Добрият срещу Лошият в света на 8 битовите видео игри

"Разбивачът Ралф" и Майстор Феликс в нова 3D анимация
Обновена: 11 окт 2012 10:19 | 11 окт 2012 10:16, Петя Славова
0

Снимка: Форум Филм
Спорен въпрос е кой е добрият и кой лошият герой в новата анимация „Разбивачът Ралф“. Всъщност Ралф е лошият - от 8-битова 80-тарска игра, но по душа е чувствителен тип, на когото вече му е омръзнало всички да го ненавиждат.

В желанието си да покаже, че може да бъде Добрият, Ралф се впуска в приключение и попада в различни други игри, където среща както приятели, така и врагове.

Оказва се обаче, че времето ги притиска и преди да излезе надпис "Край на играта" за всички във вселената на видеоигрите, Ралф ще трябва осъзнае какво означава всъщност да бъдеш герой и един от Добрите.

По принцип Разбивачът Ралф винаги си намира майстора в лицето на симпатичния и обожаван от всички Майстор Феликс. Скоро зрителят попада в модерния, милитаристичен свят на стрелковата игра „Хироус Дюти”, в която мисията на печената Сержант Калхун и нейната армия е да унищожат всички кибербъгове.

В търсене на игра, в която може да бъде Добрият герой, Ралф накрая се озовава в пухкавия, розов и сладък свят на момичета – картинг състезателки, познат като „Сладка треска”.

Ако Ралф е едър, с огромни ръчища, гледа намусено и разрушава всичко, до което се докосне, то Феликс е дребен, симпатичен и постоянно поправя с вълшебния си чук разваленото от Ралф.

Режисьор на "Разбивачът Ралф" е носителя на награда „Еми” Рич Мур (ТВ сериите “Семейство Симпсън”, “Футурама”). У нас филмът излиза на 3D в кината на 2 ноември 2012 г.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари