Кийра Найтли като съпруга на сътрудник на ЦРУ

Актрисата ще играе в екранизация на бестселър на Том Кланси
Обновена: 13 авг 2012 15:28 | 13 авг 2012 15:25, Петя Славова
1
Кийра Найтли като съпруга на сътрудник на ЦРУ
Снимка: Reuters

Британската актриса Кийра Найтли ще влезе в ролята на съпругата на Джак Райън Керълайн в новия филм за сътрудника на ЦРУ, съобщи "Холивуд рипортър". Тя е спечелила ролята като е победила другите две претендентки - Еванджелин Лили и Фелисити Джоунс.

Джак Райън е главен герой в поредица от бестселъри на видния американски писател Том Кланси, пише БТА. Той е сътрудник на ЦРУ, за когото са заснети редица филми като "Ловът на "Червения октомври" (1990), "Патриотични игри" (1992), "Реална заплаха" (1994) и "Всички страхове" (2002).

В първатапродукция ролята на Райън се изпълнява от Алек Болдуин, в следващите два от Харисън Форд, в последния - от Бен Афлек. Сега за нея е поканен Крис Пайн. Известният английски актьор Кенет Брана ще пресъздаде образа на руски злодей.

Новият филм за Райън е с работното заглавие "Москва" (поне така е озаглавен сценарият, написан от Дейвид Кеп). В него ще бъдат описани събития от живота на Райън преди да започне да работи за ЦРУ. Той ще е финансов аналитик, работещ в Москва, където разбира за плановете на шефа си да организира терористичен акт, за да предизвика срив в американската икономика.

Сценарият не се гради върху нито една от книгите на Кланси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Яко преди 11 години
"Червения заек" може би?