С четири деца, но и с безупречно тяло

Многодетна австралийска майка е хит в интернет
4 мар 2017 11:22, Петя Славова
25
С четири деца, но и с безупречно тяло
Снимка: Instagram

Доста е трудно да се поддържа добра форма, особено ако си майка, особено ако имаш няколко малки деца. Но това правило не важи за фитнес звездата в Instagram — 27-годишната австралийка Софи Гуидолин, която има четири хлапета.

Жената доказва, че ако човек има желание, няма непреодолими препятствия. Страницата на Софи е следена от повече от 330 хиляди души, а това я прави една от най-известните в Instagram фитнес експерти.

Славата я спохожда през 2015 г., и както се случва често с блогърите, за нея това е изненадващо. Софи чакала появата на близнаците си и публикувала фотоси как вдига щанги с 30 кг, докато е бременна в шестия месец.

Този неин пост е бил забелязан от доста хора, а самата Софи бе засипана с негативни коментари, според които тя застрашава здравето на децата си.

"Това са бабини приказки", оборила тези мнения спортистката. И наистина нейните деца се родили по план в пълно здраве.

Софи изкарва доста време в залата. Още от сутринта тя започва с тренировки към 4.30 часа. Тренира тихо, за да не събуди децата. Закусва овесени ядки, накиснати от предната вечер и отива в спортната зала. "Обичам да спя, но когато животът ти е свързан с безкрайни задачи, трябва да имаш график", обяснява многодетната майка.

В 7.00 сутринта тя вече се е върнала от тренировка и е приготвила закуската на децата. Три дни в седмицата младата майка има помощница, която ѝ помага за отглеждането на децата, но в останалите дни Софи и Нейтън се занимават с потомството си. Софи често взима децата със себе си на работа.

Малките с интерес наблюдават как мама прави сложни упражнения. Вечер Софи се приготвя бързо за следващия ден, приготвя част от храната и в 10.00 вечерта вече мирно спи.

"Времето почти никога не стига, то все лети, но успявам да помогна на клиентите ми с деца да бъдат здрави", разказва тя. А както се вижда е в чудесна форма. Вижте Софи в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: фитнесСофи Гуидолин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато аз си гледах детето, сама без помощта от никого, редовно недоспиване, преумората едва ставах от леглото, времето не стигаше за цялата грижа и домакинска работа, тя става в 4.30 часа. Дали всичко е дисциплина и свръх възможности или просто някой гледа децата и тя си живее, като тинейджърка.
14
6
 
14
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Еее. ..престанете с това всяка майка е героиня...ами като не искаш деца не правете...Много героини майки и малко герои деца
13
8
 
2
 
! Отговори
Гошо Нагона преди 7 години
Оххх - а не иска ли пето - готов съм да помогна.
12
0
 
18
 
! Отговори
do 17 преди 7 години
Съседката, и е с 3 /три/ висши. Плюс каратистка.
11
2
 
18
 
! Отговори
питащ преди 7 години
Оставете всичките и дефекти по тялото ,кажете ми някоя българка с 4 ( четири) деца
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво , Наде! Да се грижиш за децата си стана геройство???
9
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази да не е културистка.Преди години създадоха един бик - хибрид,за работа, той имаше точно такива изпъкнали мускули на краката. Като я гледам, че се сетих за хибрида.
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е прекалено мускулеста, а е твърде РЕЛЕФНА. Нека си има месце, не е приятно като пипнеш всичко да виси. Ама с тоя рИльеф са се побъркали, не мязат на хора.
7
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли ви е чудесната форма бе??? Това добиче няма нищо общо с хубава жена! Това е за работа на нивата!
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на мен ми се струва, че е пресилено напрегната, както са и всички балерини, гимнастички, гребкини, а и мъже културисти, спринтьори и др. Също така странни изглеждат и хора, които са се отдали на научни занимания или експерименти, а не гонят непременно печалба и престиж.Хора, различни от средните. Те са събитието.
5
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния хибрид чедо на химията
4
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената трябва има къде да я щипнеш по заоблените части. А с тази ще си счупиш пръстите. Все едно да щипеш статуя.
3
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че каква закуска да приготвя на децата? Не носи ли мляко в пазвата? Или ги е отбила, да не увисне скъпоценното и виме?
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свят широк, свят далечен.И повечето наши прабаби са били много яки. Носели са поне по два пъти на ден ведра с вода с кобилицата. С детето на гърба са работили на нивата по цял ден. Няма начин да не са били мускулести. Иначе булката не е добра. Затова става модерно да си хилав, за да се покаже "избран" произход. Със стрии също.От едната крайност в другата.
1
3
 
44
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Прекалено е мускулеста