Кейти Холмс: Чувствам се добре в кожата си и по-секси

Актрисата даде интервю за американското издание на сп. "Ел"
Обновена: 6 юли 2012 17:17 | 6 юли 2012 17:16, Петя Славова
5
Кейти Холмс: Чувствам се добре в кожата си и по-секси
Снимка: Reuters

Кейти Холмс искала да настъпи нов етап в живота й, преди да заведе дело за развод с Том Круз и вероятно да се отдалечи от сциентоложката църква.

Това твърдение се оборва от обкръжението на холивудския актьор, който е известен член на противоречивата религиозна организация, съобщи Франс прес.

33-годишната актриса изтъква желанието си за промяна в интервю за американското издание на сп. "Ел", 6 седмици преди да обяви, че е завела дело за развод.

"Знам коя съм, докъде съм стигнала и накъде искам да поема, обяснява Кейти пред списанието. Върху това искам да концентрирам вниманието си. Чувствам се добре в кожата си - намирам, че съм станала по-секси. Когато си на 20 години, се опитваш да разбереш всичко. Сега се чувствам по-зряла - това е като нов етап в живота ми."

Холмс увери, че 50-годишният Круз не й е помогнал в актьорската й кариера. Дори напротив, актрисата е убедена, че с този брак се е отдалечила от професията си и сега ще трябва да работи повече.

Интервюто ще бъде публикувано в августовския брой на списанието. На сайта на "Ел" са качени част от него и снимка на актрисата като фатална жена.

Кейти се установи в Ню Йорк, след като заведе делото за развод. От миналия уикенд коли на различни телевизии и папараци лагеруват пред сградата на 7-мо авеню, където тя живее.

Още по темата

Новината за раздялата на една от най-известните холивудски двойки породи много въпроси за ролята, която сциентоложката църква играе в обучението на дъщерята на Том и Кейти, 6-годишната Сури. Според в. "Лос Анджелис таймс" този въпрос е в основата на процедурата за развод, заведена от Холмс, пише БТА. Кейти се опасява, че сциентоложката църква я смята за заплаха и е пуснала по дирите й екип от мистериозни мъже и автомобили, твърди сайтът за знаменитости TMZ.com като цитира близки до актрисата източници. 

Освен това Кейти и Том били на различно мнение, що се отнася до посвещаването на дъщеря им на сциентологията. Източници, свързани директно с Круз, обаче уверяват, че заведената от Кейти процедура за развод няма нищо общо със сциентологията. "Това е битка, която въобще не е свързана с религията. Тази история се използва, за да бъде наранен Том", допълни анонимен източник, според който Кейти умишлено разпространила неверни информации за сциентологията в пресата.

Междувременно Контактмюзик оповести, че Холмс неочаквано уволнила дъщерята на Том Круз, два месеца преди да заведе делото за развод. Кейти шокирала 19-годишната Изабела Круз - осиновената .дъщеря на Том и Никол Кидман, когато я освободила от задълженията й във фирмата за облекло "Холмс енд Янг".

Запознати със случая източници твърдят, че постъпката й е част от стратегията й, довела до раздялата на двойката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Според мен пък може да не спира да говори за сциентология :)А иначе какво и е перфектното на Никол Кидман - толкова операции и ботокс има, че в лицето е като паметник вече!
4
0
 
10
 
! Отговори
най-накрпая преди 11 години
Абе какво говорите с този не издържа една перефектна жена, майка и актриса като никол кидман, която имаше 10 години брак и две деца от него, не издържа опитна акриса с високо самочувствие като Пенелопе крус, пък Кейти Холмс ли ще го търпи тоя плейбой и повърхностен характер. мисля, че ако поговорим с Том точно за два часа ще изчерпим темите - доста повърхностен и с високо его ми се струва.
3
2
 
10
 
! Отговори
Super ! преди 11 години
Super re6enie e vzela !!! Osven sektant, toy e i zodija rak ! Neposilno trudno e bilo da jivee s nego !!!Jelaja i 6tastie i uspeh !!!
2
2
 
42
 
! Отговори
/// преди 11 години
Най-после.Отдавна очаквах тази новина.Желая и успех.
1
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
успех и в развода, и в битката за оцеляване от лапите на тази зловеща секта!