Решено: Без публика на Локо Пловдив - ЦСКА

Решението е на Областния кризисен щаб в Пловдив
27
Решено: Без публика на Локо Пловдив - ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Футболната среща между отборите на "Локомотив“ (Пловдив) и ЦСКА, която ще се проведе утре от 20:30 ч. на стадион "Лаута", да се играе без публика, реши Областният кризисен щаб в Пловдив.

"Решението взехме след проведен разговор с всички членове на Областния щаб, включително с директорите на МВР и РЗИ, както и със собственика на клуба г-н Крушарски. Категорично считам, че в тази обстановка не трябва да поемаме, какъвто и да е допълнителен риск и да нагнетяваме общественото напрежение", заяви областният управител на Пловдив Дани Каназирева, цитирана от Bulgaria ON AIR.

"Надявам се, че феновете на двата футболни отбора разбират ситуацията, съпричастни са към случващото се и ще подкрепят своите отбори дистанционно", заяви Каназирева.

Както е известно по-рано днес стана ясно, че двама футболисти на Локомотив Пловдив и няколко фена на отбора са дали положителни проби за коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом вече е взето решение да има публика по стадионите,защо това трябва да се променя.Да затворят хотелите,ресторантите,моловете,детските градини и т.н.
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо имаше днес да не би да бяха през два метра не се подиграваитв със феноветеФ.Фенове на Лудогорец да не би да не се прегръщаха да бе друг път искаме санкции
1
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно!