ПП се събират на съвет тази вечер, решават за Габриел

Знаете, че сме демократична коалици, подчерта Кирил Петков
16 май 2023 18:45, Нели Христова
124
ПП се събират на съвет тази вечер, решават за Габриел
Снимка: БГНЕС

Националният съвет на "Продължаваме промяната" (ПП) се събра, за да реши дали да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ и кандидат за премиер Мария Габриел. Заседанието се провежда в този час в столичен хотел.

Преди това се е събрал и коалиционният съвет на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ).

По-късно тази вечер ще има заседание на парламентарната група на ПП-ДБ, след което се очаква да бъде обявено окончателното решение, обясни Кирил Петков на влизане.

Знаете, че сме демократична коалици, подчерта той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да бе да - баш вечерта ще се събират за "съвет" за некъв габриел, ай стига лъжонти ве - ша пукате кат *** и бобъра цяла нощ и после кой знай кви мръсни неща ща вършите, ама айде да не ги пиша че ще има само звездички от цензурата
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво е да се изяснят доста факти освен около делата им в последния кабинет на коалиция NEXO -Кирил Петков и Христо Иванов и компания. Например врътките с МЕТ за внос на газ, например Български пощи, например финансирането по линия на НЕКСО, например 9-те милиарда, които офукаха за няколко седмици края на 2021 година, например завода за електромобили, например стотиците милиони евро за украинските бежанци, например ББР и още и още. Това са все важни въпроси, на които българското общество очаква отговори.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев не повдигна обвинение срещу президента за изнасяне на квалифицирана информация към чужда държава, срещу Кирил Петков за лъжа в декларацията за гражданство и за предоставяне на квалифицирана информация от цялата ни енергетика към офшорка с руско участие "Джеймкорп", както и за незаконния арест на Борисов. Срещу Лена Бориславова за изнасяне на секретна информация към "Бивол", срещу Демерджиев за подновените лични документи на Цветан Василев.
2
3
 
8
 
! Отговори
Чудя се преди 1 година
Какво има да решават - избирателите им -90% анти герб настроени млади хора ще ги свалят на момента като избухнат протестите и отиват право при воля на марешки
1
9
 
3
 
! Отговори
Фитьо преди 1 година
Гешев Президент!