Кейти Холмс иска развод с Том Круз, за да спаси дъщеря си от сциентологията

Актрисата се бори за попечителство над Сури
2 юли 2012 12:42, Петя Славова
7
Кейти Холмс иска развод с Том Круз, за да спаси дъщеря си от сциентологията
Снимка: Reuters

 Кейти Холмс е поискала развод от Том Крус, за да спаси дъщеря Сури от сциентологията, съобщи в. "Сън".

33-годишната актриса се бори за попечителство над 6-годишната си дъщеря Сури. Тя настоява да има последната дума по въпросите за религията и образованието на момиченцето.

Актрисата, позната от сериала "Кръгът на Доусън", се задушавала в дома на съпруга си, живеещ непрекъснато с майка си и сестра си. Семейството на Круз направо подтискало Холмс и било повод за нескончаеми скандали между звездната двойка. Това били основните причини Холмс да поиска развод.

От своя страна представител на Том Круз е споделил пред "Пийпъл", че новината дълбоко е огорчила актьора и сега той прекарва всяка свободна минута с децата си.

Фимейл фърст от своя страна информира, че заради предбрачния договор между Том Круз и Кейти Холмс тя не може да разчита на половината от богатството на семейството, което възлиза на 275 млн. долара. Съгласно договора Кейти имала право на 15 млн. долара и на имение в Бевърли хилс, което е на стойност около 35 млн. долара.

Още по темата

Том Круз и Кейти Холмс сключиха брак през 2006 г. на пищна сватба в Италия, припомня БТА. Церемония по обичаите на Сциентоложката църква беше извършена в средновековния замък Одескалки на езерото Брачано пред 150 роднини и приятели. Тя завърши с "безкрайна целувка" на младоженците и пищни фойерверки. Круз и Холмс имат една дъщеря - 6-годишната Сури.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 11 години
последно Крус или Круз ??
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а бе той сто години е сциентолог , тя също .. защо се е оженила за него като знае много добре че е сектант ? за да стане известна . доколкото знам в Стара загора дори е дарил пари на сциентоложката църква . а пък че е луд сектант и спазва някакви откачени правила е ясно, карал е жена си да ражда по метода - тихо раждане, няма право да крещи докато ражда и няма право на обезболяващи .. ама нали не е на неговия г.з кво му пука ..
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е, богатите също плачат. Ние тука се караме за пари, а те, като ги имат - за сциентология. Идеално няма никъде.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** Круз ми е супер дразнещ актьор, във всичките си филми има едно и също лице. А сциентолозите са супер прости хора. Както се пее в една песен - *** L. Ron Hubbard andFuck all his clonesТа, добре е решило девойчето да се отърве от време.
2
0
 
19
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Чак сега ли разбра, че тоя е *** подвластен сектант? А върви да се бориш с адвокатитте му сега...:)
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, аз живях малко с майка му и баща му по тяхно настояване-ама нас тука ни газят балкански нрави. А той да живее с майка си и сестра си-това вече е прекалено. Всъщност сектите са опасно нещо и несъвместимо с живота на нормалния човек.