
5
 
! Отговори
Пустиняк преди 1 година
Къде е баце, къде си ти - на политическия ***.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хахах и в прокуратурата стана това дето и в политиката.Страна без бъдеще.