Звездни бебета - кои известни личности родиха тайно през 2020 г.?

Някои предпочетоха да се приберат у дома без много шум
28 дек 2020 19:02, Теодора Драгоева
5
Звездни бебета - кои известни личности родиха тайно през 2020 г.?
IStockphoto

През тази година, белязана от пандемия и карантина, много знаменитости успяха да запазят бременностите си в тайна в продължение на месеци. Някои звезди дори успяха да родят бебе, изненадвайки света и своите фенове, тъй като никога не са се появявали бременни.

Една от тези звездни двойки, които се сдобиха с дете, без никой да подозира, са Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл (на снимката). Двамата станаха родители на втори син през пролетта. Джъстин и Джесика имат и 5-годишно момченце на име Сайлъс.
 
И до днес Тимбърлейк и Бийл не са коментирали появата на бебето, нито пък са споделили със света неговото име.
 
Другата супер дискретна двойка са Руни Мара и Хоакин Финикс. Макар папараците да успяха да уловят бременната актриса през лятото, тя така и никога не коментира дали очаква дете. В крайна сметка, руският режисьор Виктор Косаковски, разкри, че Руни е родила момченце през август. Двамата с Хоакин са го кръстили Ривър – на покойния брат на актьора.
 
Аманда Сейфрид и мъжът ѝ Томас Садоски са другите известни личности, които изненадващо се сдобиха с дете. Аманда потвърди щастливата вест през есента, споделяйки първата снимка на новороденото в Instagram. Сейфрид и Садоски имат и 3-годишна дъщеря.
 
30-годишната рапърка Иги Азалия месеци наред стоеше извън светлината на прожекторите, докато изведнъж изненада феновете си през юни с признанието, че има син, който е кръстила Оникс. Тя написа в Instagram: „Търсех подходящия момент да ви кажа нещо, но усещам, че колкото повече време минава, толкова повече осъзнавам, че винаги ще се притеснявам да споделя тази гигантска новина със света.“

Още за известните личности, които родиха тайно през 2020 г., вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Е като са родили тайно как така се знае че са родили деца?
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
премествам
1
6
 
5
 
! Отговори
Aре бе преди 3 години
Махайте тая тъпотия от главното място! На никой не му пука! Пускайте думите на Св. Св. Доц. Мангъров:"Който е карал ковид иначе ваксинира или е *** или е натежач". Точно след думите на Балтов...