Най-секси вегетарианците в класация. Подредбата е на PETA

Уди Харелсън и Джесика Честейн са победителите в класацията
29 юни 2012 18:30, Петя Славова
49

Джесика Честейн не хапва месо от 15 години. Снимка: Reuters
 

 

Най-секси изглеждащите вегетарианци подреди в своя класация организацията PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Тази година начело стоят знаменитости с дългогодишен стаж в здравослоlното хранене. Победители са 50-годишният Уди Харелсън и 35-годишната Джесика Честейн, пише официално на сайта си PETA.

Харелсън не е вкусвал месо и млечни продукти вече 25 години. По думите на актьора, той е бил принуден да се откаже от продуктите с животински произход по медицински показания. Звездата сподели, че след употреба на мляко и месо, по кожата му се появявали неприятни петна.

Честейн пък за последно е опитала месо преди 15 години, а през последните пет години спазва строга вегетарианска диета. Холивудската звезда не употребява абсолютно никакви продукти, с животински произход, включително и мед. Актрисата обяснява своя избор не със здравословни проблеми, а с това, че не иска да причинява абсолютно никакви страдания на живите същества и да проявява каквато и да е жестокост към тях.

PETA отбелязват, че победителите в тяхната класация Харелсън и Честейн са допринесли за спасението на 4.5 хиляди животни.

Тази година конкуренти за титлата на победителите се били още актрисите Лиса Еделщайн, Натали Портман, Оливия Уайлд, дизайнерът Стела Маккартни, бившият президент на САЩ Бил Клинтън, актьорът и музикант Джаред Лето, някогашният член на Бийтълс Пол Маккартни и много други.

В списъка влиза дори боксьорът Майк Тайсън. Странен избор, тъй като още помним как спортистът жестоко отхапа ухото на Ивендър Холифилд. Все пак от PETA сигурно правят разлика между вкуса на човешкото и животинското.

Миналата година за най-секси вегетарианци бяха признати британският актьор Ръсел Бранд и неговият американски колега Кристън Уиг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
8
 
! Отговори
dynamo преди 11 години
И Натали Портман е симпатяга, но от тези на снимките Оливия Уайлд просто е класа над останалите, не знам какво са гледали, но тази жена е Богиня!!!
19
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еволюцията е естествен процес и хомо сапиенс както и всичко на света еволюира. Това е дълъг процес и продължава стотици и милиони години, затова хората не на еднокво ниво в еволюционното развитие . Има някои които са се издигнали по-нагоре в еволюционната йерахия и на тях не им е необходимо да ядат от труповете на убити животни. Но по голямата част от хората още са по-близо до животинското ниво на развитие и за тях все още е необходимо да ядат труповете на други животни. Такива индивиди не трябва да се замимават и да си правят експерименти с вегетарианството, защото дори и да си набавят необходимите амино киселини и всички необходими вещества от вегетарианска храна, те пак ще се разболеят и може да свършат трагично, тъй като тези индивиди още не са стигнали необходимото еволюционно развитие и все още имат нужда да ядат труповете убити животни.
18
4
 
3
 
! Отговори
rali преди 11 години
nie,bylgarite imame edna prikazka:"kakvo me gleda6 kato trevopasno", to sled toq izraz moq komentar e izli6en, no 6tom taka imharesva da si pasat i da ne pre4at na ostanalite da si jiveqt kakto im haresva-tyi de, trevopasnite v prirodata go pravqt. Drug e vyprosa, 4e nqkoi se 4udqt kakvi prevzemn=ki da si izmislqt, 4e da si raznoobrazqt sku4niq jivot. Molq da me izvinite, no sym izvyn bulgariq i nqmam vyzmojnost da polzvam kirilica
17
2
 
12
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Всеки е свободен да яде или да не яде каквото си реши. За себе си знам със сигурност че няма да се откажа от месото и животинските продукти, пък колкото и да щат да ме агитират приятели вегетарианци. Както аз не ги карам да ядат месо, така и те не би трябвало да ме карат да спра да ям месо, щото било "нехуманно" и "нездравословно".
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оливия Уаелд... Невероятна <3
15
5
 
6
 
! Отговори
До 18 преди 11 години
Тази мантра сме я чували много пъти - изтърка се.
14
10
 
9
 
! Отговори
мюсли с пръжки преди 11 години
Хората са създадени в природата като хищници,затова трябва да се хранят с месо ,ако трябва да сме вегетарианци,ще се раждаме крави - само да пасем и да ни доят, вгледайте се в най-добрия приятел на човека сред животните/кучето/ - яжте това което то *** с удоволствие и не изпуска никога,а не това върху което се облекчава и бързо го подминава!
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вегетарианството не е за всеки, но който го почувства отвътре като потребност ще спечели много.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пишман- *** от Dnes.bg, това докога ще стои като топ-новина?
11
8
 
11
 
! Отговори
учуден преди 11 години
Какви са тия таласъми бе?Ако вегитаранството води до тая външна уродливост - оставам си всеяден и месояден!
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кристън Уиг е жена
9
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този от снимка 3 от здравословно хранене ли е с 2-3 байпаса?!
8
1
 
25
 
! Отговори
Тревоман преди 11 години
За Уди Харелсън знаем че е станал вегетарианец. Набляга стабилно на тревицата!!!
7
1
 
18
 
! Отговори
Алов преди 11 години
А къде е в класацията д-р Емилова ?
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз си ям и месо и зеленчуци. Но обикновено като видиш някой тлъст, отпуснат дебелак и си представяш как нагъва пържоли и кюфтета, нали,а не марули и домати. А напоследък месото което, мога да си позволя, кучето ми не го иска...
5
1
 
17
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Адски секси са ми всичките, особено парчето от 8-*** снимка.
4
13
 
12
 
! Отговори
Здравко преди 11 години
Доста болнави изглеждат повечето.Сред 100 годишните, какъв е процентът на вегетарианците?Не казвам, че да се плющи свинско до пръсване, е здравословно, но пълният отказ също не е.
3
13
 
8
 
! Отговори
стг преди 11 години
не разбирам защо наричат вегетарианството здравословно хранене, някой ще ми обясни ли що кравата е по здрава от лъва
2
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо свързвате вегетарианството със здравословно хранене?
1
12
 
7
 
! Отговори
брадваро преди 11 години
се отявлени ***:))