Дайнов към софиянци: Селяци, галоши, поети с ватенки

Васко Кръпката се закани да бие чембери на университетския преподавател
383
Дайнов към софиянци: Селяци, галоши, поети с ватенки
Снимка: БГНЕС

Университетският преподавател и изявяващ се като политолог Евгений Дайнов коментира с доста странен език гласувалите в столицата.

Както е известно, подкрепяният от него кандидат Васил Терзиев спечели с малка преднина (под 5000 гласа) пред Ваня Григорова, което явно е предизвикало странната му реакция с многобройни обиди. Той сравнява столичани с "калъфи", "галоши" и "поети с ватенки".

"Гледам резултатите за София. Софиянци са си останали софиянци. Ужасяващи селяци. Втрещяващи. Смайващи. Убийствени цървули.

Затова си пуснах групата Status Quo. Те не са софиянци. Те са чиста, неподправена, неразредена радост.
 
За разлика от софиянци. Не съм софиянец от 1999 година. И освен това гледах Status Quo в Запа 1, когато бяха тук. За разлика от софиянци, които ги нямаше и Амебата почти фалира. Софиянци са били на хорото пред Народния, най-вероятно.

Калъфи. Галоши. Поети с ватенки", написа Дайнов.

Сред отговорилите му е рок музикантът Васко Кръпката:

"А пък твоите началници от ппдб са абсолютни дришльовци и вие дето им сте послушковци хич за нищо не ставате! Ето ти отговор на един софиянец! Като те видя следващия път и един чембер ше ти ударя, дето много знаеш да даваш оценки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дайнов обратен ли е,или още живее с Роската Плевлева?Еленка Крем Тодорова как се вписва в мероприятието?
210
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А ти какъв си бе, селяндурино ??? Опиянчен, нечистоплътен селски трубадур, евроатлантик и бивш преподавател по история на БКП! А понастоящем, професор-лаик по евро-интеграция.....!!!
209
9
 
18
 
! Отговори
Ало,ало! преди 6 месеца
Как е контрата отстъплението,що няма новини?Редовно чета Dned.bg.Информирайте ни за следващото победоносноо отстъпление.В О-крайна вече вземат и 70 годишни старци за пушечно месо.
208
3
 
25
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Евгений Дайнов е зачислен от 1 март 1982 г. за аспирант в този институт със специално решение на Секретариата на ЦК на БКП. Ироничното е, че година по-късно, с подобно решение колега в Института по история на БКП към ЦК на БКП става Георги Първанов. Да, да, това е същият оня секретен сътрудник на Държавна сигурност, с псевдоним Гоце.Колегата на Гоце, троцкистът и ляв анархокомунист Евгений Дайнов защитава дисертация с вселенски важната и много значимата за израстването му като бъдещ син шаман тема Френската комунистическа партия и проблемът за политическите съюза /1972-1981 г./.
207
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На студентите си говори по същия начин. Политически псувни им разказва от днешния ден, за шестица трябва да си от ПП-ДБ, за двойка трябва да си от ГЕРБ или БСП. Никой нормален университет няма да го държи, само този на Господарите му. Даже Господарите му се ужасяват от него, за прекалената му сервилност и дискретизиране на САЩ и ЦРУ. Той е много слаб агент на чужди служби.
206
3
 
27
 
! Отговори
Добре де... преди 6 месеца
...какъвто и да си и колкото и голям да си, не можеш да обиждаш сънародниците си, тва поведение е недопустимо -> обижда живи хора. Разбирам да си го изкарва на политиците, но какво са му виновни нормалните редови граждани :( ? Ми това е резултатът, така искат хората, така гласуват, недопустимо е в 21ви век да обиждаш физическо лице, че гласува или негласува ... за някого...
205
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Днес се спасихме от един подобен на Дайнов - Ивайло Дичев.
204
4
 
28
 
! Отговори
смях преди 6 месеца
отварям коментарите, чета, одобрявам мненията на хората, смея се с глас и казвам евала на тоя интелектуалец. Той е истински обединител. Обедини всичко срещу дайновата проsтотия.
203
14
 
4
 
! Отговори
sd преди 6 месеца
Какво, бога ли е разпнал Дайнов? На косъм се размина трагедията - без малко онази грозна $$$$$$ да спечели!!
202
5
 
6
 
! Отговори
Край преди 6 месеца
Според тоя тип майцепродавци, рапа и туърка са много по-висши от ромския кючек и попфолка, а който е научил английски - директно може да си говори с боговете. Дайнов ли си с Л ли си не знам, но да ти кажа - ще ти се да приличаш на пиян англичанин или реднек, но той с нищо не е повече от пияни руски *** и кварталното пиянде от шоплука.
201
6
 
8
 
! Отговори
м-р Бийн преди 6 месеца
Носи се слух,че тоя живее на семейни начала С Росица Плевеллиев...
200
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само да напомня че в собствената му биография, инфантила Дайнов се хвалеше че е сътрудничел на чуждо разузнаване (британското) да извършва дейност в България. Неуравновесен хахо.
199
4
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 6 месеца
Вървя си аз и ме наближава този господин/това хипотетично/.Казва ми че съм ***-няма да се обидя,може и да съм от село.Ама да ми кажи ***!!! На две ще го сгъна и после на още четири.Ама то всичките подметки на Киро-*** са такива!
198
2
 
4
 
! Отговори
Един преди 6 месеца
До АнонименОтносно Израел/Палестина - ясно е кои са добрите и лошите: едните желаят смъртта на другите и да унищожат държавата им, постоянно нападат и стрелят с ракети за да стигнат сега до 7 октомври и да убият 1400 души, повечето цивилни. Сега стана ли ти ясно кои са лошите?
197
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Прав е!
196
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Софиянци ще гласуват за всеки друг било то и от ДС ,но не и за Борисов.Терзиев сам знае , едно е да управляваш фирма,съвсем друго е да управляваш най-големия град особено със смесени общински съветници.
195
6
 
16
 
! Отговори
1 преди 6 месеца
Евала на Васко кръпката
194
4
 
6
 
! Отговори
Идеалист преди 6 месеца
Наркоман и алкохолик! ***!
193
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много са ми интересни хората, които не одобряват нечий избор и се наричат демократи и този Дайнов не го знам, но е уникален комплексар. А да гласуваш за внук на ДС, станал капиталист те прави голям интелектуалец, така ли? Много лесно делите всичко на добро и лошо на черно и бяло. В Израел били добрите, в Палестина пък лошите? И кок го решихте?
192
1
 
18
 
! Отговори
поздрав преди 6 месеца
между софиянци - здрасти селски.