"Мисията невъзможна" се завръща триумфално

16 юли 2023 23:40, Стела Стоянова
8
"Мисията невъзможна" се завръща триумфално
Снимка БГНЕС

Седмата част на франчайза "Мисията невъзможна" е била номер 1 в боксофисите на Северна Америка този уикенд, сочат оценките от неделя, измествайки хоръра "Insidious: The Red Door" от първото място през миналия уикенд.

"Мисията невъзможна" на Paramount е последният филм от дългогодишната поредица с Том Круз в главната роля, донесе 52,6 млн. долара, съобщиха от Exhibitor Relations, наблюдаващи индустрията.

Дейвид А. Грос от Franchise Entertainment Research нарече премиерата "приблизително средна за екшън трилър на този етап от поредицата".

"Чуждестранните пазари са мястото, където екшън филмите се отличават, и премиерите в чужбина са силни, с изключение на Китай, който е добър, а не голям", добави Грос.

На второ място този уикенд се класира "Звукът на свободата", противоречив екшън трилър от Santa Fe Films и Angel Studios.

Джим Кавийзъл изпълнява главната роля в историята, базирана на живота на бившия американски правителствен агент Тим Балард, който твърди, че е спасил повече от 100 деца от колумбийски трафиканти на хора. Филмът намира аудитория сред християнските консерватори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Мисията невъзможна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Звукът на Свободата преди 9 месеца
Мн. силен филм който осветлява най-гнусното престъпление, а именно сексуалата експлоатация на деца. И *** Балард и екипа с който работи е спасил много, много над 100 деца, което е доказано, не са просто негови думи. Доста пристрастно написано, и това че допада на "христянските консерватори" е ега ти глупостта. Аз не съм никакъв христянин но филма е силен и ми хареса. Няма нищо общо дали си консервативен или либерален, дали си набожен или не, става въпрос за много по-важни неща тук.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много силен женски състав! Но Hayley Atwell направо открадна филма! И естествено, невероятни екшън сцени и каскадорски каскади от Том Круз! Най-голямото каскадьорско изпълнение в историята на холивуд - скока с мотора! Особено забавни бяха и гонките с фиат. И накрая за капак на всичко, бяха построили цял влак и го взривиха по най-зрелищния начин! Трябва да отбележа, че едва ли ще видим нещо подобно няккога отново, което да не е изцяло CGI. С нетърпение очаквам продължението!
5
2
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 9 месеца
До Анонимен3 прав си артик, треа викнат камен донев да го изиграе. том круз мъда да бръсне в сравнение с тоя титан на театралното изкуство
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Затова чупи боксо офиса, щото някъф киселяк казал, че бил втръснал
3
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя комплесак и талант - цяяял живот една роля - един филм..ВТРЪСНААА с Мисиите Гън - и на децата вече не им е "интересно"
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Как сте описали само втория филм, не е истина. Филм, разказващ за педофилия и педофилски кръгове. Филм, който е заснет преди няколко години, но едва сега излиза по кината, след съдебни битки и чудесии. Филм, харесан в сайт за филми с над 90% положителни коментари. Но хей, вие сте либерасти и подкрепяте педофилията. Даже този коментар ще изтриете. Но истината си е истин
1
8
 
10
 
! Отговори
Киру Гриндъра преди 9 месеца
Нещо за геюве няма ли?