Marvel вкарва транссексуален супергерой във вселената си

Комиксите на Marvel са изпълнени с гей и бисексуални
3 яну 2020 22:00,
51
Marvel вкарва транссексуален супергерой във вселената си
Снимка: Reuters

От Marvel обявиха, че съвсем скоро във вселената на супергероите ще има и транссексуален, пишат световните кино медии. По време на събитие в Ню Йорк шефът на Marvel Кевин Фейдж коментира, че още в един от следващите филми на компанията ще има транссексуален супергерой. "Той ще бъде във филм, който в момента снимаме", допълва той, пише bTV.

Още по темата
Тази година компанията предстои да пусне по кината филма The Eternals. Още от миналата година циркулират слухове, че в предстоящите филми на компанията със сигурност ще има гей и транс герои.

От Marvel обявиха също, че в предстоящата лента The Eternals ще има и глух супергерой и азиатец.

"След успеха на "Капитан Марвел" и "Черната пантера", искаме нашите филми да са отражение на публиката, която ги гледа. Искаме всеки един от нашите зрители по цял свят да вижда себе си на екрана", аргументира се Фейдж.

Вселената на комиксите Marvel е изпълнена с гей и бисексуални супергерои, но за момента има само един транссексуален – Сера. Тя е част от група ангели, всички мъже, които преминават в женска идентичност. Сера съществува в света на Тор, като по-късно става романтичен партньор на неговата полу сестра – Анджела.

От вече съществуващите филми във вселената, актрисата Теса Томпсън изигра Валкирия – героиня, която е провъзгласена за "Новият крал на Асгард". След последния филм за "Отмъстителите", Теса коментира, че първата задача е "Валкирия да си намери кралица". В комиксите тази героиня е бисексуална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъкмо да си тръгвам що годе доволен от последната серия на Междузвездните и хоп лесбо целувки...полудях!! Накъде отиваме...пазете децата си!!
18
1
 
29
 
! Отговори
Романтик преди 4 години
А педофил, кога?
17
1
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВЪВ ФИЛМИТЕ НА МАРВЕЛ ИМА ПРЕКАЛЕНО МАЛОК СЕ-КС АКО ИЗОБЩО ИМА ТАКЪВ!!!ВЪВ ВСИЧКИТЕ ФИЛМИ В КОИТО УЧАСТВА КАПИТАН АМЕРИКА САМО ДВА ПЪТИ СЕ Е ЦЕЛУНАЛ КАПИТАН АМЕРИКА И ТОЛКОЗ!!!АЗ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ КАК СУПЕРМЕН СЕ ПРАСКА ИЛИ ГО ПРАСКАТ ВСЕ ТАЯ!ГРУПОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ СА ДОБРЕ НО ОЩЕ ПО-ДОБРЕ Е АКО ВКЛЮЧАТ НЯКОЯ ОВЧИЦА И КОЗИЧКА
16
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вселената на комиксите Marvel е изпълнена с гей и бисексуални супергерои, но за момента има само един транссексуален ***. Тя е част от група ангели, всички мъже, които преминават в женска идентичност.---ДНЕС-А горния текс е копиран от страницата ви. Цензуриращите ви алгоритми са толкова абсурдни, че хващат и собствените ви текстове , усещате ли колко абсурдно е това с тази либерална цензура, която сложихте ? Знаачи вие като го пишете е ок, ама аз като го напиша - *****-чки !?!
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вселената на комиксите Marvel е изпълнена с гей и бисексуални супергерои, но за момента има само един транссексуален ***. Тя е част от група ангели, всички мъже, които преминават в женска идентичност.---дори и да приема Батман и Робин да се опъват взаимно след 3 водки - вече горния текст ми идва леко в повече.
14
2
 
20
 
! Отговори
Боби преди 4 години
Целта е ясна... Тъй като, нормалния зрител обикновено се асоцира с главния герой. Така ограничанат прираста в населението, като създават поколение от гейове и травестити. В следващи издания очакваме и появата на некрофил и зоофил. Така създават едно цяло поколение от ***, които не се размножават и не създават проблем с пренаселеноста на планетата.... Господ да пази...какно ли щи идва за напред???
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само в гeй кината ли ще се излъчва
12
2
 
14
 
! Отговори
До 12 преди 4 години
Такива герои се пробутват в комиксите и филмите изцяло под натиск на ЛГБТИ мафията.
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че написахте навреме да стоя по-далеч от ypoдите на Марвел!
10
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Щом в комиксите има такъв герой значи е нормално да има в кино вселената.
9
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля, че ще е интересно да представят транссексуален герой.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До WtfТо само ще си купи билет
7
2
 
29
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"искаме нашите филми да са отражение на публиката, която ги гледа. Искаме всеки един от нашите зрители по цял свят да вижда себе си на екрана"На публиката, гледаща подобни "филми", мога само да пожелая -Приятно гледане.
6
31
 
11
 
! Отговори
СерГей преди 4 години
А за резидента радефффффф ще има ли роля,той е свикнал да се dупи на кремълското гномче?
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джендърите са много видове в Марвел да дерзаят
4
1
 
19
 
! Отговори
Get woke, go broke! преди 4 години
Да видим как ще им потръгне с *** поредицата.
3
4
 
25
 
! Отговори
Мармалад преди 4 години
"След успеха на "Капитан Марвел" и "Черната пантера", искаме нашите филми да са отражение на публиката, която ги гледа. ........ значи е ясно какви зрители гледат Марвел - третополови... гей0ве... инвалиди и ***. А скоро ще има глух и азиатец .....
2
4
 
34
 
! Отговори
Wtf преди 4 години
Аз няма да заведа детето си на този филм.
1
2
 
48
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Няма нужда от кастинг Плевневлиев заковава ролята от раз :)