Жули Гайе няма да присъства на връчването на Сезар

Актрисата се състезава за отличието с тъщата на Саркози
Обновена: 21 фев 2014 22:40 | 21 фев 2014 20:35, Петя Славова
4
Жули Гайе няма да присъства на връчването на Сезар
Снимка: Reuters

След като пренебрегна традиционния обяд на номинираните за филмовите награди "Сезар, стана ясно, че Жули Гайе няма да присъства и на церемонията на 28 февруари, предаде "Експрес".

Актрисата е номинирана за Сезар за поддържащата си роля в комедията на Бертран Таверние "Ке Д`Орсе". Гайе направи впечатление с отсъствието си на обяда на номинираните в началото на месеца, за който си направиха труда да пристигнат звезди като Фани Ардан, Роман Полански, Беренис Бежо или Адел Екзархопулос, пише БТА.

Очевидно Гайе ще прояви дискретност с цел да избегне атаките на папараците, които я взеха на прицел след като сп. "Клоузър" разкри аферата й с френския президент Франсоа Оланд. След избухването на скандала тя действително анулира всичките си официални изяви.

Според юридически източник, преди няколко дни актрисата е подала жалба за "излагане на опасност на живота" в резултат на тормоза, който е принудена да изтърпява от страна на фотографите.

Така че Жули Гайе няма да присъства на церемонията, въпреки номинирането й за поддържаща роля в "Ке Д'Орсе". Във филма на Бертран Таверние за интригите във френското външно министерство тя играе съветничка на министъра (Тиери Лермит), която не се колебае да използва уменията си да съблазнява, когато трябва да получи нещо.

По ирония на съдбата на тазгодишната церемония Жули Гайе ще се състезава с тъщата на Никола Саркози, Мариза Борини. Майката на Карла Бруни също се бори за трофея за най-добра поддържаща роля в "Замък в Италия", чийто режисьор е другата й дъщеря Валерия Бруни Тедески.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 10 години
Мале-мале, то и Сезарите са станали шуробаджанашки награди
1
0
 
5
 
! Отговори
алилиии преди 10 години
едната гъща на саркози, другата любовница на оланд, па после курупция и шуробадженаците били тука. на секъде едни и къщи проЗЗтотии. гооолема куртура!!!