"Бързи и яростни 7" отново оглави бокс-офиса на САЩ

Филмът за трета поред седмица е начело
20 апр 2015 16:40, Петя Славова
3
"Бързи и яростни 7" отново оглави бокс-офиса на САЩ
Кадър от "Бързи и яростни" 7. Снимка: Форум Филм

Седмият филм от поредицата "Бързи и яростни" оглави за трета поредна седмица бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от продажбата на билети в размер на 29,1 милиона долара, съобщиха световните информационни агенции.

Макар този уикенд постъпленията да са наполовина, колкото през миналия, те все пак бяха достатъчни на лентата с Вин Дизел в главната роля да запази челното си място, пише БТА.

От излизането си на екран досега лентата е донесла на създателите си 294,4 милиона долара от разпространението в Северна Америка.

На второ място в бокс-офис класацията този уикенд е филмът "Ченгето на мола 2" с приходи от продажбата на билети в размер на 24 милиона долара.

В продължението на "Ченгето на мола" от 2009 г., Кевин Джеймс повтаря ролята на закръгления охранител Пол Бларт. Той отива в Лас Вегас, за да посети изложение-експо на охранителите, заедно със своята дъщеря-тийнейджърка Мая (Рейни Родригес), преди тя да замине да учи в колеж.

Преди 6 години "Ченгето на мола" се превърна във феномен, когато при бюджет от 26 милиона долара събра приходи от 146 млн. долара.

Трети в бокс-офис класацията в САЩ и Канада е друг премиерен за този уикенд филм - трилърът "Самотен" /"Unfriended"/ с приходи от продажбата на билети в размер на 16 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Нищо особено. Заведох детето да го гледа на кино. Иначе аз не бих го гледал и по телевизията. Колите повече летяха отколкото караха по пътя...
1
0
 
0
 
! Отговори
кикаир преди 9 години
филма е страхотен