Техно Коледа с Mark Knight, UМЕК и Kosheen

Вижте какви екстри очакват публиката в Арена Армеец
Обновена: 19 дек 2013 15:46 | 19 дек 2013 15:46, Александър Попов
4
Техно Коледа с Mark Knight, UМЕК и Kosheen
Снимка: Solar Christmas

На 23-и декември, понеделник, в зала Арена Армеец ще се проведе най-дългоочакваното от почитателите на електронното звучене коледно парти - Solar Christmas. Специалното празнично издание ще събере на едно място любимия на публиката британски диджей Mark Knight, словенският техно артист и продуцент UMЕК, както и Kosheen. Към тях ще се присъединят още британецът МC Gee и един от пионерите на клубната сцена у нас, резидент на Yalta – Juan Alvarez.

За тазгодишното шоу организаторите от Yalta Club подготвят масивна 20-метрова сцена, чиято форма ще подпринесе още повече за коледното настроение в залата. Динамиката на живите изпълнения и близкият контакт на артистите с публиката за първи път ще се осъществи посредством допълнително изградена сцена в центъра на арената. Площта от близо 100 квадратни метра ще бъде превзета от атрактивни танцови и акробатични изпълнения.

На обособен коктейл бар, едни от най-добрите бармани в България ще направят флеър шоу, докато поднасят селекция от уиски коктейли. Боди арт зона и фотокорнер за запечатване купонджийския дух на вечерта също ще бъдат достъпни за публиката.

Разбира се, в епицентъра на Solar Christmas застават стилово разнообразните артисти, които споделят нетърпението на публиката за предстоящото коледно парти.

"България е моят личен фаворит в класацията за най-незабравими партита в кариерата ми. С голямо удоволствие ще гостувам на Solar Christmas и съм нетърпелив да зарадвам феновете си с най-доброто от работата ми през годините досега", споделя Mark Knight. Очаквайте в събота интервю с британския диджей за Dnes.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Mark KnightSOLAR Christmas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Candy преди 10 години
Много хубаво, добре че статията беше написана на български език, иначе не знам как щях да я разбера...
3
0
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Това ще е уникално ! :)
2
0
 
5
 
! Отговори
amen преди 10 години
абе динозавър, кой ти бърка отзад, слушай си пенсионерския рок
1
13
 
3
 
! Отговори
DeadZeppelin преди 10 години
наркоманщини