Кандидати за президент и кмет си попяха

Кадиев тропна хорце пред паметника на Съветската армия
Обновена: 25 сеп 2011 12:32 | 24 сеп 2011 23:05,
86
Кандидати за президент и кмет си попяха

Кандидатите на БСП за президент и вицепрезидент Ивайло Калфин и Стефан Данаилов се включиха в караоке пред Паметника на съветската армия в София, с което кандидатът за кмет Георги Кадиев открива предизборната си кампания.

Стефан Данаилов излезе на сцената под звуците на песента от филма "На всеки километър" и заедно с Георги Кадиев изпълниха "Нашият град" на "Тангра".

Кандидатът на БСП за кмет на София Георги Кадиев дава начало на предизборната си кампания с 24 часова програма, която започна в полунощ с обиколка на София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
аут си кадиев преди 12 години
с тоя съветски празничен облик... на кого разчиташ да ти гласува доверието си , бе бате, на изгонените от курортните неуредици руски туристи ли
81
3
 
3
 
! Отговори
Чоки преди 12 години
Що не ви падна отгоре тоя с автомата, майцу ви е**м комунистичку!
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe tia politicheski otrepki napravo se GAVRIAT s naroda.
79
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в ден в който трябва да има национален траур тези изчадия танцуват.ПОЗОР ПОЗОР ПОЗОР.
78
1
 
15
 
! Отговори
@ преди 12 години
браво бе ,,българи,, Кадиев,Данаилов и Калфин,бравос!!! хората в Катуница погребват 2 деца а вие и ония *** от ГЕРБ и оная Кунева и всички *** политици си правят концертчета и откривания.евала,машала,хвала на таквиз осъзнати и ,,загрижени,,за народа си люде!!!
77
1
 
9
 
! Отговори
888 преди 12 години
Обвинителен акт срещу българската цигания25 септември 2011 19:36 | Красимир Калудов | Аз обвинявам всички правителства, под чието управление съм имал шанса или малшанса да живея, за слепотата, глухотата, пренебрежението и дебелоочието им по отношение на *** или ромите, както възпитано ги наричат от известно време насам.Аз обвинявам всички чиновници и кабинетни плъхове, които пишат скъпоструващи и неефективни програми за интеграция на хора, които не желаят да се интегрират.Аз обвинявам съд, прокуратура и полиция за това, че позволяват безнаказано на безразсъдни мъже да оплождат 12 годишни деца, които раждат други деца с почти нулев шанс за достоен живот.Аз обвинявам всички просветни и здравни министри, за които се сещате, за престъпното им бездействие, което позволява в 21 век стотици хиляди български граждани да тънат в болести и канибалско невежество, а децата им да не знаят пътя до училището.Аз обвинявам пресметливите и безскрупулни политици, които умишлено поддържат първобитния статус на стотици хиляди български граждани в гета, в развъдници на проституция, в инкубатори за износ на бебета, в генератори на трафик на хора и всевъзможни престъления.Аз обвинявам политическите инженери за това, че третират тези хора като безмозъчни роботи за гласуване по време на избори срещу няколко лева, няколко кебапчета и хиляди безмислени обещания.Аз обвинявам българската църква, че обърна гръб на тези хора и не им подаде ръка, за да ги научи на смирение, обич към хората, страх от Бога и човещина.Аз обвинявам полицията и нейните шефове, че стискат зъби и търпят да бъдат бити, блъскани, обиждани, ранявани и дори убивани от вечно интегриращите се безработни, безполезни, опасни за себе си и за обществото тунеядци, които изсмукват ресурсите на държавата.Аз обвинявам фалшивите и лицемерни борци за граждански права, които толерират и подкрепят с помощта на задгранични фондации всички прояви на насилие и безнаказаност от страна на малцинството над мнозинството от българи.Всички тях ги обвинявам, че България заприлича на една голяма Катуница.Кой съм аз ли?Аз съм българин, имам семейство, жена, две деца, имам дом, работя, плащам сметки и данъци, гласувам, спазвам законите и правилата, ако пък ги наруша, си плащам глобите и си понасям наказанията и незнайно защо все повече започвам да се чувствам прецакан в собствената си държава.И колкото и абскурдно да е, все още се надявам, че ще доживея да видя народни водачи, които да изтръгнат българската *** из корен и да направят така, че българи, турци, ***, евреи, гърци, арменци, татари, каракачани да бъдат горди, че са граждани на България.Докато това не се случи, аз всеки ден ще обвинявам, дори и да знам, че никой няма да ме чуе.Ах, да. Не се морете. Няма как да ми купите гласа. Парите си ги печеля сам, а кебапчетата си ги приготвям лично.
76
8
 
5
 
! Отговори
belalov преди 12 години
Социалистите направиха добро откриване. Ако някой се жалва, че не са свършили работата на правителството значи не е разбрал, че управлява ГЕРБ. Преди 10.Х Кирил Рашков е бил "репресиран" в Белене, но сега са други времена и *** са роми. Обърнете се към шефа на МВР в отпуск, или към премиера, или към правосъдният министър /в отпуск/ и се интересувайте къде са били! А когато Къдиев стане кмет ще може да го питате за проблемите на София.
75
6
 
9
 
! Отговори
най-важното преди 12 години
Хора замислете се. България е на прага на сериозен етнически конфликт. Министър-председателят е на мач в Разград, физкултурникът не може да защити българите въпреки над 60-те хиляди милиционери. Срам! Най-важният въпрос е защо се случва всичко това? Години наред нищо такова не се случваше. Как точно по време на това управление омразата между хората расте.. самоубийствата растат, отчаянието също.. Бойко, отговори!
74
2
 
11
 
! Отговори
Втрещен преди 12 години
Какво ли иска да ни каже танцьора с шмайзера над главата?!Дали с бой ще взима властта или ще хваща шумата при загуба ?!
73
4
 
21
 
! Отговори
галактика преди 12 години
И всичко това на фона на ада в Катуница!...Евала, та машаала!....
72
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се ли намери български паметник? Те съветските мекерета там им е любимото място - пред паметника на окупаторите
71
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те може и по една другарска *** да си ударят пред паметникът на Съветската армия.
70
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОМУНИЗЪМ=НАЦИЗЪМ=ЗЛОХОРА,БДЕТЕ!НИКАКВА АВАНТА ЗА ЦАР КИРО,НО И ПИЯНИТЕ АГРЕСИВНИ ДРУСАНИ ТИПОВЕ,ИЗВЪРШВАЩИ ПОГРОМИ И ПАЛЕЖИ НЕ МИ ВДЪХВАТ ДОВЕРИЕ НИКАКВО!
69
13
 
20
 
! Отговори
стоян преди 12 години
Къде е сега бате Бойко, националният герой? Защо не отиде на място в Катуница както по принцип прави? Нали винаги е на мястото на събитията? Страхливец какъвто винаги е бил. Преди той провокираше бунтове, сега бунтовете са самоинициирани от недоволни хора. Хак да му е. Лъжата и злодеянията винаги се връщат. Народната "любов" *** на вратата
68
4
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Наблюдаваме още едно *** слово на омразата, поледвано от убийство от етническа омраза!!! Но в България имало равенство в правата на гражданите... УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. За българите в Катуница След многократни обиди ***(слово но омразата на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ, полицията отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (убийство от етническа омраза, предизвикано от семейството на царя), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. За *** в Катуница - Научавайки за зверското убийство на младеж и петима осакатени, местните граждани се организират със намерение да изгонят от селото Царя на местните бандити...- Полицията научава и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро заради смъртните заплахи. В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Очевидно, че правото на живот на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКАЕто това е СВРЪХЛИБЕРАЛНОТО РАВЕНСТВО и КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да убива, а българина задължението да търпи убийствата на децата си!!!( По закон заплахата с убийство се съди КАТО УБИЙСТВО!!! НО ЗА КОГО ЛИ важи това??? )- АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ВИДИ КАК СА ИЗГЛЕЖДАЛИ ПЛОВДИВСКИТЕ "ХАЙМАНИ" ИЗВЪРШИЛИ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ...- ДА ГЛЕДА КАДРИТЕ ОТ КАТУНИЦА
67
2
 
16
 
! Отговори
wolf преди 12 години
Селска му работа,трябваше и някоя пиеса да изиграят!!
66
6
 
28
 
! Отговори
Абсурд преди 12 години
Няма такъв цирк , хоро пред паметника на Съветската Армия ?????????? Направо съм изумен какви хора , избираме , ще избираме и изпращаме на да ни представляват пред света !!!! Нека някой да ми обясни защо някой разумен човек ще играе националния си танц пред Паметник , още повече на Армия / чужда / ??? Аз съм изумен чисто човешки от такива безумия / беден ми е речника да дам определение на такъв абсурд / . Просотията няма граници , а в България това се доказва всеки ден / за съжаление / .
65
7
 
10
 
! Отговори
акуд преди 12 години
калфин на нечии додук ли попе
64
6
 
20
 
! Отговори
до 57 преди 12 години
Поздравление, че си се събудил! За съжаление много време си му дал на Борисов и резултатът е това, което виждаме днес. Арестуват българи, а пазят ***! Нещо повече ЛИЧНО Бойко да кани този човек за член на ГЕРБ - Кирил Рашков - цар Киро, за когото от години всички знаят кой е и какъв е! Така както скри всичките си криминални приятели, така и този...Дано не съм прав, че използва властта си само за това, но има много "случайности", които ме карат да мисля в тази посока
63
8
 
17
 
! Отговори
лора преди 12 години
Кадиев бил играл хоро?! А какво прави Цветанов и Борисов, когато сме на прага на война в едно българско село? Пее и танцува с любимия си приятел Веско Маринов. Вместо да обяснят на цяла България как така позволиха на един *** своеволия и наглост до степен да не им пука от нищо. Не беше ли Бойко който покани най-официално Цар Киро за член на ГЕРБ на 18 септември 2009 г? Отговорете на тези въпроси, вместо да се чудете с какво да се заядете....